[Ankara - MT]

Ama Serkan son sözü söylemiş galiba :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------

Burada Abdul u önden çekmeyi başarmışım, ayrıca tek sıra gidiş yöntemini de iyi göstermişiz fotoda, fakat burada hızını alamayıp benim önüme geçen Murat ı da unutmamak lazım :mrgreen:

Çok hoş görüntüler:cat:Bende yeni aldım hele bir 2-3 ay alışıyım belki benide alırsınız aranıza abiler :cherry:alırmısınız???:salut::cherry:

Fotoğrafçıya en yakın olma yarışında asfaltta Serkan son noktayı koydu demiştik, FAKAT, en son ama en son nokta taşlı topraklı yolda Ümit ve Ozan tarafından konuldu, Zaferlerini kutluyorlar :flower:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------

Ateş dansına başlamadan hemen önceki hazırlık bölümü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 AM ----------

Çok hoş görüntüler:cat:Bende yeni aldım hele bir 2-3 ay alışıyım belki benide alırsınız aranıza abiler :cherry:alırmısınız???:salut::cherry:

Tabiki alırız, her zaman boş bir yerimiz vardır, şimdiden hoşgeldin :bounce:

jr.

ferkan burada olduğuna göre aramızdasın..hoşgeldin..birlikte süreceğiz.

erhan abi fotolar harika. ana sayfaya bu gezi hakkında başlık açmayı öneriyorum

Abi o seminerden kastın hacettepedeki OMM'mi?
Orada sendemi vardın yahu. :pale:
Tanışamadık seninle.
Murat ve Gürkanla görüşebildik orada sadece.
Neyse en yakın zamanda tanışırız inşallah :)

Elbet bir gün tanışırız, daha gidilecek çok yollar var :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

Hayret, nasıl olduysa Erman alıp başını gitmemiş ve bizimle aynı karede yer almış, nadir anlardan bir tanesi :mrgreen:

jr.

topluyorum en güzel resimleri arkadaşlar. açıyorum başlığı. insanların bizden de haberi olsun di mi

ferkan burada olduğuna göre aramızdasın..hoşgeldin..birlikte süreceğiz.

erhan abi fotolar harika. ana sayfaya bu gezi hakkında başlık açmayı öneriyorum

Evren böyle iyiydik :mrgreen: sonra çok deşifre olursak organizasyon ve iş yoğunluğun artar :farao: bilenler veya duyanlar gelip burdan baksınlar, biraz araştırmacı olsunlar, öyle "armut piş, ağzıma düş" yok :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------

Teşekkürler abiler:)Yaş 19 varmı benim yaşımda arkadaşlar:mrgreen:

Benim A2 ehliyetimin yaşı senden büyük :queen: :mrgreen:

jr.

en genç sen olacaksın ferkan. semt neresi?

erhan abi, buradan dışlandığını düşünen arkadaşlar başlık açmışlar ankara mt adıyla ana sayfada geziyolar. yeni gelenler de bunları ankara mt sanıyor dahil oluyor. bir el atayım dedim olaya ama siz bilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 AM ----------

iki manal partimizi birden tek başlıkta koyayım diyordum

Bir de şu motorları düzgün parketmesini öğrensek çok daha güzel fotoğraflar çıkaracağımızı umuyorum, o da olur inşallah :thumleft:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 AM ----------

[/COLOR]

erhan abi, buradan dışlandığını düşünen arkadaşlar başlık açmışlar ankara mt adıyla ana sayfada geziyolar. yeni gelenler de bunları ankara mt sanıyor dahil oluyor. bir el atayım dedim olaya ama siz bilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 AM ----------

Kabul, Tamam, Kumandalar sende :cat:

Haydaaaaa :mrgreen:Gelmeyin üstüme abiler:flower:Olsun ben genede gelmezsem çatlarım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 AM ----------

Mamak/akdere abi :rendeer:Evet ya bende gördüm o choopper cıları:mrgreen:Neden böyle bişey yapmışlarki:silent:Ne olmuşta dışlanmışlar.?

Son düzenleme:

jr.

arkadaşlar bu pazar kocaman bir mangallı gezi düşünüyoruz. sanırım alacaatlı olacak başka fikri olan varsa alalım.

arkadaşlar bu pazar kocaman bir mangallı gezi düşünüyoruz. sanırım alacaatlı olacak başka fikri olan varsa alalım.

abi uzak biyerler olsa söyle 50 100 km gitsek mangalı yasak geri gelsek fazla yere ugramadan hem uzun yol yapmış hem de mangal yakış oluruz

ANKARA da yaşıyorum mahallem ulus ve kızılaydan başka bi yer bilmiyorum.:pr:Sizi artık haritayla falan bulurum yada motora navigasyon cihazı taktırırım:queen::p

Son düzenleme:

jr.

arkadaşlar yeri ayarladık..yarın ilan ediyoruz..ana sayfaya, karaali ve çamkoru resimleriyle birlikte koyacağız. buradan da yeni başlığı ilan edeceğim

Günaydınnnn herkese arkadaşlar:) evrenim sen bi el at foto işine bencede:))
ayrıca bende gürkana katılmaktayım uzun mesafe yapalım. hemen 75 koldan araştırmamızı yapalım. listemizi açalım herkes bi toplaşsın:) ondan sonracığıma ben motorumu aldım ustadan güzel olmuş sanki bi rahatlamış gibi :) sabah saat 7:43 ben enerjiğim nasıl oldu anlamadım:)

hoşgeldin ferkan bu arada:)

hee yer belirlenmiş bilee:)

Motosikleti
yok
günaydın sertaç günaydın arkadaşlar bize boş boş gezmek yakışmaz zaten yapalım uzun yolumuzu büssürü foto çekip ana sayfaya koyalım da ankara mt nin ne kadar düzgün ve motor sevdasını ortaya koyalım :p

herkese günaydın. ben de gördüm ana sayfadaki grubu. ve yazılanları okudum. çok ilginç. kim dışlamış bu arkadaşları açıkçası anlamadım.:silent: herkesin kendi tercihi; kim kiminle gezmek isterse onunla gezsin ama dediğiniz gibi bize önyargılı, kulaktan dolma bilgilerle yaklaşmasalar daha iyi olurdu.

yeni gezi için; başlığı ana sayfaya taşıyalım ve dediğiniz gibi daha önceki gezilerin fotoğraflarını koyalım. daha sonra rotamız falan... en azından ankara'daki motosiklet sevdalılarının daha çok dikkatini çekmiş oluruz.

burada ferkan aramıza hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar