[Bursa - MT]

:)Özcan senin Kirazlı Köyüne ne zaman gidiyoruz :silent:(Ben anlamam gezi isterem böyle piknikli):bounce:

bu pazar bi gezi olsada gitsek kimseden ses soluk çıkmıyo bi ateşliyelim topiği

Bu pazar Söğütpınar'a gideliiiiiiim.Haftaya da Kirazlı'yaaaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Çadırlarımızı ve mangallarımızı hazırlayalım.

Gelecek olanlar:
1-) özcan1980+eşi
2-) M@M :)
3-) a.banus
4-) n.tuncak
5-) feromen
6-) blue_dolunay

Arkadaşlar sormadan yazdım.Gezesiniz var biliyorum.. :)

Son düzenleme:
Bu pazar Söğütpınar'a gideliiiiiiim.Haftaya da Kirazlı'yaaaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Çadırlarımızı ve mangallarımızı hazırlayalım.

Gelecek olanlar:
1-) özcan1980+eşi
2-) M@M :)
3-) a.banus
4-) n.tuncak
5-) feromen
6-) blue_dolunay

Arkadaşlar sormadan yazdım.Gezesiniz var biliyorum.. :)

Kardesim sormadan ne yaziyosun adımızı gelebilen var gelemeyen var simdi... Cok ayip... Evet gezesimiz var ama... Burdan katılmak zor olucak biraz... Anca burdan takip ederiz biz... Ama 1 ay sonra geliyorum sıkı durun... :-D

Son düzenleme:
selam epeydir giremedim siteye

snrsimsek ufaklık çok tatlı maşallah ya saçlara hastayım zaten :cherry:

orası neresidir hiçbir fikrim yok ama benide benide bu pazarki geziye yazın epeydir hiç bir yere motorla çıkamadım aşada yatıp duruyo delircem artık:pale:çarşambaları ne güzel geziyoduk nevin zekeriya sedat la beraber berkayın derslerinden artık onada katılamıyorum patladım

:) Tamam dır Özcan,Mamiyi çıkar Pınar'ı yaz.Issız bir adaya düşersek yanımıza alacağımız ilk üç şeySucuk,ekmek,kibrit olayını belirt.Eşini ayrı yaz ki kalabalık görünsün.Ahmet'ide kızkardeşini getirmesi için ikna ettikmiydi tamamdır,bu haftaki gezi hazır... :cat:

Bu arada herkesin Beraat Kandili mübarek olsun...Allah dualarınızı kabul buyursun...:rendeer:

ooo gezi ekibi tamamlanmiş görünüoo:)

benim için de sck-ekmek yaparsanız sevinirim:) :)

Herkese merhaba.... Hüseyin ben. Nevin'in okuldan arkadaşıyım. Bu pazar gezi varmış galiba. Son anda işim çıkmazsa ben de gelmek istiyorum. Herkese selam...

Herkese merhaba.... Hüseyin ben. Nevin'in okuldan arkadaşıyım. Bu pazar gezi varmış galiba. Son anda işim çıkmazsa ben de gelmek istiyorum. Herkese selam...

:)Hoş geldin Hüseyin...Aramıza bir motorcunun daha katılması bize iyi gelecek...:cat:

:)Mami ve Erdem ben sizi aramızdaymış gibi hissetmek için kulaklarınızı çınlatmak baabında arkanızdan konuşmaya hazırım...:wiinkk::cherry:

Arkadaşlar, Beraat Gecenizi şimdiden tebrik ederim. :rendeer:

pazar günü için kumyaka taraflarından deniz kum güneş planlarımız vardı ama belki size katılırız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 PM ----------

Soner abi artçı koltugunu geri tak bence ya öle çok daha şıktı ama bobber yapcam diyosan arka çamurlugu baya bir kısaltman lazım bence :) bu arada tatildeyim şu an pazara kadar gelirsem bursaya geziye katılırım buyuk ihtimal.

:) Tamam dır Özcan,Mamiyi çıkar Pınar'ı yaz.Issız bir adaya düşersek yanımıza alacağımız ilk üç şeySucuk,ekmek,kibrit olayını belirt.Eşini ayrı yaz ki kalabalık görünsün.Ahmet'ide kızkardeşini getirmesi için ikna ettikmiydi tamamdır,bu haftaki gezi hazır... :cat:

Bu arada herkesin Beraat Kandili mübarek olsun...Allah dualarınızı kabul buyursun...:rendeer:

Siirtten herkeze selamlar... Hayırlı kandiller... AYRICA GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDENDE IRAK OLURMUŞ... Hemen arkamızdan mamiyi çıkart şeklinde söylentiler dolaşıyomüş... Bunların hesabı sorulur 1 aya kadar ama... ;-)

gün itibarıyla 3,34tl olan benzinin litre fiyatı B rsa MT' ye hayırlı olsn:)

bence artık topl taşıMa araçlarını k llanalıM :mrgreen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 PM ----------

soner abi, mami sana bir adet G3 ayarlasın bence :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 PM ----------

mert, sen nerelerdesin tatil için??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gün itibarıyla 3,34tl olan benzinin litre fiyatı B rsa MT' ye hayırlı olsn:)

bence artık topl taşıMa araçlarını k llanalıM :mrgreen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 PM ----------

soner abi, mami sana bir adet G3 ayarlasın bence :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 PM ----------

mert, sen nerelerdesin tatil için??

g3 deyılde farklı planlarım var benzın bıdonu falan du bakalım

Söğt Pınar Eğerce yolcuları kalmasın bu pazar
1-) Özcan1980
2-) Eşi
3-) a.banus
4-) n.tuncak
5-) feromen
6-) blue_dolunay
7-) Pınar
:cool: Cem amca
9-) Huskar
10-) Belki Mert:bounce:
11-)Mami (manen):wiinkk:
12-)Erdem(manen):wiinkk:
13-)Fırat Moda:silent:

Söğt Pınar Eğerce yolcuları kalmasın bu pazar
1-) Özcan1980
2-) Eşi
3-) a.banus
4-) n.tuncak
5-) feromen
6-) blue_dolunay
7-) Pınar
:cool: Cem amca
9-) Huskar
10-) Belki Mert:bounce:
11-)Mami (manen):wiinkk:
12-)Erdem(manen):wiinkk:
13-)Fırat Moda:silent:

n-tuncak belirli bir gorusmeden sonra biz yaklasık 10 motosiklet olarak gelmeyi planlıyoruz.. daha detaylı bir ozelden gorussek daha ii olacak..:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar