[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sende katılsana bize asfalt meleği

cinnah a mı çıkıcaz? :)

valla şaka bir yana hocam, gerçekten gelesim var. hatta arabaya atlar yine gelirim, olmadı birine artçı olurum.. lakin öyle bir dönem geçirdim ki resmen kendim için bir şey yapamaz haldeydim. hala da bitmedi ama şu ramazan sırasında düşündüklerimi gerçekleştirirsem sonrasında beni tutabilene aşkolsun.. :)

:queen:
cinnah a mı çıkıcaz? :)

valla şaka bir yana hocam, gerçekten gelesim var. hatta arabaya atlar yine gelirim, olmadı birine artçı olurum.. lakin öyle bir dönem geçirdim ki resmen kendim için bir şey yapamaz haldeydim. hala da bitmedi ama şu ramazan sırasında düşündüklerimi gerçekleştirirsem sonrasında beni tutabilene aşkolsun.. :)

tamam herzaman bekleriz tanışırız cinnaha çıkmayız yanlış anlarlar :queen:

jr.

eet gencay sen de gel de sucuk yiyelim :)

murat abi aynen bahsettiğin gibi. ama 2 saatte biz anca varırız :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------

[/COLOR]septumus abi senin motoru bi kullanabilirmiyim acaba şöyle 100 metre gitsem 100 dolar veririm :queen::queen:
i

Hmmm 100 metre....:silent:0 - 100 km 3,7 sn Murat abi. 100 metre sence kaç saniye sürer, ben hesaplayamadım. Yani herkese senin kadar teklif etseee, :cyclopsan Amanın yeni işe başlıyorum arkadaşlar..:mrgreen::mrgreen:

jr.

gerçi biz 90-100 gidebiliriz bakımdan hemen sonra. ama yine de 1,5 saatten aşağı sanmıyorum.

3.7 saniyede 100 dolar kazanacan işte fenamı sana feda olsun ne yiycez bu pazar bence köfte alalım yiyelim herzaman sucuk olmaz demi size şöyle güzel bi köfte yapayım geçen seferki gibi olmamı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------

gerçi biz 90-100 gidebiliriz bakımdan hemen sonra. ama yine de 1,5 saatten aşağı sanmıyorum.

evrenim 45 dakika istanbul yoluna çıktıkmı devam direk düz yol 70 km hızla gidersek 45 dakka sürer ben en arkadan gelecem bu sefer size bırakıyorum liderliği

jr.

biz sucuk yiyeceğiz de sizi bilmem :)

cumartesi bilkente şu bahsettiğim tabureleri almaya gideceğiz. tam motorluk meretler :cat:

yani tam techizat olayını bir adım ileri götürüyoruz murat! :mrgreen:

jr.

murat abi sizin yol bilginiz benden iyi..önden buyrun..oraya her gruptaki öncüden daha çok yakışıyorsunuz :cat:

murat abinin öncü imajını nasıl bilirsiniz. anket yapıyoruz biz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------

geliyo musun ozan koyalım mı listeye? yaş meslek neydi?

Abi yapmayın nooolur..70 km miii? yav Evrencim sen ol lider sen :queen: :mrgreen: Bari 100 km falan olsun hız. Benim motor sıcaktan bayıldı bayılacak oluyo valla yoksa. :mrgreen:

evrenim eksikliklerimiz var grup sürüşünde mutlaka konuşup öyle gidelim malum ana yoldan gidecez sen bilirsin bende geçerim öne ama daha iyi yol bilgisi olan arkadaş varsada geçebilir ayrıca sucuk yiyceksek herkes yanında getirsin sucuğunu:queen:kimse kimsenin sucuğunu yemesin:queen:lastik gibi türkçe ben ne yapıyım

jr.

IMG_5261.jpg

IMG_5259.jpg

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Abi yapmayın nooolur..70 km miii? yav Evrencim sen ol lider sen :queen: :mrgreen: Bari 100 km falan olsun hız. Benim motor sıcaktan bayıldı bayılacak oluyo valla yoksa. :mrgreen:

tamam bende 100 km hızla giderim ama gruptan koparım onu söyleyim :queen:
sen bi geçersin bizi sağda beklersin senin ayrıcalığın ve dokunulmazlığın var septimus

jr.

şu karizmaya bakın arkadaş

işte kurallar:

1- 100le gidelim

2- arayı açmayanı dövelim

3-abi serkanın eksoz ısınmasın be fazla :pale: izin verelim bunlar arada bir kökleyip soğusunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------

ilk resimde volverin yasin de fena çıkmamış :p

şu karizmaya bakın arkadaş

işte kurallar:

1- 100le gidelim

2- arayı açmayanı dövelim

3-abi serkanın eksoz ısınmasın be fazla :pale: izin verelim bunlar arada bir kökleyip soğusunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------

ilk resimde volverin yasin de fena çıkmamış :p

:queen::queen::queen:

jr.

erhan abi gelmiyo ki öncü yapalım..en tecrübeli o sanırsam :rendeer:

:mrgreen::mrgreen: Eee valla şimdiden söyleyeyim..otobanda tutamazsınız beni..tabi uyarım grup sürüşüne ama arada da kaçarım bi :queen:

Neyse ben çıkıyorum beyler..Görüşürüz..İyi geceler hepinize

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar