[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

ÇİN malı bak kontrol etmeden ettirmeden yola çıkma :) 2 kere yolda kaldım diyorum :) rezil olursun :) bunu hiç istemem hiçte istemezsin eminim :):queen:

Ağzını hayra aç yav..Daha 1 kez bile arızası olmadı..
her 500, max.750 km de yağı değiştiriyorum yani oradan anla titizliğimi :)
Yarın da ben onu bir güzel temizler cilalarım..
Abilerinin arasında ezik kalmasın :)

Ağzını hayra aç yav..Daha 1 kez bile arızası olmadı..
her 500, max.750 km de yağı değiştiriyorum yani oradan anla titizliğimi :)
Yarın da ben onu bir güzel temizler cilalarım..
Abilerinin arasında ezik kalmasın :)

hayır olsun hayır :) benimkisi tedbirlik :)

motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yani :pr:

benzine ortak artçı aranıyorr :p isteyen pm me ! :queen:

gitceğimiz yer nerden kaç km ve e-5 üzerindenmi otobandanmı gıdılecek ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------

ee o 151 rs senin değilmiydi?

kycd vardı rs de =) gözlüklü bi abimiz

arkadaşlar ben pazar günü sabah gelebilirim. yolu biliyorum daha önceden kıyıköye gitmiştim ama kimseyi tanımıyorum o yüzden özelden telefon atabilirseniz gelirken haberleşiriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 AM ----------

29419982.jpg

Rota bu TEM'den Çerkezköy çıkışından çıkılcak. Ama gidişte ben gelemicem :salut:

Bir de pazar sabahı gidecek arkadaşlar ben b.çekmeceden yola çıkıcam ve erken vakitte orada olabilmek için 6 gibi çıkmayı düşünüyorum. Eğer pazar sabahı gelecek arkadaşlar varsa haberleşip buluşup devam edebiliriz.

Son düzenleme:
herkese hayırlı sabahlar. sabah gök gürültüsü ile uyandım. ne güzel yağıyor yağmur. sizin gidişinizen önce diner inşallah.

Hayırlı sabahlar m.t. Arkadaşlar geziye katılacak arkadaşlara eğlenceler diliyorum:)kazasız belasız gidip gelin inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün ben de İğneada tarafında olacağım,planımda bir değişiklik olmazsa ziyaretinize gelebilirim

arkadaşlar hepinize günaydın sabah saat 6,30 daki havanın şekli bu bulutların altında güneş saklanıyor ve bulutlar kuzeyden karadenız sahıllerinden gelıyor yanı bulutlar oraları terketti takriben 3 saat sonrada buraları terkeder öğleden sonra karşı yağmurlu olabılır ama bu gün 27 derece sıcaklık ve yağmur yok bunları yazarken işte açtı güneş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:25 AM ----------

Bugün ben de İğneada tarafında olacağım,planımda bir değişiklik olmazsa ziyaretinize gelebilirim

inşallah seve seve sizinle tanışmak isteri nede olsa hemşeriyiz:cat:

Günaydın... Hadi bakalım hava dandik.. umarım sucuk olmazsınız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar