teşekkürler burak o siteye bi bakim. murat abi yıbaya baktım ama hiçbişi bulamadım. şöyleki alyan takımı bile bulamadım nasıl ama![]()
offff abi muhteşem olmuştur ya. resim çekip koyar mısın şenleneyim azcık![]()
merhaba evren ve erhan abi nasılsınız iyisiniz umarım iyisiniz iyisiniz![]()
Sensiz ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte :salut:
Şaka şaka gayet iyiyiz, senin yazdıklarını da yakınen takip ediyorum, özelden de yazdığın cevabı aldım :wiinkk:, senin iyi olduğunu görmek de güzel :cat:
sen neresine baktın ki :queen: demekki baktığın yerlerde yokmuş ben sana bakacağın yerler bulurum sen merak etme sisi bar,çanta,elcik,eldiven ,mont,çamaşıra mandal:queen:
abi özellikle çamaşıra mandal lazım)
tamam abi o zaman sissy bar lazım ehheheh[/Q
sisi bar vardır orda bakarız buluruz bulamassak ben sana bir sisi birde bar yaparım olur sana sisi bar buluruz ben bi bakacam kesin bulurum kanımca sanırsam galiba ::::::::queen:
Murat abi benim motora'da Sissy Bar bulur muyuz ki :cherry: Bizim hanım motor rahatsız diye bi türlü yanaşmıyo uzun gezilere.
Aslında şaka değil bi ara burda görmüştüm. Ana sayfada bi başlıkta "Türkiye'deki tek sissy barlı SS " diye. Aklıma yattı aslında. Şimdi motora kamera uyuguluyorum (pazara yetiştiricem inşallah) Ondan sonraki proje bu olsun bari. :cat::cherry:[/QUOTE
valla hiç görmedim sisi bar seninkine olmaz sanırım ama sen tarz değiştir bir tane dragstar yakışır sana yada enduro olmamı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------
yarın kayseri yolcusuyum..perşembe akşam yurda dönüş
planlamaya bugun bakacaktım da canta falan toplamam lazım. hararetli tartışmalar yarın akşam burada olacak. fikriniz varsa sizler de burada olun yavaştan toparlarız.
güle güle git evren sucuk getir bize 20 kangal yiyemediklerimizi murata veririz :queennasılsa saklıyor :queen:
benide ne harleyler ne yamahalar istedide bende keewaya verdim gönlümüama enduro göz atıyo bana
![]()