Kayıp Motorcular

Evet gerçekten güzel bir konuya değinmişsin, sitenin en eski üyelerinden olmama rağmen şahsen tanıştığım kimse yok( motoshowda stantta tanıştıklarım hariç, zaten o kalabalıkta kimse kimseyi hatırlamaz). 7 yıldır İzmitteydim, Temmuz itibari ile Samsun'a dönüş yaptım. Tabi bizede bişey olsa haberiniz olmaz büyük ihtimal...

ya zaten ramazan geldi cerrahiyi hepten unut mali :D
yoksa ne oruç ne abdest kalır takılırsa sen varken :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metehandoro Panda da kayıp bu günlerde.

Benim ismim de anılmış ( özellikle BBRR güzel anmış :) ) ama ben aslında hergün MT ye girip şöyle bir bakıyorum.
GV650 başlığını da da düzenli olarak takip ediyor ve yazıyorum.

Ancak bir çok başlık da gözümden kaçıyor tabii. Bunu da kaçırmışım.
( Sağolsun coq kardeş bu başlığı söyledi )

Diğer konularda olmayışımın sebebi, hiç bir konunun uzun süre ciddiyetini koruyamaması...
Eminim ki bu başlıkta adı anılan "ciddi" bir çok insan aynı sebep ile gözükmüyordur.

Uğraşıp, fikirlerini ve görüşlerini ifade ediyorsun. Aradan kısa bir süre geçiyor ve konu hemen geyiğe sarıyor.

Sanmayın ki şikayetçiyim.

Ama maalesef ben geyik yapmayı bilmiyorum. Daha doğrusu geyiği mangalbaşında, arkadaş sohbetinde yapabilen eski kafalı bir adamım.

BBRR aslında haklı galiba... :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim ismim de anılmış ( özellikle BBRR güzel anmış :) ) ama ben aslında hergün MT ye girip şöyle bir bakıyorum.
GV650 başlığını da da düzenli olarak takip ediyor ve yazıyorum.

Ancak bir çok başlık da gözümden kaçıyor tabii. Bunu da kaçırmışım.
( Sağolsun coq kardeş bu başlığı söyledi )

Diğer konularda olmayışımın sebebi, hiç bir konunun uzun süre ciddiyetini koruyamaması...
Eminim ki bu başlıkta adı anılan "ciddi" bir çok insan aynı sebep ile gözükmüyordur.

Uğraşıp, fikirlerini ve görüşlerini ifade ediyorsun. Aradan kısa bir süre geçiyor ve konu hemen geyiğe sarıyor.

Sanmayın ki şikayetçiyim.

Ama maalesef ben geyik yapmayı bilmiyorum. Daha doğrusu geyiği mangalbaşında, arkadaş sohbetinde yapabilen eski kafalı bir adamım.

BBRR aslında haklı galiba... :cherry:

Aha ledo gelmiş..:cherry:

He bide cezerye vardı ... :mrgreen:

Hayırdır ölüler mezardan mı kalkıyor , cadilar bayrami icin biraz erken degilmi:) Eskı uyeler yenilere yer aciyor iste fenami. Dinazor olduk biz artik:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayırdır ölüler mezardan mı kalkıyor , cadilar bayrami icin biraz erken degilmi:) Eskı uyeler yenilere yer aciyor iste fenami. Dinazor olduk biz artik:)

Kalp kalbe karsiymis.
Tam seni soracaktim.
Forumda Ducatici kalmadi saracak adam bulamiyorum.:)
Kaybolma abi ortaliktan.:p

Kalp kalbe karsiymis.
Tam seni soracaktim.
Forumda Ducatici kalmadi saracak adam bulamiyorum.:)
Kaybolma abi ortaliktan.:p

Mayis ayinda Ducati ile son surat Evlendirme dairesine girdim. Sorma feci kaza idi:) Ducati yi Antalya ya geri getirdik ama binmeye vakit kalmadi:(

Ducatilerin nikotin orani japonlara gore daha yuksektir. Buyuk baglilik yapar:p

Fransa buyuk tatilde ulkeyi sana mi emanet ettiler Coq:) Burasi F plaka dan gecilmiyor acikcasi:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende rigeli çok özledim...selam edin....

okulyolu vardı bir zamanlar...otu kelebeği herşeyi paylaşırdı...o geldi aklıma...

sonra Tekirdağlı Recep abimizde koptu gitti...niki shadov vt...eski modlardan...çoğunuz bilmezsiniz...

beni en çok güldüren detay ise teknik mecburiyetten İMPORTANT la başlayan ilk üyeler...veritabanını çok gezdim...ilk zamanların mesajları tam komedi evlere şenlik...

5x..watercolours bakınıp yazmıyorlar artık...ikiside hatun kişilermiş Ankarada öğrenciymiş efsaneye göre..

ve tabiki PROMETHEUS özlenenler arasında...harcandı gitti...kim uğruna...küçük aga mutlu olsun diye ...değdimi...hayır...

mete uslu uslu otur yazmıyorsam okumuyor degilim aklını başına devşir kaşınma
sonuçlarını biliyorsun :queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mayis ayinda Ducati ile son surat Evlendirme dairesine girdim. Sorma feci kaza idi:) Ducati yi Antalya ya geri getirdik ama binmeye vakit kalmadi:(

Ducatilerin nikotin orani japonlara gore daha yuksektir. Buyuk baglilik yapar:p

Fransa buyuk tatilde ulkeyi sana mi emanet ettiler Coq:) Burasi F plaka dan gecilmiyor acikcasi:

Tebrik ederim haberim olmadi.
Abi herkes kaçti gitti buralardan ben kaldim.:pale:
Su siralar bir arkadasim Antalya'da hatta.

Fransa plakali bir AUDI 4x4 gorursen, benden selam soyle.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar