[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
abicim gittiginde yer ve yol hakkında burada kalanlardan birine bilgi verirsen seviniriz
hazırlıklı oluruz
iyi yolculuklar dikkatli ol lütfen
cumartesi öğlene kalmaz yanında olurum ben :mrgreen:

aygül kardeş telefonunu mesaj olarak yollarsan gittigim zaman sana bilgi veririm telefon numaranı bekliyorum..

MOLCAYTO Arkadaşlar ben yei düştüm aranıza arada bir sitedeki faaliyetlerinizi takip ediyorum Kıyıköy gezisi için katılmak isterim, mümkünmüdür?

elbette mümkün kontenjanımız henüz dolmadı :p

yola cıkacak arkadaslara kucuk bır not

Saray üzerinden Kıyıköy’e gitmek 3 saat kadar sürüyor, Istanbul’a yaklaşık 185 km

tum arkadaslara kazasız surusler dılerım

saraydan gidince kısa oluyo ama yanlışlıkla vizeye filan girersenin yaklaşık bi 35 km uzuyo yol :wiinkk:

bi stedeki harıtaya göre önceki sayfalarda vermiştim o yol trafiği az ama virajlı gidiş geliş dar yol 153 km re tutuyor aslında duy sesımi cadı güzergah belırlemelıyız buluşma noktasını kacıran yada yoldan katılacaklar olabılır

tamam yarın son gün ve son düzenlemeler yapılıcak abi :rendeer:

yeşilvadi tesislerinde yiyecek içecek satılıyormu, zira ben yarın yolaçıkabilirim tesiste yemek yeme olanagı varmı siz gelene kadar yalnız olacagımdan yeme içme tesiste varsa ordan yiyeceğim, yoksada dışardan alıp götürürüm... daha önce bu tesise giden varsa yazsın ki ona göre tedbirli gideyim...

her ihtiyacını karşılıyabilecegin bi ortamdasın :wiinkk:
(telefonumu pm attım abi )

ben gelcem demiştim ama gelemiyorum arkadaşlar trafige gittim bugun ehliyeti almaya salı günü anca çıkar dediler:pr: ehliyetsizde gelmek istemiyorum kusura bakmayın nolur artık haftaya bişeyler olursa ona katılcam:

canın sagolsun başka zaman inşallah :rendeer:

bi eksik var sanki :) ben yokum yaa:)

canım kardeşim benimmmm unutmuşmuyum seni yazmayı :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

Kuyucadısı selam, :cherry: 25'i olarak beni yazabilirsin. + 1 olarak geleceğim.

25desin +1 inle :rendeer:

23 diyince aklıma Jim Carey geliyor.
Sanırım buda farklı bir bakış açısı heralde Fransız kalınca :mrgreen:

bende gelmek istiyorumm..
ama ben hala alamadım şu motorumu :)
artçı olarak beni alıcak biri varsa gelicem :)
kaskımda var =))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar