Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

150 CC motoruma da Giresun da 45 TL ye yaptırmıstım 1 yıl Önce.. Kafaarına göre para alıyorlar heralde :farao:

yok ya cakalaz şimdi telefonla bir arkadaşa sordum.benden 3-4 gün önce almıştı motoru ilhan kardeşimin dedigi gib 76 tl almışlar bendeki fark 3 günlük gecikmeymiş.yav sen nerden yaptırdın 40 tlye valla çok ballısın ama bir yanlışlık olmasın şimdi internetten birkaç yerden teklif aldım hep aynı fiyatlar çıkyor.yani kafalarına göre fiyat alamazlar sistem ortak tramere baglı zaten.
bizimkiler kanuni atv 250 diye çıkıyor sistemde yoksa kanuniyle hyosunga farklı fiyatmı çıkıyor anlamadım valla neyse yarın birinden birine yaptırıcaz

Son düzenleme:
Standartize değil fiyatlar pazarlık atabilirsin :p

evet dostum memlekette ştandart yokki:pr: hani bir önceki sigortam 45 tl iken şimdi iki katı çıkınca afalladım birden.gerçi teminatlarını inceledimde%30 gibi bir artış var eh bunuda fiyatlara yansıtmışlar hemen

sigorta işi tahminime göre kaza oranı yüksek illerde diğerlerine göre daha fazla ücretle yapılıyor.bu arada sigortamı kayseride yaptırmıstım ben..

Ben Yalova da yaptırdım sigortamı. 40 TL tuttu ve Ankara Sigorta. Ayrıca ATV felan da geçmiyor; bildiğiniz Hyosung 250 R yazıyor :rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de nisanda alınca yaptırmıştım 40 lira civarı bi şeydi. güven sigorta...

80 lira çok yüksek bir rakam arkadaşlar. 120-130 liralara otomobil sigortalıyorlar nerdeyse... bir tuhaflık var orda...

Yahu arkadaslar ; Motoru elimle yürütürken calısmaz halde dişli bölümünden tık tık tık diye ses yapıyor? Normal mi bu ?

arkadaşlar son günlerde trafik sigortasını yenileyen oldumu?sigorta acentasından aradılar cuma günü bugün sigortanız bitiyor diye iş çıkışı ugrarım dedim ve unuttum. neyse pazartesi gittim 3 gün geçikme için %5 sürpirim kesiyorlar(gecikme cezası heralde) %10 hasarsızlık payı ile beraber 83 tl fiyat çıktı.içimde koca bir ohaaaa dedim.geçen seneki sigortama bakıyorum 45 tl .görevli arkadaş zam geldigini ve teminatlarında bayagı bir attıgın söyledi.nerdeyse %90 artış olmuş. aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim.

dostum ben yeni yaptım gecikme olmadan ergo isviçre den 23 tl.. :) yalnız koç alyansmıydı tam hatırlamıyorum 80 küsür diye söyledi ben direk yuh dedim neyaptın diye :) oraya bak istersen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

gerci hangi koşullara göre sigortalıyolar pek bakmadım üsteki bir arkadaşın dediği gibi belkide sadece tekerlekleri sigortalamışlardır:D

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
sayın hocam elbette değişen bir takım kriterler var bu işin içinde. trafik yoğunluğu, hasarsızlık indirimi olup olmadığı, sıfır ya da ikinci el olması gibi ama bu kadar büyük bir uçurum da olmamalı. 23 lira nerde, 80 lira nerde?

benim 28 liraya yaptırdığımda ergo isviçre'ydi bu arada..80 lira olan sakın kasko felan olmasın:p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
80 liraya kasko mu? ağzından bal damlıyor. olsaydı ne güzel olurdu ama... :):)

Keşke sigortacı bir motorcu olsada şu sigorta işini a 'dan z 'ye anlatsa. Bu arada sarı-2006 veya gri/siyah-2007/2008 almayı düşünüyorum inş biran önce kavuşurum :)

Sigorta konusunda benden önceki sahibi de ankara sigortaya yaptırmıstı. 35 Liraydı. Ankara Sigorta sanırım aynı fiyatlarla yapıyo arkadaslar; bi uğrayın isterseniz.

bu hoysungcular gezmıyormu hıc, hıc gezı yapmıyomusunuz fotoları gorelım bıraz :) hiç motorunda kamerası olan felan yokmu vıdeo felanda ızleyelım bakalım nasıl gıdıyor yolda bu hyosunglar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar