[Adana - MT]

Nasıl yok Osmaniye gezisi var

16 agustos 2009 osmaniye zorkun yaylasına mini bir motosiklet kardeşliginin buluşmasını gerçekleştirecez katılmak isteyen tüm motor severler davetlidir
GEZİNİN ROTASI
16 08 2009 pazar sabahı adnan menderes adası osi fast food,ta saat 08 toplanma
saat 08/30 zorkun,a hareket
saat 11 gibi zorkun küşne yaylasına varış ve öglen yemegi(kaşarlı balık salata kola ve meyve 8 tl)
saat 13/30 zorkun şenlik tepesine hareket(çay kahve molası)
saat 17 adanaya hareket

KATILAN GURUPLAR
1=adana seyyah riders
2=cbf tr antakya
3=iskenderun grubu
4=mersin motosiklet kulübü
5=kamok kulübü
6=şanlı urfa seyyahriders
7=adana mt grubu
8=mer-mok
9=ve diger arkadaşlar

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra tekrar günaydın. artıkın adanadayım görüşmek üzere.

halukcum hoşgelmişsin ciğerim:queen:

2 gündür öğlen sonu 15:00 da işe gidip sabah 7:00 çıkıyorum.bugünde öyle olacak:salut: geziye gitmek isteyen arkadaşlara şimdiden iyi yolculuklar dilerim:rendeer:

Yusuf sen Karataşlımısın? ( dark stone ) :cherry:

Datçaya gitmek isteyen yok anlaşıldı. Bu hafta içi gelmeyi düşünen yoksa bende iptal edeyim bari:(. Tek gitmeyim.:pale:

ne yazık ki yarın çalişiyorum :pr: yarın yapılan etkınlıge çok ıstesem de katılamıyorum :pale: yoksa gelip ben de hepınızle tanışmak ısterdım gıden herkese ıyı eglenceler...

Yusuf sen Karataşlımısın? ( dark stone ) :cherry:

Datçaya gitmek isteyen yok anlaşıldı. Bu hafta içi gelmeyi düşünen yoksa bende iptal edeyim bari:(. Tek gitmeyim.:pale:

yok ya :) Doğma , düyüme ADANAlıyık. :) bENDE çok kötü bir huy oldu. Her aldığım motora isim takıyorum :)

seninde osmaniye'ye gideceğini duydum.

evet bora abim:) normalde gidiyordum lakin bizim işler yoğunlaştı, dün öğlen sonu 3 ten bugün sabah 7 ye kadar çalıştım, 3 te tekrar işe geldim ve yarın sabah 07 ye kadar buradayım.artık sen düşün yola çıksam nasıl olacağımı.artık can kıymetli demeye başladım, uykusuz yola çıkmıyorum:cat: virajlarda gözüm dalıyor.kazaya sen gelme ben geliyorum diyoruz resmen :pr: bu yüzden kendi adıma iptal etmek durumunda kaldım, siz neden gitmiyorsunuz:silent: güzergah fena deyil:bounce:
yarın bir yere gidiyormusunuz.

halukcum bak size gidecek yer.hatay, mersin, osmaniye, kadirliden değerli arkadaşlar gelecek:cat: ben malesef gelemiyorum:salut:

Adana İl Temsilcisi
evet bora abim:) normalde gidiyordum lakin bizim işler yoğunlaştı, dün öğlen sonu 3 ten bugün sabah 7 ye kadar çalıştım, 3 te tekrar işe geldim ve yarın sabah 07 ye kadar buradayım.artık sen düşün yola çıksam nasıl olacağımı.artık can kıymetli demeye başladım, uykusuz yola çıkmıyorum:cat: virajlarda gözüm dalıyor.kazaya sen gelme ben geliyorum diyoruz resmen :pr: bu yüzden kendi adıma iptal etmek durumunda kaldım, siz neden gitmiyorsunuz:silent: güzergah fena deyil:bounce:

kardeş,yine osmaniyedeki gibi kalabalık,curcuna olabileceğini tahmin ettiğim için,gitmek istemedim.ben kendi gurubumuzdan daha çok keyif alıyorum.ayrıca bir de işim çıktı sürpriz,ee mecburen yarın buradayım.:pr:

yok ya :) Doğma , düyüme ADANAlıyık. :) bENDE çok kötü bir huy oldu. Her aldığım motora isim takıyorum :)

Bende önceki motora Ajdar ismini koymuştum. 01 AJ plakaydı zaten.

Zafer Abi nerelerdesin?:)

Bora Abi yahu gel Datçaya gidelim bak. Osmaniye falan kesmes seni. İçerden içerden, serin serin, yavaş yavaş...

Muzaffer Abi telefonun Wireless ı eğri duruyor.:queen:

Yeni far tasarımım üzerinde uğraşırken, kullanmak üzere aldığım 12V luk ampulleri(küçük çanağın içinde) evde bir deneyim dedim. 12v luk adaptörüm yoktu. Eski pc nin güç kaynağına kasa fanı takıp kablosunu kestim. Malum onlarda 12V. Gayet güzel aydınlattı, geçici körlük yaşadım. Yannız o kablolar 50W lık ampule biraz ince sanırım lakin hafif duman oldu:cherry:Cbr 125 le lastik yakınca da bu kadar duman çıkıyodu:queen:. Şimde bu 50W lık ampulü motosikletin aküsüne bağlasam ampul normal çalışırmı acaba? Neyse ben en heyecanlı yöntemi uygulayım dene ve gör..

sızlede ne hıkmetse bı turlu tanısmadık cızgı karkaterlı arkadsımız..tum mt ye tatlı ruyalar

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.

BİRAZDA GÜLELİM
Adamın biri galeriye gider ve abi bana bir kavasaki versene der
adam bizimkinin tipine bakar ve ya kardeşim git işine der bizimki kardeşim parası neyse vereceyiz der adam motoru verir.

Bizimki otobana çıkar hızla bir ferrarinin yanından geçerken
sen hiç kavasaki kullandın mı der ve ferrarideki adam delirir alt tarafı iki tekerlekli bir motor beni nasıl geçebilir der ve gaza basar

he he diyerek kavasakinin yanından geçer kavasaki sen hiç kavasaki kullandın mı diyerek hızla ferrarini önünden geçer Ferrari yeter artık der ve bırakır Ferrari yavaş yavaş gider ve ileriye bir bakar kaza kavasaki kaza geçirmiş yanına yaklaşıp şöyle der ya gördün mü bu kadar hızlı gidersen sonu budur der ve kavasakili sinirlenerek şöyle der :

lan kaç defa sordum kavasaki kullanmayı biliyor musun diye
frenin yerini bulamadım lan...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar