yeni fz6 fazerler trafikçilerimize hayırlı olsun

bu gün ankarada bir trafik polisi arkadaşta fz6 fazer gördüm.galiba 78 beygirlik versiyon.göstergeler benim 2005 inki ile aynı..yenilerde de aynı gösterge mi var yoksa eski model fazerler miydi fikrim yok...
bir de açık konuşayım trafik rengi beyaz motorun bütün güzelliğini öldürmüş...
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler...

evet mersinde de 3-5 tane görüp hayıflandım.
hayırlı olur inş.

Hayırlı olsun artık kimse polisten kaçamicak :queen:
Beyaz rengide bence çok yakışmış bu makineye :wiinkk:

ben anlamıyorum bu trafiğe niye 600 lük 1000 lik motosikletler verirler mesela 100bin nufuslu bir yerdeyim BMW nin eşek ölüsü niteliğinde bir trafik motoru var çok yakan hatta yağ yakan ama bu motor bir takip bile yapılamaz ha ybr 250 ler var onlar iyi mesela niye büyük cc veriyorlar bu trafiğe

ben anlamıyorum bu trafiğe niye 600 lük 1000 lik motosikletler verirler mesela 100bin nufuslu bir yerdeyim BMW nin eşek ölüsü niteliğinde bir trafik motoru var çok yakan hatta yağ yakan ama bu motor bir takip bile yapılamaz ha ybr 250 ler var onlar iyi mesela niye büyük cc veriyorlar bu trafiğe

kardeş birşey diyecektim ama site müsait değil şehir içi otobanlar hariç her zaman ufak cc yeter 250,500 cc daha ağır ve hacimli motorlarla trafikte kimse yakalanmaz şayet 2 memur binsin turlasın içinse o zaman olabilir ama trafikte 125 cc yi bile yakalayamazlar çünkü tıkalı trafikte güle güle geçiyorum bu tarz motorları :) bir keresinde 1000 rr la kapıştık dur kalk trafikte çoçuk kopamadı benden boşluklarda uzadı duran trafikte kaldı anlatmamın sebebi yazdıklarıma örnek amaçlı tek birşeye yazık bütün dövizlerimiz hep dışarıya ithalata gidiyor ölmeden bir görseydim bu ülkede güzel araba ve motorların yapıldığını gam yemezdim :)

aynen bencedede işin bu kısmı vahim ama diger kısmı dahada vahim 50000ytl lik gsler 30000ytllik varoderolar,transalplar şimdide fazer yani hep masraflı ve lüx diyebilecegimiz araclar nerden gelio bu para nereye gidio arkadasında soyledigi gibi250 lik 500 luk motorsikletler zaten fazlasıyla yeterli olacaktır.

aynen bencedede işin bu kısmı vahim ama diger kısmı dahada vahim 50000ytl lik gsler 30000ytllik varoderolar,transalplar şimdide fazer yani hep masraflı ve lüx diyebilecegimiz araclar nerden gelio bu para nereye gidio arkadasında soyledigi gibi250 lik 500 luk motorsikletler zaten fazlasıyla yeterli olacaktır.
arkadaşlar gs1200 veya varaderodansa gene fazer tolere edilebilir.
şimdi size soruyorum tamam ufak cc yeter diyorsunuz.
sanki kalite markalarda 300-400 cclik motor geliyorda ülkeye bizimkilere yetmiyor....ybr 250 trafikçilerde zaten var..ama onunda fiyatı pahalı alan olmayınca devlete kaldı o da kabul..ne diyelim yani...

abi tamam 300-400cc lik model gelmeyebilir ama abi şimdi piyasada 1 ton motorsiklet var ama bunların en maliyetlileri neden seciliyor bunu anlamıyoruum
1 adet bmw gs parasına kac tane motorsiklet alınır ustelik devlet eminim istedigi modeli getirtebilir uygun fiyata almaya kararlı olduktan sonra illa tr deki makinelerle sınırlı kalmak zorunda oldugunu sanmıyorum.

bu arada bir arkadasım dedigine gore o motorsikletler bedavaya/cok uygun fiyata geliyor ona gore bu motorlar cok göz onunde oldugu için firmalar sırf reklam ugruna bu motorları temin ediyorlarmıs diye dogrulugundan hiç emin deilim ama mantıklı olabilir

abi tamam 300-400cc lik model gelmeyebilir ama abi şimdi piyasada 1 ton motorsiklet var ama bunların en maliyetlileri neden seciliyor bunu anlamıyoruum
1 adet bmw gs parasına kac tane motorsiklet alınır ustelik devlet eminim istedigi modeli getirtebilir uygun fiyata almaya kararlı olduktan sonra illa tr deki makinelerle sınırlı kalmak zorunda oldugunu sanmıyorum.

bu arada bir arkadasım dedigine gore o motorsikletler bedavaya/cok uygun fiyata geliyor ona gore bu motorlar cok göz onunde oldugu için firmalar sırf reklam ugruna bu motorları temin ediyorlarmıs diye dogrulugundan hiç emin deilim ama mantıklı olabilir

bedava falan değil kardeş yazılmaz burada ince konular

güzel daha çok parça demek daha ucuza parça demektir :))

abi tamam 300-400cc lik model gelmeyebilir ama abi şimdi piyasada 1 ton motorsiklet var
piyasada bir ton model varken neden pahalılar diyorsun arkadaşım da kaliteli 5 tane marka var.orta hacimde(500-600 cc kategorisi) hepsinden toplasan zaten 5-10 tane model çıkıyor.bunun içinde kross lar da dahil....:pr:
ha çeşit çok ta olsa xterkan ın da dediği gibi yazılamayacak pek çok şey var...

Fazer 600ler yakışmış polislere.İstanbul Antalya gibi yerlerde hızlı makinalar çok olduğu için büyük motosiklet ihtiyacı var mesela yalovada Kanuni seyhan 250 kullanlıyor yetiyor.Emin olunki devlet bizim aldığımız paraya almıyor o motorları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar