[Ankara - MT]

jr.

hani cıbıfının canına okumuş bi arkadaş vardı :mrgreen:

hoşgeldin dostum. özledik ya

evo & emre
erhan abi
sertaç
murat & kuzeni
fatihhoca
serkan
umut
murat abi
yasin (balıkcı-66) artçı var mı yasin?
şahap
gürkan

Son düzenleme:
abi sen benim adımı niye yazmıyon ya kalbimi kırıyosun:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------

erman hocam pozisyonun tekrarını izlemek istiyo insan
oynat uğucum:mrgreen:

jr.

ya 5 liraya şahane kullan at mangal buldum alsak mı 2 tane? her bişeyi içinde ufacık güzel bi alet

arkadaşlar şaka maka bişi dikkatimi çekti. normal bi gezide bile 10 kişinin üstüne çıktık hemencik farkındamısınız? hoş bişi buçayrıca bissürü harika insan daha katılacağını söylemedi:)

jr.

burada bir faktör de ramazan olması, gezimiz yemekli olduğundan tanıdığım 3 kişi gelemiyor.

hayırlı ramazanlar tatanların Allah kabul etsin :cherry: bu haftada ehlıyet alamdım pazar gunude ehlıyet yok gelmeyebılırım ayrıca keyfımlede alakalı hıc bır fıkrım yok yanı gelırsen gelırım zaten dalarım dırek pat gum farkına bıle varmassınız hadı ıyı geceler

jr.

yok da 40 x 25 cm birşey ya alüminyum..altından ayakları acılıyor ızgarası komuru herbişeyi var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 AM ----------

ben yatıyorum. sabaha beton gibi oluyo kafam uykusuzluktan. iyi geceler apaçiler :mrgreen:

resimleri var mı abi

ya biz kullandık şahapla... süper bişi ama bunca insana yetmes. bu arada köftede karar kıldım ben.belki şu anki delicesine olan açlığımdanda kaynaklanıodur ama olsun:) buz dolu torbayla taşıycam sonra kalan buzuda içeceğime koycam. vay anam ne fantezi oldu ama:)

ya biz kullandık şahapla... süper bişi ama bunca insana yetmes. bu arada köftede karar kıldım ben.belki şu anki delicesine olan açlığımdanda kaynaklanıodur ama olsun:) buz dolu torbayla taşıycam sonra kalan buzuda içeceğime koycam. vay anam ne fantezi oldu ama:)

yapma abi ben de açım şimdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar