[Ankara - MT]

jr.

offff abi muhteşem olmuştur ya. resim çekip koyar mısın şenleneyim azcık :)

teşekkürler burak o siteye bi bakim. murat abi yıbaya baktım ama hiçbişi bulamadım. şöyleki alyan takımı bile bulamadım nasıl ama:)

teşekkürler burak o siteye bi bakim. murat abi yıbaya baktım ama hiçbişi bulamadım. şöyleki alyan takımı bile bulamadım nasıl ama:)

sen neresine baktın ki :queen: demekki baktığın yerlerde yokmuş ben sana bakacağın yerler bulurum sen merak etme sisi bar,çanta,elcik,eldiven ,mont,çamaşıra mandal:queen:

merhaba evren ve erhan abi nasılsınız iyisiniz umarım iyisiniz iyisiniz:)

Sensiz ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte :salut:

Şaka şaka gayet iyiyiz, senin yazdıklarını da yakınen takip ediyorum, özelden de yazdığın cevabı aldım :wiinkk:, senin iyi olduğunu görmek de güzel :cat:

Sensiz ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte :salut:

Şaka şaka gayet iyiyiz, senin yazdıklarını da yakınen takip ediyorum, özelden de yazdığın cevabı aldım :wiinkk:, senin iyi olduğunu görmek de güzel :cat:

teşekkür ederim sizin iyi olmanız sağlıklı olmanız elbetteki beni mutlu eder düşünsenize hayatınızda ne kadar iyi insanla tanışıyorsunuzki siz ve diğer arkadaşlar hakikaten çok değerlisiniz :)

jr.

yarın kayseri yolcusuyum..perşembe akşam yurda dönüş :p

planlamaya bugun bakacaktım da canta falan toplamam lazım. hararetli tartışmalar yarın akşam burada olacak. fikriniz varsa sizler de burada olun yavaştan toparlarız.

Murat abi benim motora'da Sissy Bar bulur muyuz ki :cherry: Bizim hanım motor rahatsız diye bi türlü yanaşmıyo uzun gezilere.

Aslında şaka değil bi ara burda görmüştüm. Ana sayfada bi başlıkta "Türkiye'deki tek sissy barlı SS " diye. Aklıma yattı aslında. Şimdi motora kamera uyuguluyorum (pazara yetiştiricem inşallah) Ondan sonraki proje bu olsun bari. :cat::cherry:

Murat abi benim motora'da Sissy Bar bulur muyuz ki :cherry: Bizim hanım motor rahatsız diye bi türlü yanaşmıyo uzun gezilere.

Aslında şaka değil bi ara burda görmüştüm. Ana sayfada bi başlıkta "Türkiye'deki tek sissy barlı SS " diye. Aklıma yattı aslında. Şimdi motora kamera uyuguluyorum (pazara yetiştiricem inşallah) Ondan sonraki proje bu olsun bari. :cat::cherry:[/QUOTE

valla hiç görmedim sisi bar seninkine olmaz sanırım ama sen tarz değiştir bir tane dragstar yakışır sana yada enduro olmamı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------

yarın kayseri yolcusuyum..perşembe akşam yurda dönüş :p

planlamaya bugun bakacaktım da canta falan toplamam lazım. hararetli tartışmalar yarın akşam burada olacak. fikriniz varsa sizler de burada olun yavaştan toparlarız.

güle güle git evren sucuk getir bize 20 kangal yiyemediklerimizi murata veririz :queen:eek: nasılsa saklıyor :queen:

jr.

bana ne fayırbıleytler ne hayabusalar önerdiler de ben "olmaz..bunlarda sevgilim rahat edemez..küçük cc bi turink almalıyım" dedim cbf 150 aldım. (benimki okuduğu zaman kredim yükselsin :mrgreen:) parasında değilim yani.

benide ne harleyler ne yamahalar istedide bende keewaya verdim gönlümü :) ama enduro göz atıyo bana
2m5jddl.jpg

benide ne harleyler ne yamahalar istedide bende keewaya verdim gönlümü :) ama enduro göz atıyo bana
2m5jddl.jpg

abicim sen ben biz erhan abi doga adamıyız bizi en güzel enduro paklar siz yolu acın ben ilerde yetişirim sizlere:cherry:

bizim ufaklık jr'da romorkle ceker arazide tur attırırız artk :queen:

jr.

lam benim motorla ben heryere dalarım olm. siz o enduroları kıyamazsınız çamura sokmaya o kadar para verince. ben atar yenisini alırım ucuz nassa :mrgreen:

herkes ç.m. fatih mi yıkıp geçecek pisti bulunca

iyilik yapıp çekelim diyoz yaranamıyoz:mrgreen: kırcak tüm kemiklerini aşık atim derken :mrgreen:

v8q8p3.jpg

alın size scooter

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------

v8q8p3.jpg

herkese benden motorsiklet ısmarlıyorum arkadaşlar hepinize çok para var bende çoooook

1zp34tg.jpg

eby 78 bu senin kardeşim güle güle kullan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------

2e1cf4n.jpg

septumus buda senin güzel günlerde kullan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 PM ----------

28jk105.jpg

bu erhan abinin ( dombay35 ) iyimi erhan abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------

117wpag.jpg

bu sukunun hadi iyisin suku

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar