yoldakii ANİMALLAR

Buyuk geçmiş olsun.... Ama bende bujı fırlatmak etkili cozum degil. Bişi olsa adamdan sayarlar. Sonra ugraş dur mehkeme trafik falan filan... En iyisi mumkun oldugunca bulaşmamak...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben arkadaslari yargiliyorum ama suçlu yine biziz.
Gençlerimizi, çocuklarimizi yetistiremedik.

Dogduk, ilk saplagi ebeden yedik.
Biraz buyuduk anne babadan dayak yedik.
Okula gittik, ogretmenden dayak yedik.
Genç olduk, asik olduk, kizin abisinden dayak yedik.
Biraz kafamiz çalismaya basladi, haksizliga isyan ettik, polisten dayak yedik.
Asker olduk, komutandan dayak yedik.

Bu sekilde dayak yiyerek buyuyen bir toplumun en iyi bildigi is de dogal olarak dayak atmak oluyor.

Bir sorunla karsilasildiginda akla gelen en yakin çozum yolu siddet oluveriyor.
Bu gun içinde bulundugumuz durum budur.

Sevmeyi, sefkati, saygiyi ogrenebildigimiz zaman, dayak, siddet son çozum yolumuz olacak.

Ama ne yazik ki bunun için daha çok yolumuz oldugunu uzulerek goruyorum.

Evet simdi asabilirsiniz beni.
Bujileri kafama kafama firlatin.
Parçalayin yuzumu gozumu.
Kanatin heryerimi.
Alin hincinizi benden.

Sonra bir orgazm sigarasi yakin.
Aynaya her baktiginizda yaptiginiz isle ovunun.

gunduzun bereketi gecenin şeri derler gece çıkmak herzaman keşhlerle muhattap olmak demektir buyuzden normal

okudukça koptum yani :mrgreen:
coq a recm cezasıyla ilgili muhabbette ayrıca güzeldi :queen:

usta sende yanlış yapmışsın adam artistik yapmış sen geri vites yapıp kaçmışsın niye prim veriyosun adama çek motoru in aşağıya paylaş kozunu adam bira kutusu atacak kadar gözüne kestirdi madem seni gidere gider çek kenara bin tepesine niye kaçıyosun

bazen çözümler hiçte kolay değildir. bazen çekip gitmek en iyisidir. aklın yolu birdir. adalet her zaman vardır. verilen hiçbir zarar; yapılan hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz. ite dalaşmaktansa çalıyı dolaş. vs. vs. anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna bile az. buda sonuncusu olsun. bu arada sırt çantamda rpg7 taşıyacam bundan sonra bık bık yapanı roketliyecem en güzeli :pr:

valla sabırlıymışsın helal olsun ben sıkamazdım o kadar kendimi inerdim direk allah kime verirse ya ona ya bana keşke bende o kadar sabırlı olsam valla belkide bazı şeyleri ondan kaybediyorum :D

Enteresan...

Çok enteresan bir tartışma. Benim dikkatimi çeken ise en çok eleştirilenlerin en mantıklı konuşanlar olması. Ne yazık değil mi?

Uğur kardeş ben seni iyi anlıyorum ama yöntemini akla yatkın bulmuyorum. Bence yanında otomatik silah taşı, senin amacına daha iyi hizmet eder. Bu arada arkadaşım, coq haklı. Türkçe yazmak konusunda biraz itina lütfen.

Bir de polise bildirme meselesi var... Peki bizi polisten kim korusun? Çağdaş Gemlik'i kim korudu?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
birine buji fırlatmam gerekiyosa bu ilk sen olurdun coq

Bu yiğitliği O ANİMALA yapmadın da bizim horozumuza mı yapıyon...... :p:p:p

Dozunu aşmışsın... Forum çerçevesinde kalmak yerine şiddete yöneliyorsun... Orda adam arkadan tamponu göstermiş ama burda tavsiye verene buji fırlatıcan..... Oh ne ala.....

Kimbilir sen ne yaptın adama?.. Hiç burasını sorgulamamışlar.... Yan bakma ya da dalaşma?... Laf yetiştirme?.. Hangisi?....

Oturupta bu konu için başlık açıcaksan paşa paşa okuyacaksın... Forum kuralları böyle.... :cat::cat::cat::cat:

Genede olmaması gereken şeyler..Geçmiş olsun... :rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
animal deiye okuyunca hayvan sandım ama kıronun bırıymıs yavv motorunda herzaman atacak bısey bulundurr ama parmak izin olmasın yakalanırsın ingiliz anahtarı tas v.b aslında yapman gereken senın onu uzaktan takıp etmen ve park etmesını beklemen sonra o bıra sisesini onun eksozuna sokacan aklı basına gelır umarım anlamısındır

benim görüşüm benim hayatım diorum we son kez yazıyorum bir krodan kaçayım derken ne bi yere saplanıp ölmek isterim nede onda araba war deyip sinip bi köşeye gitsin die beklerim canıma kastedenin canına kastederim onun bana yaptıkların ı görmeyen yargı benim yaptıklarımıda görmesin bi zahmet

bu konu gereksiz yere uzadıkça uzuyor. yine de birşeyler karalamak istedim. baktım da mesele ne yapmak doğrudur ekseninden çıkmış şiddet gerekli mi gereksiz mi limanına uğrayıp birbirine buji atmalara kadar gelmiş.
oportünizm soslu tartışma akademik kariyerlerin mücadelesine kucak açarken vatandaşın sosyal statüye göre önemi bile dillendirilmiş. sonuda olan hep doğru söyleyen gariban abalıya olmuş....
arada ascan kescen yaklaşımlarına rağmen yazılanların çoğu sağduyulu/mantıklı. evet arkadaşlar böyle bir şey olduğunda yapılacak en iyi şey büyük ihtimalle olayı görmezden gelip bir an önce ortamdan gazlamak. buji yada taş atarak (yada benim daha önce arada eklediğim şekilde çivili beyzbol sopasıyla animal avlamak) mantıklı bir hareket olmadığı gibi tahmin edilemeyecek sonuçlar doğuracaktır ancak bazı arkadaşların ısrarla belirttiği gibi Türkiye'nin kendine özgü bazı doğa kuralları var.
dünyanın bütün medeni ülkelerinde bir sosyal düzen işler; medeni hukuk, adalet, eşitlik vs kavramlar sözlüklerde tarif edildiği şekilde uygulanır/yaşanır. ancak Türkiye'de böyle bir işleyiş sözkonusu değildir. ancak idealist kamu görevlileri bu kuralları doğru şekilde uygular; ki bunlara rastlama olasılığınız bir uzaylıya rastlama olasılığına yakındır (lütfen kimse çıkıp da bana istatistik var mı diye sormasın kulaklarını çınlatırım). diğer ihtimal de "para" gücüyle bir işi olması gerektiği gibi yaptırmaktır. neyse fazla sapmadan: nerdeyse her gün çoğunuz bu durumları yaşıyorsunuz. şimdi bakın yaptıklarınız: buji atanlar ne kadar çözdüler başarılı oldular? ya da kusura bakma birader diyerek alltan alıp yolunu değiştirenler ne başardı? peki ya plakayı alıp polise gidenler ??? evet şimdi biraz da bunları tartışın bence; hangi durumda hangi eylem ne derece işe yaramış görelim?
ben kimseye örnek olmak istemiyorum (kimseyi de örnek almam) ama tavrımı daha önce de defalarca yazdığım gibi şiddetle karşılık vermek yönünde kullanıyorum! hayatta sürekli kaçarak yaşayamazsınız, kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız! bugün arabayla sizi sıkıştıran o animal/neandertal kırması "SOYU TÜKETİLESİCE" medeniyetten/insanlıktan gram nasip almamış/almaya da niyeti olmayan "ne yapsanız yapın asla sizinle diyalog kurmayacak" olan CAHİL/KABA/GEREKSİZ varlığı bile yeterince sorun olan ve hep sorduğum "Allah'ım bu insanları yaratırken ne düşünüyordun sorusuna sorusuna asla cevap alamadığım, duruma muhatap olan o konu başlığındaki yaratıklar yarın daha da ileri gidecekler bunu unutmayın. bugün yolda kural tanımayan o pislikler yarın birilerini vurur/öldürür de. hatta bunların içinden tecavüzcüler bile çıkar. mesele trafik kuralına uymak değildir; mesele insan olmaktır. insanlığın/medeniyetin ortak kurallarına uymaktır.
coq güzel hikayeler anlatmışsın, ki böyle şeylerin olması da mümkündür. bir de şu açıdan bak. o motorcunun buji atıp camı kırarak ölümüne sebep olduğu animal/neandertal ve yanındaki masum vatandaşın hikayesini şöyle de yazabiliriz pekala: o adam yanına otostopçu vatandaşı da alarak aynı eylemlerine devam ediyor sonra bir motorcuyu sıkıştırırken onun kaza yapıp ölmesine sebep oluyor. bizim motorcu buji fırlatamadan geberiyor... sonra ne oluyor yanındaki masum otostopçu vatandaş olaya şahit olur diye onu da alıp götürüyor ormana orada kafasına sıkıyor, onu da gebertiyor. ohh şahit de kalmadı! eeee ne oldu seninki normal de benimki fantastik mi? ya da sıkıştırıp öldürdüğü motorcu yanındaki adamın oğlu/akrabası çıkıyor o da şöförü boğuyor vs vs. bunlar uzar gider. mesele şu galiba bir arkadaşın yazdığı gibi: hocanın takdiri gibi herkes haklı....
ben avrupada doğdum 10 yaşımda geldim yani belirtmek istedim Türkiye ile avrupanın asla kapanmayacak medeniyet farkını çok iyi biliyorum, siz oradaki herşeye özenip burada görmek istiyorsunuz; görmeyince bizi suçluyorsunuz. bizim böyle mantıksız cahil hareketlerimizin ülkeyi geri götürdüğünü düşünüyorsunuz. aslında haklısınız bu düzeni başımıza getiren de biziz, hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz. bu durumda bana orman kanunu uygulayan animal/neandertal kırması benim vereceğim karşılığa hazır olmalıdır. doğru yada yanlış ama benim için doğru. ben kaçmaktan, susmaktan ve aciz kalmaktan yoruldum; artık onların kurallarıyla oynuyorum.karşı koyuyorum ve şimdi onlar kaçıyor. bir gün benden daha dişli/arıza biri denk gelene kadar...
pilot özentisi/turizmci/tekstilci/işletmeci/bilgisayarcı/mühendislik tasarım ödüllü sade vatandaş hakan demirkapı.

