[Ankara - MT]

YeK

Ya bi dakka nereye gidiyoz?
Hop... gelebilirim ben...
Eski mt cilerden Yiğit ben baytar...
Daeilm ci hani.
Lastiklerimi şişirmem lazım:) Azıcıkta fren temizleme spreyi...

jr.

hoşgeldiniz yek. ekliyorum listeye.

ıramazan, çubuk'ta oturan kimse yok.

Motosikleti
yok
günaydın ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:43 AM ----------

ankara çubuk dan kimse yokmu arkadaşlar ?

hoş geldiniz :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:45 AM ----------

Ya bi dakka nereye gidiyoz?
Hop... gelebilirim ben...
Eski mt cilerden Yiğit ben baytar...
Daeilm ci hani.
Lastiklerimi şişirmem lazım:) Azıcıkta fren temizleme spreyi...

sizde hoşgeldiniz :)

Günaydın arkadaşlar..

Evrencim geçen yazılanları okuyodum da; nasıl gelecektin Abant'a demişsin..Eğer gitmeye karar verseydik erken çıkalım diyektim jr.'ım. Bi de muhtemelen aklım orda başıma gelecekti. :cherry:

Bu arada kayınpederler geliyorlarmış haftasonu..Benim katılmam muhtemelen hayal olur arkadaşlar bu kez..:farao:

Motosikleti
yok
günaydın serkan evet abant çok iyi olurdu ama daha sonrası var sonbahar da çok güzel oluyo oralar :p o zaman gideriz işallah

günaydın herkese yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin diorummm

serkanım sırf senin için abanta gelicem söz. kayınpederini artçı yap bi otobana çık ehehehehe:))

Hehehe...Aslında o da eski motorculardan..Eskinden şu rus motorlarından varmış onda, planet, hiç duydun mu ? Motorla, kamyon arası bişey..:cherry:

Hee...Üye değilim ondan demiştim link at diye..yutub dan falan zannettim ..Neyse, görenler görmeyenlere anlatır :mrgreen:

ankara çubuk dan kimse yokmu arkadaşlar ?

Çubuk lu değilim ama işyeri Çubuk sayılır yolun düşerse beklerim. Borusan Oto motorcu de herkez bilir:)

Bu arada Erhan abi dün akşam bizimleydi kendisine buradan da teşekkürlerimi sunuyorum. Komutanım ayağınıza sağlık :)

jr. Hafta sonu size katılmak isterdim ama malesef hem Ramazan hemde nöbetim var katılamıyorum başka zaman inşallah. Bizim arkadaşlardan katılım olacak bildiğim kadarıyla.
Size keyifli geziler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar