Cok sagolun.insallah ayagimi yere basarim 3 ay sonra dedi doktorlar.su an ozel yapim koltuk degnekleri ile ihtiyaclarimi goruyorum.(ozel yapim olmasi boyumdan mutevellid190 cm boya gore yokmus.bizde uzattik boyunu bayagi bir...):rendeer:
canım benim senin burda yazdıgını görmek ayrı bir güzellik tekrar geçmiş olsun sana ve eşine :rendeer:
Su an icin foruma dondum.ilk sokak gezintimi komsum sayesinde yaptim.sahilde koltuk degneklerimle ve sakat arabasi ile gezdirdi sagolsun beni,babamda bize eslik etti.artik buradayim....herkese merhaba bugun itibari ile internetim ailemin oldugu eve aktarildi..
:rendeer:.HErkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Murat sizin için çok üzülmüştüm.. Allah'a şükür hayattasınız.. ikinizede Allah acil şifalar versin.. Tekrardan çok çok geçmiş olsun.. seni tekrar buralarda görmek çok sevindirici.. hoşgeldin.. :rendeer:
Hoşgeldin Murat kardeşim.
Seni buralarda görmek çok sevindirici.
Sizler için tekrar tekrar Allah'tan şifa diliyorum.
Hoşgeldin,
Temennim, hayat sizin için bundan sonra daha güzel olur inşaAllah.
Tekrar geçmiş olsun.
Seni aramızda görmek çok sevindirici Murat umarım en kısa zamanda daha da iyi olucaksın ve eski sağlığına kavuşacaksın.
Hoşgeldin
abicim cok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sende eşinde saglınıza kavusursunuz
Bu topicten kötü bir haber çıkmamasına ve tekrar aramızda olmana çok sevindim dostum.
Allah'ın izniyle eşin de bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah.
Büyük geçmiş olsun ve hoşgeldin.:rendeer::rendeer::rendeer:
"sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır olabilir.",
onun için hayır ve şerrin Allah'tan geldiğini bilip, iyi-kötü her şeye şükredebilmek, kamil insan olabilmenin yollarından biri.
tekrar geçmişler olsun...
kardeşim selamlar....
Tekrar geçmiş olsun kardeşlerim :rendeer:,hiç ümidimizi yitirmemiştik .
Şİmdi giderek daha iyi olmaya artık ,sağlıcakla...