[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aleykum selam captan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

GEZIDEN HEM FOTO HEMDE VIDEO LAR VAR BUGUN YARIN YULER LER :d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

Bizzat bende o gezıdeydım muhtesem dı

Aleykum selam captan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

GEZIDEN HEM FOTO HEMDE VIDEO LAR VAR BUGUN YARIN YULER LER :d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

Bizzat bende o gezıdeydım muhtesem dı

hakkı abi sen topıgı sasırdın heralde...:bounce::bounce: dikkat et:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 PM ----------

ayrıca resım ve videoları bu bolumde yayınlamak dogru olmaz.... sonucta kısısel bisey diil ....

jr.

herkese selam..

umutçum gezi değil de buluşma konuşma gibi birşeyler yaptık. bende fotolar var ama pek de yapıştırmaya değer bulamadım. bir masada tıkınan bir suru adam işte :mrgreen: keyifliydi (en azından bana:)) ama gösterecek pek bir yanı yok.

sertaç dönüşte size yol gösterirken biz de aynı kasislerden birinde cbfnin altını sürttük. neyse ki sehpa surtmuş. sen de vurmuş olamaz mısın yere? ayakların ondeyken nasıl bir baskı uygulamış olabilirsin aklım ermyor.

reklamlar:

yük limitinde cıbıf, otobanda 80in altına düşmüyor.

otobanda cıbıfımdan, ortamlarda "gürsel abi parfumleri" nden asla vazgeçemem. :cat:

evren jr. <2009 tıkınma organizasyonları birincisi :mrgreen:>

Motosikleti
yok
olsun evrencim güzel ve keyifli olması çok güzel .... ben gelemedim kardeşimi iyice motora alışması için elimden geleni yapıyorum beni artçı olarakta gezdiriyo şimdi onun için kaçırdım artık alıştı iyice bundan sonra beraber gelcez :p:cat:

herkese selam..

umutçum gezi değil de buluşma konuşma gibi birşeyler yaptık. bende fotolar var ama pek de yapıştırmaya değer bulamadım. bir masada tıkınan bir suru adam işte :mrgreen: keyifliydi (en azından bana:)) ama gösterecek pek bir yanı yok.

sertaç dönüşte size yol gösterirken biz de aynı kasislerden birinde cbfnin altını sürttük. neyse ki sehpa surtmuş. sen de vurmuş olamaz mısın yere? ayakların ondeyken nasıl bir baskı uygulamış olabilirsin aklım ermyor.

reklamlar:

yük limitinde cıbıf, otobanda 80in altına düşmüyor.

otobanda cıbıfımdan, ortamlarda "gürsel abi parfumleri" nden asla vazgeçemem. :cat:

evren jr. <2009 tıkınma organizasyonları birincisi :mrgreen:>

yok abi çarpmam için motoru yatırmam lazım epeyki koruma demiri zaten çarpar yere
kaldıki egzoslarda ezilirdi. çıkış kısımları... bariz kırdım 100 kglik ağırlığımla ehehehehe
bu arada tebrik ediorum gürkanı burdan. ilk kez motorun arkasında ürkmedimmm. teşekkürler gürkan teşekkürler Türkiye:))

selamlar beyler. nasılsınız? pazar günü yanınızda olamadım işlerim vardı. siz de iyi gezmişsiniz heralde.

jr.

hocam özledik seni ya.

oooo erhan abi de burada..geldiniz mi abi ankaramıza :rendeer:

sertacım ünlü sözden haberin yok herhalde senin

"bir, erhan abinin uçağını, iki, cbfnin arka koltuğunu, luftansanın büzinıs kılasa değişmem" bilgeyts <mikrosoftun siyo'su> (2009da nüğyorkta ünlü motorcu ceyarla bir iş yemeği sırasında)

hocam özledik seni ya.

oooo erhan abi de burada..geldiniz mi abi ankaramıza :rendeer:

sertacım ünlü sözden haberin yok herhalde senin

"bir, erhan abinin uçağını, iki, cbfnin arka koltuğunu, luftansanın büzinıs kılasa değişmem" bilgeyts <mikrosoftun siyo'su> (2009da nüğyorkta ünlü motorcu ceyarla bir iş yemeği sırasında)

Merhaba tüm arkadaşlara,
geldim, Ankara dayım, akşamları da müsaitim, gezebiliriz :)
her ne kadar o seminerde gece konusunda ürkütücü şeyler söylemiş olsalar bile yine de gezebiliriz :)

jr.

benim motor teeeee gölbaşında :pale: ama akşamları park 166nın havası-birası da ayrı güzel olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 PM ----------

arabayla gelirim dert mi :) ama akşamları katılım olmaz..bi suku gelir bi sertaç

Merhaba tüm arkadaşlara,
her ne kadar o seminerde gece konusunda ürkütücü şeyler söylemiş olsalar bile yine de gezebiliriz :)

yok abi çok ürkünç şeyler söölemedilerde, tabi tırsmak lazım geceden.
akşam gezmesinin tadıda başka ama.
serin serin oh.

benim motor teeeee gölbaşında :pale: ama akşamları park 166nın havası-birası da ayrı güzel olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 PM ----------

arabayla gelirim dert mi :) ama akşamları katılım olmaz..bi suku gelir bi sertaç

tırt motorcu hala motoru eve alamadınmı sen yahu :farao:

jr.

kuvvetmira ben de akşam çok seviyorum motosikleti ya ayrı bir guzel ön konsol ışıl ışıl falan gaza geliyor insan. serin serin esiyor tadından yenmez :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------

olm getirsem burya ne işe yarıycak pazardan pazara biniyoruz iş var güç var dursun kapalıda mis gibi

sertaç sen okadar ağır mısın abi yaa :)
benim motora bakım yaptırmam lazım.. bu hafta da sınavlar var sonra özgürüm :)

Birkaç resim koyayım da ortalık şenlensin biraz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------

Yol manzaraları :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 PM ----------

Bakın bakalım kendinizi bulabilecek misiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

Bu oldukça sıkı çalışma gerektiren fotoğraf, ama güzel çekmişim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------

Bu istek üzerine çekilmiş bir foto, Abdul, beni çek beni çek dedi, sonra gazladı gitti, ancak sırtından yakalayabildim :cyclopsan

Lideri yakın takip edenle etmeyen bir olur mu hiç ! bak burda Evo ve Ceyda nasıl da fotoya girmek için mücadele vermişler :mrgreen: (yakında, bir foto uğruna yolda arka tarafta bozulmalar olabilir :wiinkk: ) Arkadan Burak da atağa kalkmış ama nafile :)

Merhaba tüm arkadaşlara,

Abi o seminerden kastın hacettepedeki OMM'mi?
Orada sendemi vardın yahu. :pale:
Tanışamadık seninle.
Murat ve Gürkanla görüşebildik orada sadece.
Neyse en yakın zamanda tanışırız inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar