olum senin sağ peg üzerine yatmış motor ayar tutmuyoneyse bakalım güle güle kullan hayırlı olsun...
ha bide ne ara çektin fotoları ? ben içerde tüttürürken mi![]()
ya iyi güzel de bende de aynı motor var o tank pad kesikli ya üst kısmı altta deponun üstündeki etiket çok kötü duruyo ya onu çıkarmam lazım ya da bütün bi tank pad almam lazım kesikli değil bence o etiketi sende çıkar
Utku pegler hayırlı olsun. Dün 6 civarı aynalı ya giriyorduk ki seni gördüm ama son anda farkkettim sen olduğunu.Evet renk biraz açık kalmış ama hoş yine de güle güle kullan.:wiinkk:
esp dostum ampul ısı bıraz zahmetlı bı ıs ama ben ugrasırım ve yaparım dıosan o zaman kolay oluo sahsen ben oyle yaptımosramın acık beyaz ampullerını aldım 30 lıraya zenona yakın bı sekılde aydınlatma sunuorlar bana hemde garantılı bır urun oldukca memnunum ampullerı takman ıcın kafa grenajından tut yan granajlara kadar hepsını sokmen lazım aslında gayet kolay bı ıs ama sabırlı ugrastırıcı bı ıs olmasından dolayı bı daha yapmam galıba:cherry:
esp dostum ampul ısı bıraz zahmetlı bı ıs ama ben ugrasırım ve yaparım dıosan o zaman kolay oluo sahsen ben oyle yaptımosramın acık beyaz ampullerını aldım 30 lıraya zenona yakın bı sekılde aydınlatma sunuorlar bana hemde garantılı bır urun oldukca memnunum ampullerı takman ıcın kafa grenajından tut yan granajlara kadar hepsını sokmen lazım aslında gayet kolay bı ıs ama sabırlı ugrastırıcı bı ıs olmasından dolayı bı daha yapmam galıba:cherry:
Tamamdır arkadaşlar sanırım pratikten dersimi aldımAma osram en kalitelisi olsa da sanırım o kaynak işi benim için zor olur o yüzden sorunsuz bi şekilde bizim motora uyabilecek bi ampul markası tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar yarın öğleden sonra değiştirmeyi düşünüyorum farları benim için sökme takma işlemleri hiç zor değil dediğim gibi tamirci çırağıyız alet edevat da zaten dolu :mrgreen:
Mrb arkadaşlar 2006 cbr 125'in 20,000 bakımında neler yapılıyor ve ne kadar ücret alınıyor acaba
Mrb arkadaşlar 2006 cbr 125'in 20,000 bakımında neler yapılıyor ve ne kadar ücret alınıyor acaba
Exelite-Premium / Beyaz Halojen Ampul. HS2 Duy tipi. (Philips ürünü)
Ampul yuvalarını değiştirmeden, eski ampulü çıkartıp olduğu gibi onun yerine takılan, CBR 125'e uyan beyaz halojen ampul. Biz eşimin eski motorunda kullanıyorduk. Uzun araştırmalarım sonucu ancak bunu bulabilmiştim ben direkt uyan.
Bu gün son mesajımı yazdıktan sonra evden kalkıp önce 4.Levent eski otosanayi sitesine, ardından Kağıthane'deki bir sürü motorcuya oradan da son çare olarak Sirkeci'ye gitmiş olmama rağmen hiçbi yerde H2 beyaz ampul bulamadım uyuz oldum kıl kaptımale: Birisi bana net adres verebilir mi acaba veya en kötü ihtimalle dynner dostum bana İzmir'den kargoyla alıcı ödemeli olarak gönderebilir misin kafaya taktım bu işi halletmem lazım bi iki güne yahu
![]()