yoldakii ANİMALLAR

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dr la ogretmen kardes kardes tartisip,uyumaya gitmisler.:)
Buji ben de kaldi.:p

busa9.jpg

Napiyoz simdi?
Neye karar verdik?
Patlatiyoz mu arabalarin camlarini?:mrgreen:

Eger oyle yapacaksak baska bir onerim var.
Buji pahali olmazmi.
Tas atalim.:)

Yani biz gariban adamiz, gucumuz yetmez.
Zengin olanlar buji atsin.
Daha zengin olanlar, iridyum buji firlatsinlar.:p
Al sana statu.:):bounce:

Forumda Turkçe yazmaya gayret ederek onlardan farkli olmaya çabalayabilirsin diye dusunuyorum.

Bunun disinda o sana bira firlatinca hayvan olacak.
Sen ona buji firlatinca insan olacaksin oylemi?
Ne farkiniz olacak?
Trafikte birbirine biseyler firlatan iki insan goren ve konuyu anlamayan biri soyle demez mi?

"Hayvanlara bak! Caddede birbirlerine bir seyler firlatiyorlar"

aynı şey seninde başına gelince sen kendi farkını gösterirsin orda:farao::farao::farao::farao:

Dr la ogretmen kardes kardes tartisip,uyumaya gitmisler.:)
Buji ben de kaldi.:p

busa9.jpg

Napiyoz simdi?
Neye karar verdik?
Patlatiyoz mu arabalarin camlarini?:mrgreen:

Eger oyle yapacaksak baska bir onerim var.
Buji pahali olmazmi.
Tas atalim.:)

Yani biz gariban adamiz, gucumuz yetmez.
Zengin olanlar buji atsin.
Daha zengin olanlar, iridyum buji firlatsinlar.:p
Al sana statu.:):bounce:

taşta parmak izi olmuyormuş , buji parmak izi bırakır. :)))

en büyük serserilik, efendilik

trafikte ister istemez karşılaşıyoruz bu ve benzeri durumlarla. akılcı davranmak en doğrusu; yerine göre hakkını arayıp dik durmak, yerine göre(gecenin bir vakti manyağın birine denk geldiysen) sineye çekip paşa paşa gitmek en doğrusu bence.

ben de çok münakaşaya girdim, hiç şiddet kullanmak zorunda kalmadım(şükür)

bir keresinde de gece eşimle kadıköyden şişliye dönerken manyağın birine denk gelmiştim. bulaşmadım tabi, adam silah çekip lastiğe ateş etse veya tampon koyup yol kenara atsa ne yapabilirsin ki. bu ülkede insanlar keyif olsun diye otobandaki trafik işaretlerine ateş ediyor.

bu tür durumlarda mantıklı düşünmek en doğrusu gibi..

birine buji fırlatmam gerekiyosa bu ilk sen olurdun coq

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

bencede kardes sogukkanlı olmakta tabi fayda var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

aynı şey seninde başına gelince sen kendi farkını gösterirsin orda:farao::farao::farao::farao:

abim zaten kimin ne olduğu belli tesekkür ederim yorumun için

Motorculardan korkuyorlar. hele bide montunuz kaskınız filan tam takırsa.

Katılıyorum. Önyargılı olarak motorluları genelde serseri olarak görüyorlar, o yüzden trafikte pek bulaşan olmuyor. Modifiyeli görünümlü eski arabalardan, veya içinde 3-4 abazanın bulunduğu tofaşlardan uzak durun. Bunlar sokak sokak gezip kendiler bela , dövecek adam ararlar. Bunlara bulaşmayın, bir şekilde karşı karşıya gelirseniz cevap vermeyin veya " kusura bakma " deyip konuyu kapatın. "Kusura bakma " kelimesi tartışmayı kapatır, siz haklı bile olsanız bazen söylemek gerekiyor.

Katılıyorum. Önyargılı olarak motorluları genelde serseri olarak görüyorlar, o yüzden trafikte pek bulaşan olmuyor. Modifiyeli görünümlü eski arabalardan, veya içinde 3-4 abazanın bulunduğu tofaşlardan uzak durun. Bunlar sokak sokak gezip kendiler bela , dövecek adam ararlar. Bunlara bulaşmayın, bir şekilde karşı karşıya gelirseniz cevap vermeyin veya " kusura bakma " deyip konuyu kapatın. "Kusura bakma " kelimesi tartışmayı kapatır, siz haklı bile olsanız bazen söylemek gerekiyor.

mümkün oldukca riskden uzak durmak lazım . olayın saatine , elemanın yanındakilerin sayısına bay bayan olmasına göre davranış şekilleri değişir. Dayılanıyorsa zaten arıza çıkarmak için sebep arıyor ve güvendiği bir cihaz olabilir.

