yeni fz6 fazerler trafikçilerimize hayırlı olsun

Üsküdar'da Honda Dylan150'lili,Taksim'dede Piaggio Beverly250'lili ekipler gördüm.Yani ufak CC'li ve şehir içinde her zaman daha pratik olan scooter'ide kullanıyorlar.Farzı mahal,1000RR'lı bir şüpheliyide açık yolda bu ufaklıklarla kovalıycak değiller ya! Tabi büyük makinalarda lazım.Hem böyle bir durum olmasa bile prestij için o makinalar şart.Yabancı bir devlet adamının yanında Mondialler eskortluk etse sizce nasıl bir görüntü olur:cherry:?

Fazer 600ler yakışmış polislere.İstanbul Antalya gibi yerlerde hızlı makinalar çok olduğu için büyük motosiklet ihtiyacı var mesela yalovada Kanuni seyhan 250 kullanlıyor yetiyor.Emin olunki devlet bizim aldığımız paraya almıyor o motorları...
motor liste üstündeki fiyattan alınıyor.....ekipman için ne tip özel fiyat var bilemem..

Bende İznik'e gittiğimde MZ 151'li bir polis görmüştüm. Ama yeni makineler fena olmamış bence.

GKN

bmw ler oldukça hantal ve gereksizdi istanbul gibi trafik sorunu olan yerlerde..
çok isabetli bi makina olmuş fazer..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobilet nelerine yetmiyor..

eğer o makinaları devlet değerinin iki katına almıyorsa aha şu dişimi kırın

Üsküdar'da Honda Dylan150'lili,Taksim'dede Piaggio Beverly250'lili ekipler gördüm.Yani ufak CC'li ve şehir içinde her zaman daha pratik olan scooter'ide kullanıyorlar.Farzı mahal,1000RR'lı bir şüpheliyide açık yolda bu ufaklıklarla kovalıycak değiller ya! Tabi büyük makinalarda lazım.Hem böyle bir durum olmasa bile prestij için o makinalar şart.Yabancı bir devlet adamının yanında Mondialler eskortluk etse sizce nasıl bir görüntü olur:cherry:?

kardeş yanlış anlama ama ben yazdığın bu kelimelere kızıyorum sana değil yazılan ve söylenen bu kelimelere kızıyorum elalemin yaptığı motor ve arabalarla hava atan devlet erkanımız neden bunlar milli yerli malı değil diye düşünmüyor ? halkımızın birkısmıda böyle yerli olsun sağlam olsun zaten ülkemizde hammadde maden dolu biz yapalım ülkemiz zenginleşsin devlet büyüklerimiz alman makam arabalarına binip oturup oraya buraya giderken hiç düşünmüyorlarmı ? niye yerli değil niye biz yapamıyoruz diye ?

bende dün fazer gördüm Boğaziçi köprüsünde ...polızeıye yakışmış...

onlar toplu alıyor; sana 17 binliralık motor onlara 8-9 mall oluyor. Buda filo indirimi örneğin full focus 60 lira iken filo alan adam 36 liraya aldı.

Son düzenleme:
Simdi, bir kisim ekipler icin biraz gorsel de gerekli bence. Hindistan polisi vs gibi kucucuk motorun tepesinde ikibuklum olmus bir Polis figuru de pek bir sakil olur.

Bunula beraber GS, bu ekiplerde calismak icin bir motivasyon da katar kanaatindeyim. Sonucta kolluk kuvvetlerinin imajini olumlu yonde etkiliyor GS veya Varadero.

Ayrica yillarca hizmet vermis bir GS 2. el olarak ta satilabiliyor ve hala tas gibi.

CBA

izmirdde bi kaçtane gördüm ben.

Bİrde beyaz bmw gsler baya çoğaldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya Devlet Baba beni yakalamak için böyle önlemler almana gerek yok dedim, 1000lik ss makine versen yine zorlanırsın... bırak bizi gezelim trafikte özgürce, takma peşimize feyzır, varadero flan.. Bırakkk gazlayalımmmmmm:queen::queen:

Y a k a l a y a m a z s ı n

:queen:

hayırlı olsun, sanırım sadece çevreyollarında kullanılıyo, bitane de beşiktaşta gördüm, çok şık olmuş fakat gs nin veya varadero nun rahatlıgını verirmi bilmem, malum günde en az 8-10 saat motor üstündeler.

hayırlı olsun, sanırım sadece çevreyollarında kullanılıyo, bitane de beşiktaşta gördüm, çok şık olmuş fakat gs nin veya varadero nun rahatlıgını verirmi bilmem, malum günde en az 8-10 saat motor üstündeler.
büyük makinalar sıkışık trafikte her zaman sorun olur..ancak yarı sıkışık trafikte alıştıktan sonra rahat rahat kullanılıyor..

ayrıca fazer, varadero veya r1200gs kadar manevra yetenegine sahip değil, debriyajıda şehiriçine uygun değil ani kavrıyor, ancak şehir içi degilde çevreyolları için alınmış bir motor vatanımıza milletimize hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar