Prometheus
MCK
tugcetugce
pitman
motordelisi
MCK
tugcetugce
pitman
motordelisi
Prometheus
MCK
tugcetugce
pitman
motordelisi
Metehandoro Panda da kayıp bu günlerde.
Benim ismim de anılmış ( özellikle BBRR güzel anmış) ama ben aslında hergün MT ye girip şöyle bir bakıyorum.
GV650 başlığını da da düzenli olarak takip ediyor ve yazıyorum.
Ancak bir çok başlık da gözümden kaçıyor tabii. Bunu da kaçırmışım.
( Sağolsun coq kardeş bu başlığı söyledi )
Diğer konularda olmayışımın sebebi, hiç bir konunun uzun süre ciddiyetini koruyamaması...
Eminim ki bu başlıkta adı anılan "ciddi" bir çok insan aynı sebep ile gözükmüyordur.
Uğraşıp, fikirlerini ve görüşlerini ifade ediyorsun. Aradan kısa bir süre geçiyor ve konu hemen geyiğe sarıyor.
Sanmayın ki şikayetçiyim.
Ama maalesef ben geyik yapmayı bilmiyorum. Daha doğrusu geyiği mangalbaşında, arkadaş sohbetinde yapabilen eski kafalı bir adamım.
BBRR aslında haklı galiba... :cherry:
Hayırdır ölüler mezardan mı kalkıyor , cadilar bayrami icin biraz erken degilmiEskı uyeler yenilere yer aciyor iste fenami. Dinazor olduk biz artik
![]()
ya zaten ramazan geldi cerrahiyi hepten unut mali![]()
yoksa ne oruç ne abdest kalır takılırsa sen varken![]()
Kalp kalbe karsiymis.
Tam seni soracaktim.
Forumda Ducatici kalmadi saracak adam bulamiyorum.
Kaybolma abi ortaliktan.![]()
Bende rigeli çok özledim...selam edin....
okulyolu vardı bir zamanlar...otu kelebeği herşeyi paylaşırdı...o geldi aklıma...
sonra Tekirdağlı Recep abimizde koptu gitti...niki shadov vt...eski modlardan...çoğunuz bilmezsiniz...
beni en çok güldüren detay ise teknik mecburiyetten İMPORTANT la başlayan ilk üyeler...veritabanını çok gezdim...ilk zamanların mesajları tam komedi evlere şenlik...
5x..watercolours bakınıp yazmıyorlar artık...ikiside hatun kişilermiş Ankarada öğrenciymiş efsaneye göre..
ve tabiki PROMETHEUS özlenenler arasında...harcandı gitti...kim uğruna...küçük aga mutlu olsun diye ...değdimi...hayır...
Mayis ayinda Ducati ile son surat Evlendirme dairesine girdim. Sorma feci kaza idiDucati yi Antalya ya geri getirdik ama binmeye vakit kalmadi
![]()
Ducatilerin nikotin orani japonlara gore daha yuksektir. Buyuk baglilik yapar![]()
Fransa buyuk tatilde ulkeyi sana mi emanet ettiler CoqBurasi F plaka dan gecilmiyor acikcasi:
Mayis ayinda Ducati ile son surat Evlendirme dairesine girdim. Sorma feci kaza idi![]()
Crato
Cezerye