Burası Türkiye sigara öldürür yaşasın dumansız hava dediler , sıgara yasağının 3 haftasında 3 kişi öldü sigara kavgasında. ne anladım dumansız havadan.

Pesssssss yani bu kadarına da pesssssssss :p
coq bende çok kınıyorum abi seni :p

peski pes.
dört bir yanımız animallerle dolmuş haberimiz yok :p
coq'u yarı beline kadar kuma gömüp bujilerle recm cezası uygulamayı teklif ediyorum :)

bomba mevzu varmış burda kaçırdık yahu jinlunları mondialleri okuyacaz diye.
hey Allahım yau epey güldüm akşamüstü akşamüstü :)
geçmiş olsun bu arada arkadaşım, güldük diye buji yemeyelim kafaya :p

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tovbe edip kelime-i sehadet getirsem???
Musluman olsam,
hatta ispatlamak için bir kaç arabanin camini patlatsam?
Indirim mumkun mu cezamizda???:)

Yoksa kafaya yiycez bujiyi.:p

Yazıları okuyunca çağrışım yaptı...

SEN DE HAKLISIN HANIM

Nasreddin Hoca'nın kadılık (hakimlik) ettiği günlerde adamın biri yanına gelir. Adam,
komşusundan şikayetçidir. Derdini anlatır. Hoca, adamı güzelce dinledikten sonra:
-- Haklısın! diyerek gönderir.
Biraz sonra adamın şikayetçi olduğu komşusu çıkagelir. O da az önce gelen komşusundan
şikayetçidir. Derdini anlatır, hakkının verilmesini ister.
Hoca onu da güzelce dinler. Sonra: - Haklısın! diyerek onu da yollar.
O sırada Hoca'nın yanına gelmiş bulunan ve konuşulanlara kulak misafiri olan karısı, bu işe şaşar.
Hocaya:
-- İlahi Hoca Efendi! Sen ne biçim kadısın? Birbirinden şikayetçi olan iki adamın ikisi birden hiç
haklı olur mu? diye sorar.
Karısının bu sözleri üzerine Hoca, bir süre düşündükten sonra ona şöyle der:
-- Hatun, sen de haklısın. :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

Musluman olsam,

coq senin durum vurun abalıya durumu olmuş:)

aba Osmanlı toplumunda bir zamanlar yoksulluk gösterges sayıldığı ve daha çok dervişler, ilmiye sınıfının alt tabakasındakilerle medrese öğrencilerince giyildiği cübbe şeklinde kalın kumaştan yapışmiş elbisedir.
deyim ise daha cok şamar oğlani olgusundan beslenir, işlerin istenilen gibi gitmemesi durumunda, tüm sorumluluğu hiç alakasi olmayan bir garibana yüklenmesi durumudur.

Musluman olsam,

Aracın şahin olması durumunda cezada indirime gidilebilir :p

Sonuçta hepimiz bir anlamda araba kullanıcısıyız yada olacağız. Benim deli olduğum. Saatte 100 hatta 110 km bir hızla sol şeritte ilerlerken (ki bu hız zaten limitlerin üzerinde) arkaya bir araç geliyor. Öndeki araba yada motosiklet hiç farketmez adam öyle bir yaklaşıyor ki; tamponlar arası mesafemiz 10 cm var yada yok. Ama hızımız 110 km var. Bu arkadaki neandertal (Homo sapiens öncesi evrimini tamamlayamamış insanımsı hayvan-Omurga sayıları bizden azdır) öndeki araç değil frene basmak ayağını gazdan çekse zincirleme bir kazaya sebeb vereceğini düşünmez mi? Yada önüme tavuk çıktı bastım frene; arkadaki aracın motoru sürücüsünün kuacağına çıkmaz mı? Yada bu arkadaki şey aracını 110 km hız ile sürerken bu arada selektör yaparken 10 cm lik bir mesafenin kendisini ve öndeki aracı kurtaramayacak bir mesafe olduğunu anlaması için nasıl bir eğitim verilmelidir? Ben bunlara geri zekalı bile diyemem çünkü o arkadaşlarımızın içinde %90 eğitilebilinir geri zekalıdır da o yüzden. Bu tipler şeydir ya şey neandertal hatta o bile olamaz neden mi doğal seleksiyonda o bile böyle bişey yapmaz türlerin devamı için. Ama bu şeyler yok olmuyor soyu bitmiyor.
Hatta tamam anladım çilik çilik selektör sağa geçicem ama o kadar yakın oluyor ki sağa geçemiyorum; sağa kırdığım an hızım bir 10 km azalacak ve arkadaki şey tamponuma geçirecek; o kadar yakın. Bende basıyorum gaza ki; sağa kaçacağım mesafe açılsın ki sağa kaçayım. 110-120-130-140-150 yapıyorum. Heyhattt arkadaki şey sirk cambazı gibi aynı hıza aynı 10 cm lik mesafeyi koruyarak devam ediyor. 110 km lik hız ile sağa geçemeyen ben 150 km de iyice kilitleniyorum. Allahtan kırmızı lamba yetişiyor. Bi'şekilde vuruşmadan durabiliyoruz. Araçtan sesleniyorum "sen kazandın, ben sağa geçiyorum ama türlerin devamında neandertaller çok az kalmış Homo sapiens ler önde ve daha gelişmiş "diye bağırıyorum. Arkadaki şey alık alık bana bakıyor ve "ne küfrediyorsun ulan!" diyor. Konuyu uzatmadan yeşil yanıyor bende sağdan 90-100 km ile yoluma devam ediyorum.
National Geography e yazacağım. Gelin bakın Türkiye'De neandertaller öncesi var gelin inceleyin diye! Ne oldu aranızda bozulanlar mı var? Bozulmayın evriminizi tamamlamaya çalışın! İnsan olmanıza 500.000 yıl kaldı..
Herkese tüm insan gibi araç sürenlere iyi günler....