akaryatık istasyonunun lokantasını işleten bi arkadaşım var mekanına gittik yok aradık geliceğini söyledi arkadaşı ile şehir merkezinden geliyorlar yolda kendi adam zanneden şahin kullanıcısı şahin kullanan hayvaların tipleri standarttır hareketler aynı
arkadaşları yolda sıkıştırmışlar laf atıyolar arkadaş dayanamıyor basıyor lafını biraz gittikten sonra hızla arkadaşım arkasıdan şahin de istasyona girince bişeyler var demeye kalmadan patlak verdi olay
pompacı abilerin 2 animala vurduğu gibi bana vursalar iki ay yerimden kalkamam
4 yıla yakın oldu hale bunu hak ettiklerini düşünüyorum

hayvan olsa acırsın nerden bilsin hayvan işte dersin
ama insan kılığına girmiş hayvanlara acımıcan

Şahin kullanan o kadar namuslu işinde gücünde insan varki bu çok ağır bir itham şahin kalander arabasıdır herkez ister parası olsada lüks arabalara binse !!

Hocam ben de öncelikle doğru yolu denemekte fayda var diyorum. "Şikayeti yapalım gerisi bizi aşar.." demiyorum kesinlikle.. Haklı iken haksız duruma düşmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Ama birbirimizi burada "buji at", "falçata çek salla", "silah göster" diye gazlamamız yanlış. Bu psikopatlığa sahip adam zaten bunu kimseye sormaz, ya da birinin demesi ile yapmaz.

Tamamen katılıyorum hocam bu dediğine;

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:33 AM ----------

Sevgili coq ve remzi66..

Sizleri çok iyi anladığımı düşünüyorum lakin yurtdışında yaşayan sizlerin bu yazdığınız cümleler Türkiye'de uygulanması zor şeyler..

Size ve parantez içinde bana uygun ve doğru gözüken davranışları çılgıncasına savunmak belki doğru davranış lakin en doğru davranış değil burada..

Başka başlıklarda bunu vurgulamaya yönelik yazılarım olmuştur özellikle coq için ama yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum..herneyse..

Mevzuumuza gelecek olursak..
T.C.'de 29 yıldır yaşayan birisi olarak sizin dediğiniz gibi. Polis ne güne duruyor ona havale edin olayı türünden söylemler suya yazı yazmak gibidir burada..

Demek istediğim şey ASLA buji fırlatmak değildir..Lakin burada polise şikayetle varabileceğiniz tek sonuç istatistiklere girmektir..

Ve bakınız yaşadığım/duyduğum olaylara istinaden diyorum ki..
Medyaya yansıtacak gücünüz yoksa, ciddi bir maddi gücünüz yoksa, memlekette hukuku İŞLETEMEZSİNİZ!
İstisnalar vardır elbette ama istisnaların kaideyi bozmadığı bir ülkede yaşayan BİZLER için bu gerçek değişmiyor..

Kısaca..
Bu tür durumlarla karşılaşınca kesinlikle olayı körükleyici bıçkın tavırlar takınma taraftarı değilim ve bunu savunmam..
Aldığım akademik ve sosyal eğitim nedeniyle olayı polise intikal ettiririm ama;

Olayların bu şekilde çözülemeyeceğine EMİNİM..

Dolayısı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzerime düşen polise intikal ettirme vb. işlemleri yaptıktan sonra olayın takibini ŞAHSEN yaparım!

Adaleti kendim sağlamaktan bahsetmiyorum..Sadece takibini yaparım..Ve eğer bir gün gelirde başıma böyle bir iş gelirse buraya da sonuçlarını yazarım..

Memlekette üniversite öğrencileri zam gelen harçlar yüzünden okuyamıyoruz dediğinde başbakanın polisleri tarafından ağızları burunları kırılarak göz altına alınıyorlar ALOOOOO....Ne anayasası ne demokrasisi???

Öğretmen Engin KAHYAOĞLU

Not:
Dr. Suphi BAHADIRLI 'ya ithafen,

İşte "Burası Türkiye" lafı uydurma bir laf değil :) Katılıyorum çok güzel ifade etmişsiniz durumu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:34 AM ----------

Dr la ogretmen kardes kardes tartisip,uyumaya gitmisler.:)
Buji ben de kaldi.:p

busa9.jpg

Napiyoz simdi?
Neye karar verdik?
Patlatiyoz mu arabalarin camlarini?:mrgreen:

Eger oyle yapacaksak baska bir onerim var.
Buji pahali olmazmi.
Tas atalim.:)

Yani biz gariban adamiz, gucumuz yetmez.
Zengin olanlar buji atsin.
Daha zengin olanlar, iridyum buji firlatsinlar.:p
Al sana statu.:):bounce:

Tartışma bir yana , gece gece koptum şu resime :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 AM ----------

Ben arkadaslari yargiliyorum ama suçlu yine biziz.
Gençlerimizi, çocuklarimizi yetistiremedik.

Dogduk, ilk saplagi ebeden yedik.
Biraz buyuduk anne babadan dayak yedik.
Okula gittik, ogretmenden dayak yedik.
Genç olduk, asik olduk, kizin abisinden dayak yedik.
Biraz kafamiz çalismaya basladi, haksizliga isyan ettik, polisten dayak yedik.
Asker olduk, komutandan dayak yedik.

Bu sekilde dayak yiyerek buyuyen bir toplumun en iyi bildigi is de dogal olarak dayak atmak oluyor.

Bir sorunla karsilasildiginda akla gelen en yakin çozum yolu siddet oluveriyor.
Bu gun içinde bulundugumuz durum budur.

Sevmeyi, sefkati, saygiyi ogrenebildigimiz zaman, dayak, siddet son çozum yolumuz olacak.

Ama ne yazik ki bunun için daha çok yolumuz oldugunu uzulerek goruyorum.

Evet simdi asabilirsiniz beni.
Bujileri kafama kafama firlatin.
Parçalayin yuzumu gozumu.
Kanatin heryerimi.
Alin hincinizi benden.

Sonra bir orgazm sigarasi yakin.
Aynaya her baktiginizda yaptiginiz isle ovunun.

Neden acaba bu toplum ilk şiddeti kullanarak birşeyi çözmeye çalışıyor ? Devlet büyükleri sorunlarımızı çözmüşte biz çareyi dayak atmaktamı arıyoruz? Polis'e şikayet ettiğimizde hiçbirşey değişmediğindende olabilir mi? Sonuca ulaşılamadığından insanların haksızlığa uğradığından olabilir mi? Sadece parası olanın hukuk'u işlettiğindende olabilir.
Evet evet olabilir bence :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:43 AM ----------

Şahin kullanan o kadar namuslu işinde gücünde insan varki bu çok ağır bir itham şahin kalander arabasıdır herkez ister parası olsada lüks arabalara binse !!

Hocam alınma arkadaş genelleme değilde çoğunluğu öyle demek istemiş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:44 AM ----------

coq güzel hikayeler anlatmışsın, ki böyle şeylerin olması da mümkündür. bir de şu açıdan bak. o motorcunun buji atıp camı kırarak ölümüne sebep olduğu animal/neandertal ve yanındaki masum vatandaşın hikayesini şöyle de yazabiliriz pekala: o adam yanına otostopçu vatandaşı da alarak aynı eylemlerine devam ediyor sonra bir motorcuyu sıkıştırırken onun kaza yapıp ölmesine sebep oluyor. bizim motorcu buji fırlatamadan geberiyor... sonra ne oluyor yanındaki masum otostopçu vatandaş olaya şahit olur diye onu da alıp götürüyor ormana orada kafasına sıkıyor, onu da gebertiyor. ohh şahit de kalmadı! eeee ne oldu seninki normal de benimki fantastik mi? ya da sıkıştırıp öldürdüğü motorcu yanındaki adamın oğlu/akrabası çıkıyor o da şöförü boğuyor vs vs. bunlar uzar gider. mesele şu galiba bir arkadaşın yazdığı gibi: hocanın takdiri gibi herkes haklı....
ben avrupada doğdum 10 yaşımda geldim yani belirtmek istedim Türkiye ile avrupanın asla kapanmayacak medeniyet farkını çok iyi biliyorum, siz oradaki herşeye özenip burada görmek istiyorsunuz; görmeyince bizi suçluyorsunuz. bizim böyle mantıksız cahil hareketlerimizin ülkeyi geri götürdüğünü düşünüyorsunuz. aslında haklısınız bu düzeni başımıza getiren de biziz, hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz. bu durumda bana orman kanunu uygulayan animal/neandertal kırması benim vereceğim karşılığa hazır olmalıdır. doğru yada yanlış ama benim için doğru. ben kaçmaktan, susmaktan ve aciz kalmaktan yoruldum; artık onların kurallarıyla oynuyorum.karşı koyuyorum ve şimdi onlar kaçıyor. bir gün benden daha dişli/arıza biri denk gelene kadar...
pilot özentisi/turizmci/tekstilci/işletmeci/bilgisayarcı/mühendislik tasarım ödüllü sade vatandaş hakan demirkapı.

Aynen öyle hikayeyi böyle yorumlamak aklıma gelmemişti :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
baklawah;

Hikayeleri gelistirmek, gelisme ve sonuç bolumlerini farklilastirmak tabii ki mumkun.
Ama ben o hikayeleri, senin algiladigin seyi anlatmak için yazmadim.

Benim israrla uzerinde durdugum nokta sudur.
Adaleti kendi kendinize saglamaya çalisirsaniz, yuzde yuz bir adalet saglayabileceginizden eminmisiniz?
Yani sizin disinizda olaylar gelisemezmi?
Bu olaylara o sinir ve agresiflikle sogukkanli yaklasip,adil bir cezalandirma yontemi uygulayabileceginizden eminmisiniz?

Konu birebir siddete maruz kalmakla ilgili olsa davranisim tabii ki farkli olurdu.

Ornek verecek olursak.
Diyelim ki bir adam aniden onumu kesti ve biçak ya da silahla beni tehdit etti.
Ben daha once demisim ki;

bu ulkenin polisi yok mu?

Var olmasina var ama o anda nerde?
Yani soyledigim oneri otomatikman geçersiz.:)

Demisim ki bulasma, oradan uzaklas.
Iyi de adam benden hizli kosuyor!!!!:)
Biraz sonra beni yakalayip, biçagi saplayacak.

Kisacasi, tabii ki mumkun olan azami gayreti sarf edip kendimi korurum.
Gucumun yetmedigi yerde,elimde varsa, buji,:)sopa, biçak ne varsa kullanirim.
Soz konusu olan benim hayatimdir.
Evde beni bekleyen bir esim ve onlara bir gelecek hazirlamak için gecemi gunduzume kattigim iki yavrum var.

Fakat israrla soyledigim gibi konu bire birdir.
Sana satasan adam sonucunu da goze almistir.
Fakat burada bahsedilen konu oyle bisey degil.
Arabada kaç kisi oldugunu bilmiyorsun.
Araçtaki diger kisilerin, o hareketi yapani tasvip edip etmedikleri hakkinda en ufak bir fikrin yok.
Burada yapacagin bir hareket o insanlarin da olumune sebep olabilir.
Bunu goze alabilecekmiyiz?
Yoksa, ben kimseye basinizi one egin, ordan sivisin demiyorum.
Ama kimseyi oldurmeyin diyorum.

Bu turden saçmaliklar yapan hiyar cezasiz kalmamali.
Ama bunun yolu, onu oldurmek degil.

sysroot;

Sorunlari çozmek devletin isidir bu dogru.
Ama sorunsuz bir toplum yetistirmek de egitimcilerin gorevidir.
Egitimci, illa bir ogretmen degildir.
Aile, arkadaslar, toplum, hepsi bir egitmendir.
Gerçi bu o kadar karmasik halde olan bir konudur ki, bu satirlari yazdigim halde, yazdigima ben de inanmiyorum.:pr:
Fakat er ya da geç, Turkiye bu derdi asacaktir.
Asmak zorundadir.
Yoksa yok olmaya mahkumdur.
Hukuk bugun para ile isliyor olabilir.
Ya da gucun sahibi olan kesim lehine isliyor da olabilir.
Fakat unutulmamalidir ki hukuk herkese lazimdir.
Ulkemizde en çok kufuru yiyen meslek sahipleri, avukatlar ve doktorlardir.
Ama bes dakika once kufreden adam kosa kosa yine onlara gider.
Toplum kendini duzeltmeyi basardigi zaman, zaten onlarin içinden çikan meslek sahiplerini de duzeltecektir.

Fakat unutulmamalidir ki, bu meslegi adam gibi yapan, adam gibi adamlar da vardir ve onlar da yine bu toplumun içinden çikmislardir.

Bu topikte en çok firçayi yiyen ben oldugum için bir açiklama yapmak geregi duydum.
Bir çogunuzun iddia ettigi gibi ben Turkiye gerçeklerinden habersiz, avrupada el bebek gul bebek buyumus sazanin biri degilim.
Ben Turkiye'de dogdum ve orada buyudum.
Motosiklet kullanmayi da orada ogrendim.
Ilk-orta-lise ve universite hayatim da yine Turkiye'de geçti.
Bahsettiginiz butun problemleri birebir olmasa da benzerlerini yasamis,biriyim.
Babamin memuriyeti dolayisiyla Turkiye'nin çesitli bolgelerinde yasamis, bir çok yerin yasam tarzini ve goreneklerini bilen biriyim.
Goruslerimi okurken, içinizden sazana bak! diye geçirdiginizi de biliyorum.:)

Yani zannettiginiz kadar, Turkiye'den bihaber, dunyayi yasadigi yerin çemberinde algilayan, bu algisini ulkesiyle ortusturmeye çalisan bir adam degilim.

Ama, Atatürk'ün "muhasir medeniyetler seviyesi " derken ne demek istedigini, muhasir medeniyetleri gorunce anlayabilen, ve benim ulkem de buna layik diye dusunen biriyim.

Tabii ki buraya agresif yazi yazan adamlari degistirebilecegini zannedecek kadar ahmak degilim.
Butun çabam,
bu agresifligi normal kabul edebilecek, ama kafasi çalisan bireylere baska pencereler oldugunu da gosterebilmektir.
Yazdiklarim bu çerçevede algilanirsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar