Arkadaşlar temiz 2.el bir 250 R ı hangi fiyat aralığında bulabilirim ?
5000-9000:queen:
Arkadaşlar selamBen nexusumu sattım, sizden biraz fikir alayım dedim. Vitesli motora geçiş aşamasındayım. Kafamdaki modellerden biri de GT250R. Amacım 1-2 sene bununla oyalanmak ve sonra daha büyük cc bir Naked'a geçiş yapmak. Aslında direk olarak 2004 ve sonrası Fazer almak istiyorum ama aletin seriliği beni korkutuyor. İki tekerde 30.000km den fazla tecrübem olsa da bu tecrübeyi sürekli olarak otomatik makinelerde yaptım. Vitesli de kullandım ama yine de kendimi eksik hissediyorum bu konuda.
Neyse gelelim konumuzaVideolarda gördüğüm kadarıyla GT250R gayet seri sanki? Kafamda hep acaba nexusun seriliğini gücünü arar mıyım şüphesi var. Hiç kullanmadığım için canlandıramıyorum kafamda. En çok merak ettiğim konu ise tercih yaparken enjeksiyonlu S&T mi yoksa karbüratörlü Hyosung' mu tercih etmeliyim? Aslında yeni teknoloji olması ve daha ekonomik olması açısından S&T düşünüyorum. Bir de bu makinelerin krank kırma gibi bir kronik sorunu olduğunu biliyorum, eski hyo larda yani. O da redline da çok zorlanırsa sanırım.. Yenilerde devir kesici varmış çünkü. Bunun dışında ciddi sorun yaşayan var mı?
Uzun lafın kısası, ben beni yolda bırakmayacak bir makine istiyorum. Yeri geliyor haftasonu çıkıyorum, 1000km. yol yapıp dönüyorum çünkü. GT250R'a bu konuda güvenebilir miyim? He bir de unutmadan, konfor nasıl? :mrgreen: Kaç km sonra tutulmaya başlar sırtım belim?Ya da tutulur mu ki? :wiinkk:
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...
bu cakalaz motoru ne zaman aldıki satıyor anlamadım simdi ?
İzmir'e işe geldim... Motor Yatmasın diye ilan vermiştim 4-5 günlüğüne.. Şu an geldim; ve artık satmaya gerek kalmadıBu yüzden ilanı kaldırdım :bounce:
Beyler bu motora karar verdim sanırım. Çin malı değil duyduğuma göre ve sorun çıkarma ihtimali çin mallarına göre kat kat daha az haklımıyım ?
Arkadaşlar bir sorum olucak size, benim motorun boş vites ışığı tüm viteslerde yanmaya devam ediyor. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir...
Arkadaşlar bir sorum olucak size, benim motorun boş vites ışığı tüm viteslerde yanmaya devam ediyor. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir...
![]()
![]()
ya ben elcik takayım dedim dün, solu rahat taktım ama sağ tarafta gaz telini tutan plastik içliği sökemedim elcikten. varmı daha önce elcik değiştiren?
ben o elcikleri makinaya yakıştıramadım + onlar çin motorları için yapılmış olan elcikler uymayabilir..daha kalitelisini almalısın hem yakışması hem uyması açısından
Arkadaşlar,geçen aksam da soyledıgım uzere eylul-ekim gibi bir 250r almak niyetinde oldugumu paylaşmıstım sizlerle..İst.da kırmızı bir 250r buldum ve fiyatı biraz kafamı karıştırdı..link i veriyorum sizlerde bir bakıp bana fikirlerinizi soylerseniz cok sevinirim..Belki bu arkadşta buradadır yada tanıyan birleri vardir..yardimlariniza ıhtıyacım olacak bu konuda.
http://www.sahibinden.com/2006_mod_22000km_de_deli_makine-86WQQaXQQ14326871WQQpXQQdisplayitem