Sonuçta hepimiz bir anlamda araba kullanıcısıyız yada olacağız. Benim deli olduğum. Saatte 100 hatta 110 km bir hızla sol şeritte ilerlerken (ki bu hız zaten limitlerin üzerinde) arkaya bir araç geliyor. Öndeki araba yada motosiklet hiç farketmez adam öyle bir yaklaşıyor ki; tamponlar arası mesafemiz 10 cm var yada yok. Ama hızımız 110 km var. Bu arkadaki neandertal (Homo sapiens öncesi evrimini tamamlayamamış insanımsı hayvan-Omurga sayıları bizden azdır) öndeki araç değil frene basmak ayağını gazdan çekse zincirleme bir kazaya sebeb vereceğini düşünmez mi? Yada önüme tavuk çıktı bastım frene; arkadaki aracın motoru sürücüsünün kuacağına çıkmaz mı? Yada bu arkadaki şey aracını 110 km hız ile sürerken bu arada selektör yaparken 10 cm lik bir mesafenin kendisini ve öndeki aracı kurtaramayacak bir mesafe olduğunu anlaması için nasıl bir eğitim verilmelidir? Ben bunlara geri zekalı bile diyemem çünkü o arkadaşlarımızın içinde %90 eğitilebilinir geri zekalıdır da o yüzden. Bu tipler şeydir ya şey neandertal hatta o bile olamaz neden mi doğal seleksiyonda o bile böyle bişey yapmaz türlerin devamı için. Ama bu şeyler yok olmuyor soyu bitmiyor.
Hatta tamam anladım çilik çilik selektör sağa geçicem ama o kadar yakın oluyor ki sağa geçemiyorum; sağa kırdığım an hızım bir 10 km azalacak ve arkadaki şey tamponuma geçirecek; o kadar yakın. Bende basıyorum gaza ki; sağa kaçacağım mesafe açılsın ki sağa kaçayım. 110-120-130-140-150 yapıyorum. Heyhattt arkadaki şey sirk cambazı gibi aynı hıza aynı 10 cm lik mesafeyi koruyarak devam ediyor. 110 km lik hız ile sağa geçemeyen ben 150 km de iyice kilitleniyorum. Allahtan kırmızı lamba yetişiyor. Bi'şekilde vuruşmadan durabiliyoruz. Araçtan sesleniyorum "sen kazandın, ben sağa geçiyorum ama türlerin devamında neandertaller çok az kalmış Homo sapiens ler önde ve daha gelişmiş "diye bağırıyorum. Arkadaki şey alık alık bana bakıyor ve "ne küfrediyorsun ulan!" diyor. Konuyu uzatmadan yeşil yanıyor bende sağdan 90-100 km ile yoluma devam ediyorum.
National Geography e yazacağım. Gelin bakın Türkiye'De neandertaller öncesi var gelin inceleyin diye! Ne oldu aranızda bozulanlar mı var? Bozulmayın evriminizi tamamlamaya çalışın! İnsan olmanıza 500.000 yıl kaldı..
Herkese tüm insan gibi araç sürenlere iyi günler....

Bizim bölgede bu türden yaşayanlar var...Ceza için de geçmiş olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar