150 kn hız sorunu

merhabalar.
ben mondial 150 kn kullanıcısıyım. motorumu alalı 3 ay oldu ciddi bir problem cıkarmadı ama hız konusunda diğer knlere göre yavas gidiyor. ibre 100 e geldiği zaman motor gaz yemiyor. bakımları da tam. Rampa yukarı ybrler geciyor motora binesim gelmiyor zaten 1 haftadır binmiyorum.:mrgreen: Bu problemi nasıl çözebilirim?
Motorun biraz daha hızlı gitmesi için vereceğiniz önerileri bekliyorum. (ilk vitesli motorum bunu da belirteyim.)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 PM ----------

şunuda belirteyim kmsi 4800 de.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 PM ----------

şunuda belirteyim kmsi 4800 de.

Mutlaka sorun vardır baska ustaya goster cunku o motor ybr yı rahatlıkla tokatlıyo ...bakımın tam yapılmıyodur belkı.....çinli bu hız normal diyen olursa kulak verme gecen yıllarda konya draglarda ybr - cbr 125 - 150 kn kapıstı kn bırıncı geldı motorunda oynama yok sadece kafa grenajı cıkartılmıs oda hıza etkısı olmaz

daha gitmesi lazım biliyorum ama göstermedigim usta kalmadı bu sorun 2000 km de vardı zamanla gecer dediler 4800 oldu hala aynı motor bu gidişle deiştirecek gibiyim motoru yapamıyorlar:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 PM ----------

arkadaşlar ne yapabilirim ya. yardım edebilecek yokmu :(

ya subob ayarlarını burdaki ustalar eliyle yapıo :pr: sente sadece 1 çilingirde var oda bi subob ayarına 50 ytl para istio :S

hayret. benim ybr de başta gitmiodu ama şimdi iyi. sadece biraz km istiyor hızlanmak için. ki sen 4800 km yapmışsın zaten. havanın rüzgarsız olmasına dikkat et. biraz yat motorun üstüne. devir tamamla ne bileyim değişik sürüş teknikleri dene. ama ybr nin mondiyi geçemeyeceği konusunda bişey diyemem daha benim motoru geçen çinli olmadı. iyi günler

rüzgarsızdı hava zaten ve yattım. burdada ybrler kn nin arkasından gelemiyo ama benim motorda sorun var işde ya kafa kafaya gidiorum yada ybr 1 boy önde tamamlıyo :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------

bermuda üçgeni subab karbüratör buji , esk de olsan ustamız hemen hallederdi

bujiyi hangi marka taktırmam gerekli bilgin varmı :)

bermuda üçgeni subab karbüratör buji , esk de olsan ustamız hemen hallederdi

Biz buna Bermuda DÖRTGENİ desek iyi olacak. Hava filitresi tıkanmış bir motora ne yaparsanız yapın performansı arttıramazsınız.. Bermuda dörtgeni. Subab, karburator,buji. hava filitresi.

senin derdini en iyi cenkizim anlar, görürse gelecektir başlığa

gördüm geldim orjinl hali ile cabuk devirlenip 100 km felen yapıyor zaten ve devir kesici varmış kn dede ona geçiyormuş bunun için ön dişliyi büyüt hem hız sorunun kalmasın hemde o kesiklik olmasın :rendeer::rendeer:

gördüm geldim orjinl hali ile cabuk devirlenip 100 km felen yapıyor zaten ve devir kesici varmış kn dede ona geçiyormuş bunun için ön dişliyi büyüt hem hız sorunun kalmasın hemde o kesiklik olmasın :rendeer::rendeer:

17 lik mi yaptırmam gerekiyor?

yardım

merhaba adım taylan, arkadaşlar bendede 150 kane var ben motorumdan memnunum ama bi sorunum var hava ayarını yapamıyorum vidayı nekadar cevirmem gerekiyor acaba tamircilere götürdüm randuman alamadım kendim yapmaya calışıyorum yapıyorum ama 1,2,günsonra tekrardan motorda gaza bastıgımda bogulma oluyor tekleme oluyor ne yapmam lazım cvb yazarsanız sevinirim E.POSTA ,DA atabilirsiniz [email protected]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba adım taylan, arkadaşlar bendede 150 kane var ben motorumdan memnunum ama bi sorunum var hava ayarını yapamıyorum vidayı nekadar cevirmem gerekiyor acaba tamircilere götürdüm randuman alamadım kendim yapmaya calışıyorum yapıyorum ama 1,2,günsonra tekrardan motorda gaza bastıgımda bogulma oluyor tekleme oluyor ne yapmam lazım cvb yazarsanız sevinirim E.POSTA ,DA atabilirsiniz [email protected]

Önce boş bir yol bul çekişini ölçmen için aynı eğimde aynı noktadan başlayıp hızlan ve çekişi hızı ölçün.

Hava ayar vidasını tam sıkıp 2,5-3,5 tur arası ayarlamalısın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Karbüratörün bunlardan hangisi?
http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-cin-grubu/18_karburator-grubu/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar