[Ankara - MT]

sagolasın iyi olmaya çalısıyoruz..:)evet asya'nın TR ye getirdiği en sağlam karoserli motorlardan biridir..Üretimden kalkmasına çok üzülmüştüm zamanında..umarım kötü şeyler yaşamamışsındır kaza vs..pazar günü gelmemezlik etme bir işin çıkmadığı takdirde..:wiinkk:

Geçen sene trafik kazası. Ölümden döndüm desem yeridir. Pazar günü bir aksilik çıkmazsa bende aranızdayım. Optimum kafilesiyle gruba katılırım.

Yav abi okudum yazdıklarını...Aynı Gürcell'in dediği gibi benim de açık kalmış sekme herhalde..Bilgisayar açık kalıyor sabaha kadar film indiriyorum. Ama ben kapalı olduğumdan cevap veremedim. :mrgreen:

Geçen sene trafik kazası. Ölümden döndüm desem yeridir. Pazar günü bir aksilik çıkmazsa bende aranızdayım. Optimum kafilesiyle gruba katılırım.

offf..neyse seni burda görmek güzel.geçmiş olsun tekrar,umarım yaşamazsın birdaha...detayları pazar günü anlatırsın artık..senden sonra ben de kaza yaptım klr ile :pale:

ve ben eby78 (burak) :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 PM ----------

sertaçla zırhlı birlikler civarında buluşup bizim ekibe dahil edicem evren..optimum da olacak yanımızda :cat:

Hmmm o zaman liste ;

Septimus (Serkan) (ben )
Murat (bu arkadaş benimle gelecek, tanışmadınız henüz)
Fatihhoca (Fatih)
tatarx (hamid)
Murat (nikin neydi yav )
Eby78 (burak)
Captainkid (Sertaç)

oluyor...

top:queen:,çaydanlık,bıçak vs..bilimum eksiklerimizi de tamamlayalım bu sefer..

Evet sırt çantasını ayarlayayım ben en iyisi..Gelirken sucukları alsak yeter. Gerisini yoldan tamamlarız. (Taa baştan ağırlık yapmaya gerek yok.)

Burak naptın motoru ? Satın mı ?

jr.

çakmağa takılan ketıl getirelim, burakın tesisatı yakalım :mrgreen:

jr.

Biz de biğtten gelme topkeyz çantamızı gözümüzü karartıp takıyoruz. taburelerimizi de aldık. tanesi 7 liraya pıraktikerden. çantadan sonra tabureleri bağlayacak yerimiz kalacak mı bakalım. ne güzel çanta takabilmek motora değil mi takabilen arkadaşlar :cherry:

Evet sırt çantasını ayarlayayım ben en iyisi..Gelirken sucukları alsak yeter. Gerisini yoldan tamamlarız. (Taa baştan ağırlık yapmaya gerek yok.)

Burak naptın motoru ? Satın mı ?

yok serkan ilan verdim duruyor bakalım şimdilik..sezon bitene kadar çıkar elden heralde..Bugün sanayii yolunu tuttum..sol tarafı rütüşlattım boyacıda..fena olmadı şimdilik..:p

Son düzenleme:
:p:p Hadi lennn ! Otobanda arkana geçip sellektörle deli etmezsem seni...(topcase falan dedin üzerime alındım, zaten banaydı heralde di miii ! :p)

jr.

ya duvpuduv sen niye gelmiyosun ya bizle? ta ne zaman gelecektin. hastasıyım ben o motorun. aramızda görmek keyifli olur

jr.

biz o kadar yolu 15 lirayla gidip geliyoruz bi kere :mrgreen:

sen benim arkada selektör çakacak hızla gidersen bir depoyla 50 km falan yaparsın abi :mrgreen:

tapkeyz iyidir..ne öyle kaplumbağa gibi yükü sırtında taşımak. 110 beygir motor dururken ben mi taşıyacağım (bak şimdi nokta atışı oldu :mrgreen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar