[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

ben gelcem demiştim ama gelemiyorum arkadaşlar trafige gittim bugun ehliyeti almaya salı günü anca çıkar dediler:pr: ehliyetsizde gelmek istemiyorum kusura bakmayın nolur artık haftaya bişeyler olursa ona katılcam:

ehliyetsiz çıkma tabi arkadaşm :cat::cat: ama şöferde arıyabilirsin :)

:cat: tam benden bahsettiin he..

itinayla scooter kullanılır..
titizlikle viraja girilir..

arı sokmalarına karşı dayanıklılık testinden geçmiş, tecrübeli, alanında deneyimli, artçı kurallarını bilen ve öğreten, trafikte makas atma yeteneğine sahip

şöför bulunur.. ihtiyaç halinde ;

0 532 353 XX X3 numaradan ulaşabilirsiniz..

ben gelcem demiştim ama gelemiyorum arkadaşlar trafige gittim bugun ehliyeti almaya salı günü anca çıkar dediler:pr: ehliyetsizde gelmek istemiyorum kusura bakmayın nolur artık haftaya bişeyler olursa ona katılcam:

Bu devlette hersey tanıdıga baktıgı ıcın tanıdıgın olsaydı 2 saatde bıle cıkardı bu yuzden bızım gbler hep sıra bekleyenler oluyo :farao::farao:

Bir dahaki gezide inş.:rendeer:

abi gezi topic ine bak kimi cocuğuna motor arar
kimi motoruna sürücü
kimi araba arar arabayı bulur şoför arar
kımı cadırı vardır gelemez gidenlere verebılırımder
kımı gelır cadırı yoktur.
kımı pahalı der kimi ucuz der
kımı 153 kımı163 km re der
kımı yolda mıcır var der kımı denız dalgalı der
kımı yağmur yağabılır der kımı su motorcusumuyuz der
ALLAHIM bu ne kadar cok seslılık cok şükür herkes barış içinde öz ailende bu kadar seslılık olsa iki günde kavga cıkar be herkesı tebrık ederım:cat::cat::cat::rendeer:

abi gezi topic ine bak kimi cocuğuna motor arar
kimi motoruna sürücü
kimi araba arar arabayı bulur şoför arar
kımı cadırı vardır gelemez gidenlere verebılırımder
kımı gelır cadırı yoktur.
kımı pahalı der kimi ucuz der
kımı 153 kımı163 km re der
kımı yolda mıcır var der kımı denız dalgalı der
kımı yağmur yağabılır der kımı su motorcusumuyuz der
ALLAHIM bu ne kadar cok seslılık cok şükür herkes barış içinde öz ailende bu kadar seslılık olsa iki günde kavga cıkar be herkesı tebrık ederım:cat::cat::cat::rendeer:

:cat::cat::cat:

Bu devlette hersey tanıdıga baktıgı ıcın tanıdıgın olsaydı 2 saatde bıle cıkardı bu yuzden bızım gbler hep sıra bekleyenler oluyo :farao::farao:

Bir dahaki gezide inş.:rendeer:

ama çok moralim bozuldu yaa kendimide öyle kaptırmıştımki ehliyeti alamamak degilde gelemiycem ona üzüldüm yaa:pr:

ama çok moralim bozuldu yaa kendimide öyle kaptırmıştımki ehliyeti alamamak degilde gelemiycem ona üzüldüm yaa:pr:

:cat: tam benden bahsettiin he..

itinayla scooter kullanılır..
titizlikle viraja girilir..

arı sokmalarına karşı dayanıklılık testinden geçmiş, tecrübeli, alanında deneyimli, artçı kurallarını bilen ve öğreten, trafikte makas atma yeteneğine sahip

şöför bulunur.. ihtiyaç halinde ;

0 532 353 XX X3 numaradan ulaşabilirsiniz..

istersen şöför var :) :cat:

milli eğitim müdürü yıllık izne çıkmış vekili ise imza atgamıyor. saçmalıktan başka ne bu. ayın 10 u diyorlardı şimdi de 18 i diyorar.

Güzel türkiyem

Son düzenleme:

arkadaşım sıkma canını sen gelmeyı aklına koy ya artcı olursun yada motoruna sürücü bulursun okey bu ortamıda kacırmamış olursun malesef bu ülkede oluyor böyle bende cok uğraşmışımdır :cat:

kardeşim kusura bakma kuyucadısı kendıleri yoklar 3 güne kadarda gelmezler valla bızde yazamayız yetkımız yok galıba kaldın dışarda:queen::p

:) eyvah Valla hazırlıklar tamam çadır madır, anladım ki geziler için naked yada enduro lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

yarın saat sabah 10.00 da yola çıkıyorum,,, benden başka yok mu gelen

Ben gelirimde hatun gelemez, o zaman bende gelemiyorum demektir. :p

:) eyvah Valla hazırlıklar tamam çadır madır, anladım ki geziler için naked yada enduro lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

Ben gelirimde hatun gelemez, o zaman bende gelemiyorum demektir. :p

tam aksine nınja lazım bizimki pc başındaki can sıkıntısı oldu bu akşam elbette herkesın ağırlayan ben değilim ama başımızın üstünde yeri var :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar