Ben Yalova da yaptırdım sigortamı. 40 TL tuttu ve Ankara Sigorta. Ayrıca ATV felan da geçmiyor; bildiğiniz Hyosung 250 R yazıyor :rendeer:
sayın hocam elbette değişen bir takım kriterler var bu işin içinde. trafik yoğunluğu, hasarsızlık indirimi olup olmadığı, sıfır ya da ikinci el olması gibi ama bu kadar büyük bir uçurum da olmamalı. 23 lira nerde, 80 lira nerde?
Arkadaşlar faruk adlı arkadaşım gt250 yi vurdurarak çalıştırıyodu aküsü bitmiş olduğu için ve komple motor gitti inanılır gibi değil krank fiyatı 653 TL + psiton + vs.. vs.. o yüzden motorlarınız çalışmazsa sakın vurdurmayın takviye falan ayarlayın
1-Hyosung Ağır bir motor; denge olayı diğer 125 likler gibi kolay değil. Bu nedenle kendi arkadaslarıma bile fazla tavsiye etmiyorum baslangıc için. Yalnız cok dikkat edilirse kullanılabilir tabi; yavas ve bilinçli baslamak gerek...
2-İkinci El piyasasında En hatasızlar şu an 2007 ve 2008 ler...
3-ÖYLe ara sıra Redline yapmakla kreng kıramazsın! Ama yine de Limitleri zorlamamak lazım!
4-Sağ gözün olmaması demek sağ tarafta eksiklik demek. Peki senin Ehliyetin o zaman H olmalı ??? Burayı pek anlayamadım; ehliyet konusunda açıklamanı bekliyorum!
5-5750 ile 7000 TL Arasında cesitli km lerde ve temizlikte değişen Hyosunglar mevcut!
4-Sağ gözün olmaması demek sağ tarafta eksiklik demek. Peki senin Ehliyetin o zaman H olmalı ??? Burayı pek anlayamadım; ehliyet konusunda açıklamanı bekliyorum!
Aynen cakalaz a katılıyorum söylediklerinde.Aslına bakarsan hanqi forumda araştırırsan araştır nedense CBR 125 yamaha YZF 125R ve HYOSUNG GT250R ve APRİLİA 125 RS modelleri başlangıç için kıyaslanır neden 3 motor 125cc iken hyosung 250cc dir diye düşünürüm Tabiki sadece fiyat .250cc lik bi motora 5.000-6.000 TL vermek gibi sonuc olarak insanlar sunuda qöz önünde bulunduruyor 125cc ile başlasam 1 sene sonra yükseltirim heralde.o yüzden direk 250cc ile başlamak onlar için biraz daha masraftan kaçış olarak görünebilir.Ama cakalaz ın dediği gibi HYOSUNG ağır bir makine ve bence oyle çok kolay olmaz kavramak.Zaten motosiklette böyle birşey scooterede binsen sadece sürüsünü kavrarsın ama asla usta bir binici olamazsınki zaten bu işte en iyisi bile ustayım demez..Geçmiş olsun qözün için üzüldüm buda senin en büyük dezavantajın olsa gerek.Çünkü trafikte motesiklet kullananlara pek dikkat ettikleri söylenemez.Bu yüzden bizim gözümüzü dört açıp dikkatli bir seyir yapmamız gerekiyor.Artistlik olsun dersen al HYOSUNG 250 GTr ı.ama tavsiye istersen 2.el bi Honda CBR 125cc fena olmaz.Ama biraz görüntü olsun şekilli olsun dersen yine 125cc olarak APRİLİA yı tercih etmeni tavsiye ederim YAMAHA fiyat olarak hepsinin üstünde 125cc olmasına rağmen.Mantıklı düşünmek lazım ne için istediğin ne amaçla bineceğin ve ne yapmak istediğinle alakalı ve birde bütçeSaygılar
Yakısmamıs elcikler; sök valla !
1 Kere Redline girdim ; onda da 172 KM hızı İki kişi ile gördüm; daha da basmadım![]()