ehliyetsiz çıkma tabi arkadaşm :cat::cat: ama şöferde arıyabilirsin![]()
ben gelcem demiştim ama gelemiyorum arkadaşlar trafige gittim bugun ehliyeti almaya salı günü anca çıkar dedilerr: ehliyetsizde gelmek istemiyorum kusura bakmayın nolur artık haftaya bişeyler olursa ona katılcam:
abi gezi topic ine bak kimi cocuğuna motor arar
kimi motoruna sürücü
kimi araba arar arabayı bulur şoför arar
kımı cadırı vardır gelemez gidenlere verebılırımder
kımı gelır cadırı yoktur.
kımı pahalı der kimi ucuz der
kımı 153 kımı163 km re der
kımı yolda mıcır var der kımı denız dalgalı der
kımı yağmur yağabılır der kımı su motorcusumuyuz der
ALLAHIM bu ne kadar cok seslılık cok şükür herkes barış içinde öz ailende bu kadar seslılık olsa iki günde kavga cıkar be herkesı tebrık ederım:cat::cat::cat::rendeer:
Bu devlette hersey tanıdıga baktıgı ıcın tanıdıgın olsaydı 2 saatde bıle cıkardı bu yuzden bızım gbler hep sıra bekleyenler oluyo :farao::farao:
Bir dahaki gezide inş.:rendeer:
bilgiler için sagol abi senın ehliyet cıkmadımı hala ?
ama çok moralim bozuldu yaa kendimide öyle kaptırmıştımki ehliyeti alamamak degilde gelemiycem ona üzüldüm yaar:
:cat: tam benden bahsettiin he..
itinayla scooter kullanılır..
titizlikle viraja girilir..
arı sokmalarına karşı dayanıklılık testinden geçmiş, tecrübeli, alanında deneyimli, artçı kurallarını bilen ve öğreten, trafikte makas atma yeteneğine sahip
şöför bulunur.. ihtiyaç halinde ;
0 532 353 XX X3 numaradan ulaşabilirsiniz..
milli eğitim müdürü yıllık izne çıkmış vekili ise imza atgamıyor. saçmalıktan başka ne bu. ayın 10 u diyorlardı şimdi de 18 i diyorar.
ama çok moralim bozuldu yaa kendimide öyle kaptırmıştımki ehliyeti alamamak degilde gelemiycem ona üzüldüm yaar:
bi eksik var sankiben yokum yaa
![]()
20 motor oldmu tahminen bilen varmı
Kuyucadısı selam, :cherry: 25'i olarak beni yazabilirsin. + 1 olarak geleceğim.
yarın saat sabah 10.00 da yola çıkıyorum,,, benden başka yok mu gelen
kardeşim kusura bakma kuyucadısı kendıleri yoklar 3 güne kadarda gelmezler valla bızde yazamayız yetkımız yok galıba kaldın dışarda:queen:![]()
yarın saat sabah 10.00 da yola çıkıyorum,,, benden başka yok mu gelen
eyvah Valla hazırlıklar tamam çadır madır, anladım ki geziler için naked yada enduro lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------
Ben gelirimde hatun gelemez, o zaman bende gelemiyorum demektir.![]()