Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin.
Onun bu motosikletle bu yola çıkmasına katkısı olanlar ve bu yolda onunla beraber yolculuk edenler kimler acaba? Eğer beraber değillerse onu nasıl yanlız başına gönderirler? Beyni olan bir insan bu kızı tek başına yollara nasıl salar? Buraya kadar yazdıklarım tek başına gidiyor olması durumu için.
Yok eğer yanında başkaları varsa, madem bu kadar tecrübesiz birini yanınıza aldınız adam gibi eşlik edin o zaman eşekler. Sizlere geçmişten bir örnek vermek istiyorum. 2yıl önce 2 aylık tecrübemle ve cbr 125 imle Adana'dan Datça'daki marmok festivaline gitmek istiyordum. Tek başıma gitmemin benim için çok tehlikeli olabileceğini düşündüğümden(aslında motosikletle uzun yol konusu tek motosikletle herkes için tehlike bence, aynı dalmak gibi) birileriyle gitmem gerektiğine karar verdim. Ben tam yola arkadaşı ararken Hasan Abi ve Ahmet Abiyle tanıştım(Adana Mt den). Onlar beni seve seve yanlarına alacaklarını, gitmeden beraber biraz turlayacağımızı söylediler. Daha sonra Ahmet Abi benim mt ye yazdığım tüm msjları okumuş ve arasından yaptığım kazayla ilgili olanları incelemiş. Beni yola götürmeden önce motosiklete yeteri kadar hakim olup olmadığımı, reflexlerimi motora yeteri kadar hızlı aktarıp aktaramadığımı ölçmek için, şehir içinde bana artçı olup beni bir nevi sınava aldı. Sürüş yeteneğimin yeterli olduğuna karar verdiler ve ondan sonra geziye gittim. İnanın yol boyunca her sollamada Hasan Abi 4 ümüz de sollayana kadar solda, sol sinyali açık bekledi. Aynı şekilde Ahmet Abi biraz geride kalarak arkadan dengesiz takip eden araçlar olmadığından emin olmamızı ve beklenmedik sürprizlerden uzak olmamızı sağladı. Virajlardan zevk almak konusuna gelince. Adanadan DAtçaya tamamen kıyıdan gittik ve o kadar virajın bir arada olduğu başka bir yol düşünemiyorum. Orda, o gezide kendimi çok geliştirdim ve önümde hep Hasan ABi limitleyici bir hızla gitti. Eğer herkes kendi sürüş zevkinde olsaydı ve kendine göre sollaya sollaya yüksek hızlarda seyretseydi ben çok çok fazla tehlikeler yaşamış olacaktım(atlatılmış ya da değil). Sadece 1 kere otoban çıkışına(neredeyse u dönüş) 120 gibi bir hızla girme salaklığını yaptığım için çok zor anlar yaşadım ama ondanda hem virajlara alıştığımdan hem motorun viraj kabiliyeti iyi olduğundan hem de çok hafif ve hakimiyeti kolay bir motosiklet olduğu için sıyrıldım. Hala sürekli o anı yaşar gibi oluyorum. Keşke herşey onun içinde geçmişte kalan talihsiz bir anı olsaydı. Ucu ucuna kurtulduğu korku dolu bir tecrübe olsaydı...
Herneyse hiçbirşey öleni geri getirmez. Başkalarını korumaya çalışmak tek yapılabilecek şey, bunun içinde bu olayın iyice irdelenmesi ve üzerine yazılıp çizilmesi gerekir diye düşünüyorum. Taze acının üzerine bu kadar şey yazıp çizdiğim için beni affedin. Sadece o kadar çok kişiyi kaybettik ki; acımız hep taze zaten...
Dunya guzeli bir genç kiz, bir genç kardesimizmis.
1-Bir çok arkadasimiz, buyuk hacimli bir motosikletle yolculuk yaptigi için öldügü gibi bir kanaat gelistirip,aslinda yanlis olmayan fakat bu yasanan kazayla alakasi da olmayan seyler yazmislar.
2-Kardesimiz 125cc hacminde bir motosiklet kullaniyor olsaydi da sonuç degismeyecekti.
çünkü hatali sollama yapmis.
Hatali sollama yapan tecrubeliler yasar, acemiler olur diye bir kural yok.
Isterse, kirk yillik motosikletçi olsun, bu kazada ölür.
3-Bu nedenle sollamaya çalistigi araç surucusunun saglam bir sorgulama geçirmesi gerektigi kanaatindeyim.
Ben Turkiye'de sollama yapmaya çiktigimda, bana geçilmemek için gaza abanan çok araç surucusu gordum.
Bu olayda boyle bir durum soz konusu olabilirmi?
Iyice arastirilmasi gerekir.