aya geçmiş olsun...son kazan olsun...
ben de bu gece "henüz düşmemiş motorcu" ünvanımı kaybettim...üstelik güvenli sürüş seminerinden döndüğümde, tam gürkandan ayrıldım, bizim apartmanın garajına doğru yokuştan inerken karşıdan yokuşu çıkan bir araba geldi, ben de yorgun ve uykusuzum bi de yokuş aşağı hızım da vardı, sert döndürdüm motoru kuma girdi sonra gümbedenek sağa düştüm...
bu arada s&t aquilaların mufflerı motor koruma demiri gibi iş görüyormuş onu anladım...muffler çizildi, peg kıvrılıp kendini korumuş depoda çizik yok ama motoru kaldırmak çok zor oldu, herif bastı gitti düştüğümü gördüğü halde, ben kaldırayım derken bi daha kaydı gitti, sonra güç bela tek başıma kaldırdım, garaja koydum...
o şekilde oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------
güvenli sürüş seminerinden çıktığında düşen herhalde ilk insan benim...allahtan kanserden korunma yolları falan tarzı bi seminere katılmadım
![]()
müdür şöyle nefesi kuvvetli birini tanıosan bi döktürelim vallaha...
yarınki seminerin devamı olacak mı bugün nerde olacak bilen var mı müdürler![]()
Bugünkü kısımda "katılımcılar" kabul edilecek.
Katılım ücreti ne kadar tam bilmiyorum.
Ama bugün ücretli kısım başlıyor onu biliyorum
Dün akşamki organizasyon , hem tanıtım olarak , hem de ücretsiz olması açısından çok güzel bir eğitim oldu. Keşke sık sık böyle seminerler olsa :cat:
yarınki seminerin devamı olacak mı bugün nerde olacak bilen var mı müdürler![]()
aya anlattığına göre adam suçlu görünüyor.. yetkili servise git değiştir ne gerekiyorsa.. bu durumda zaten senin cebinden para çıkmaz..
benim açımdan bakınca adam suçlu ama onun açısından bakınca da ben suçluyum. aslında evet, bende de kabahat var, otomobilin sığmayacağı ama motorun rahat geçeceği bir aralık diye güvenip, araca çok yaklaştım, takip mesafesini ihlal ettim. ama sonuçta bu sayede Allah'a şükür ki, bunu da sonucu çok acı olmayan bir şekilde tecrübe ettik. onun için buna şükredip geçiyorum. tutanakları tuttuk ama sonuçta muhtelemen suçun büyük oranı arkadan gelen ben olduğum için bana verilir. onun için çok da peşine düşmeyi düşünmüyorum. sağlık olsun deyip geçeceğiz. zaten topu topu hasarım, çizikleri saymazsan 2 sinyal ve bir aynadan ibaret. bunlar için de çok peşine koşmaya değmez bence. vites pedalını hallettim çünkü.
Dün akşam seminerin kalan kısmında ne anlattılar?
Ve saat kaçta bitti ?
Bizden kimse son kısıma kalmadı yahu![]()
Dün akşam seminerin kalan kısmında ne anlattılar?
Ve saat kaçta bitti ?
Bizden kimse son kısıma kalmadı yahu![]()
ismail'in dediği gibi, gerisi ücrete tabi. teorik kısmıydı bu.
senin rumuzuda şöyle "speedy", "çapkın_06" gibi afilli bişey yapsak. sağda solda sorarlar, "forumgrk" demesi zor
150-250 arası bi ücret galiba pratik teknik ve yol çalışması kısmı indirimli.
gürkan nerdesin abicim ya sesin sedan çıkmıyor?
gurcell, sana da teşekkürler dostum, geçen geldim o tarafa, enişteme uğradım, tarif ettiğin sokağa da şöyle bir girip baktım ama sanırım yanlış sokağa girmişim dükkanı bulamadım. gerçi zaten çok fazla vaktim yoktu, bulsam da şöyle kapıdan bir selam verip geçecektim, ama gelirim yine inşallah...