Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.buzmotor.com/lastik.html
Ama bunda ön arka diye bişey yok.130/70-17 62T Pilot Sporty 220 tl senin dediğin bu

arka lastik

daha önceki resimler:
fotosend-1644050413.jpg

llantansrt2eq9.jpg

fotosend-1853955344.jpg

Dostum zaten ön /arka diye takamazsın bizim motorlara racinglerin ön lastigi takılıyor benim şu an kullandıgım 1000rr ın ön lastigi

2008-supersport-065.jpg

İyimiş o zaman ben haftaya muğla'dan döndüğümde michelin alıyorum..Yarın akşam 14 saatlik otobüs yolculuğu beni bekliyo..

Ben sahibinden ilanımı güncelledim, bugün çektiğim yeni fotograflar eklendi vs.. Şu an pasif durumda, yakında aktif olur. Daha önce de söylediğim gibi 600 lük makina alacağım için satıyorum. Birde 1 haftada 3 farklı kişiden " O makina sana biraz ufak kalmış" laflarını duyduğumdan, iyice psikoloji yaptım ;)

http://tinyurl.com/hondacbr125

Arkadaşlar aldıgım Tank Ped ve Kırmızı ayak pegleri geldi.Resimleri ekledim aşaıya 2sinin toplam maliyeti kargolar ile birlikte 15 dolara mal oldu :p

taktıktan sonrada resim ekleyecegim :p

img0037jnm.jpg

Arkadaşlar tankpad i taktım ancak pegleri takamadım, Biraz ugraş istiyorlar kolay bişeye benzemıyor gibiler :p

img0039e.jpg

img0038vir.jpg

dostum hayırlısı olsun yenı parcaların motorunun uzerınde eskıtmek allah nasıp etsın sana bu arada bu deponun koltugun altında kalan kısmının hep boyası cıkıyor galıba senınde fotolardan bellı oluo kronık oluo herhalde :):cherry:

ya iyi güzel de bende de aynı motor var o tank pad kesikli ya üst kısmı altta deponun üstündeki etiket çok kötü duruyo ya onu çıkarmam lazım ya da bütün bi tank pad almam lazım kesikli değil bence o etiketi sende çıkar

Hayırlı olsun utku demek geldi kargon :) Güle güle kullan ancak o tank pad in altında kalan beyaz etiketi çıkartırsan bence de daha hoş durucak gibi.:wiinkk:

dynner hocam sen bu yurt dışından getirme işini de , ikinci el eşya, teker alma işini de biliosun bende izmirde üni. de okuyorum ama şu an memleketimdeyim. ramazan bayramı sonunda izmire geleceğim. motorun tekerlerini değiştireceğim. ve ebaydan tank ped ve elcik almayı düşünüyorum izmire gelince bi tanışsak bana bi yardımcı olsan olur mu?

dynner hocam sen bu yurt dışından getirme işini de , ikinci el eşya, teker alma işini de biliosun bende izmirde üni. de okuyorum ama şu an memleketimdeyim. ramazan bayramı sonunda izmire geleceğim. motorun tekerlerini değiştireceğim. ve ebaydan tank ped ve elcik almayı düşünüyorum izmire gelince bi tanışsak bana bi yardımcı olsan olur mu?

Tabiki arkadaşım izmrie gel her türlü paylaşırız sorunlarımız, yardım edebilecegim konularda yardım ederim :rendeer:

Arkadaşlar bugun forumdan Bur-k@ arkadşmzla Bmw Motosiklet e gittik kendisisin tanıdıg ustaları oldugundan benim ayak peglerini taktık ancak arka için olduklarnı farkettık ve bızde mecbur arkaya taktık:p

takma işlemi basit pegleri tutan bir vida var ve başından vidalı altından da tel ile sıkştrlımış vidayı söküp kargaburun ile de teli cıkarttık ve taktık. tabiki peglerin rengi pembeye kacan bir renkmiş güneş ışığında farkettik ayrı konu :p

işte resimler burada

cbr3q.jpg

cbr1h.jpg

cbr2.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------

img0040w.jpg

img0043qpv.jpg

img0041dgk.jpg

img0042zoz.jpg

Son düzenleme:
olum senin sağ peg üzerine yatmış motor ayar tutmuyo :p neyse bakalım güle güle kullan hayırlı olsun...

ha bide ne ara çektin fotoları ? ben içerde tüttürürken mi :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar