Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

Inş. En kısa zamanda tamamen iylesirsin allah acil sifalar versin cok gecmis olsun

Cok sagolun.insallah ayagimi yere basarim 3 ay sonra dedi doktorlar.su an ozel yapim koltuk degnekleri ile ihtiyaclarimi goruyorum.(ozel yapim olmasi boyumdan mutevellid :) 190 cm boya gore yokmus.bizde uzattik boyunu bayagi bir...):rendeer:

canım benim senin burda yazdıgını görmek ayrı bir güzellik tekrar geçmiş olsun sana ve eşine :rendeer:

Murat sizin için çok üzülmüştüm.. Allah'a şükür hayattasınız.. ikinizede Allah acil şifalar versin.. Tekrardan çok çok geçmiş olsun.. seni tekrar buralarda görmek çok sevindirici.. hoşgeldin.. :rendeer:

Su an icin foruma dondum.ilk sokak gezintimi komsum sayesinde yaptim.sahilde koltuk degneklerimle ve sakat arabasi ile gezdirdi sagolsun beni,babamda bize eslik etti.artik buradayim....herkese merhaba bugun itibari ile internetim ailemin oldugu eve aktarildi..
:rendeer:.HErkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hoşgeldin Murat kardeşim.

Seni buralarda görmek çok sevindirici.

Sizler için tekrar tekrar Allah'tan şifa diliyorum.

Hoşgeldin,
Temennim, hayat sizin için bundan sonra daha güzel olur inşaAllah.
Tekrar geçmiş olsun.

Murat sizin için çok üzülmüştüm.. Allah'a şükür hayattasınız.. ikinizede Allah acil şifalar versin.. Tekrardan çok çok geçmiş olsun.. seni tekrar buralarda görmek çok sevindirici.. hoşgeldin.. :rendeer:

Allah razi olsun..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

Hoşgeldin Murat kardeşim.

Seni buralarda görmek çok sevindirici.

Sizler için tekrar tekrar Allah'tan şifa diliyorum.

Allah razi olsun abi,m sagol...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------

Hoşgeldin,
Temennim, hayat sizin için bundan sonra daha güzel olur inşaAllah.
Tekrar geçmiş olsun.

Amin İnsallah abim sagol...:rendeer:

Seni aramızda görmek çok sevindirici Murat umarım en kısa zamanda daha da iyi olucaksın ve eski sağlığına kavuşacaksın.

hoşgeldin..
tekrar geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda eşin ve sen sağlığınıza kavuşursunuz.

Hoşgeldin
abicim cok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sende eşinde saglınıza kavusursunuz

Bu topicten kötü bir haber çıkmamasına ve tekrar aramızda olmana çok sevindim dostum.
Allah'ın izniyle eşin de bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah.
Büyük geçmiş olsun ve hoşgeldin.:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu topicten kötü bir haber çıkmamasına ve tekrar aramızda olmana çok sevindim dostum.
Allah'ın izniyle eşin de bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah.
Büyük geçmiş olsun ve hoşgeldin.:rendeer::rendeer::rendeer:

Hosbulduk yeniden.İnsallah bundan sonra hersey guzel olur:salut:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır olabilir.",

onun için hayır ve şerrin Allah'tan geldiğini bilip, iyi-kötü her şeye şükredebilmek, kamil insan olabilmenin yollarından biri.

tekrar geçmişler olsun...

Son düzenleme:
"sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır olabilir.",

onun için hayır ve şerrin Allah'tan geldiğini bilip, iyi-kötü her şeye şükredebilmek, kamil insan olabilmenin yollarından biri.

tekrar geçmişler olsun...

:cat::rendeer:eek:ncelikle guzel soz icin tesekkurler.hayati bu mukagvemetle yasayan hayat gorusunde ozunu bilen bir yasam vardi.hatta oyleki kazayi yaparken bile artik bu kaza Allahdan (kader)dedigim an oldu...cunku kacabildigim kurtardim dedigim anda adam gaza yuklendi...:salut:

Tekrar geçmiş olsun kardeşlerim :rendeer:,hiç ümidimizi yitirmemiştik .
Şİmdi giderek daha iyi olmaya artık ,sağlıcakla...

geçmiş olsun Allah acil sifalar nasip etsin yakın zamanda daha da ii olursun inş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar