2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi

slm arkadaşlar ben çorludan erdinç size eşlik etmekten mutluluk duyarım pazar günü çorluda sizi beklerim oradan beraber harekete geçer ve tekirdağa doğru rotanızda size eşlik edebilirim
tekirdağ mt ye msj. yazdım çorlu ve tekirdağ grublarından arkadaşlarında katılacağını umut ediyorum yanlız çorluya kaç gibi gelirsiniz ve sizi nerede karşılayacağım hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası irtibata geçelim
istersenizde bana bir saat sölerseniz çorlu girişinde orionun karşısında sizi bekliyor olabiliriz. şimdiden görüşmek üzere yolunuz açık olsun arkadaşlar.

bilgi amaçlı soruyorum bende gezileri çok seviyorum motorum hazır ama ehliyetim olmadığı için gelemiyorum, mondial 125 zn ile ehliyetim olsaydı o mesafeyi saatte 90 km hızla gelebilirmiydim Artçım bve ben 110 kg yuz.

bilgi amaçlı soruyorum bende gezileri çok seviyorum motorum hazır ama ehliyetim olmadığı için gelemiyorum, mondial 125 zn ile ehliyetim olsaydı o mesafeyi saatte 90 km hızla gelebilirmiydim Artçım bve ben 110 kg yuz.

biraz agır olur ama sonuçta gidersin :rendeer:

90 olmazsa 75'le gelirsin ne olacak, bizde 85'e düşeriz, ortada buluşuruz :)

Çorluda görülecek hiç bir şey yok,boşuna yol yaparsınız Ama gelirseniz ve ben şehir dışında olmazsam size kılavuzluk ederim
benim de Çanakkaleye gitme ihtimalim var,
Oğlum Uluslararası Truva Satranç Turnuvasına katılıyor ,seyirci desteği gerek :)

Çorlu üzerinden gideceğinize Tekirdağ-Şarköy-Uçmakdere-Tekirdağ- rotasını tavsiye ederim.Bu tarafa gelen her motorcunun muhakkak yapması gereken rotadır bence.
Yolunuz uzar ama bol virajlı yollar,enfes manzaralar ve deniz var Yanınıza fotoğraf makinası alın
Tekirdağ-Şarköy-Uçmakdere-Tekirdağ rotasıda olabilir..O gün yolda kararlaştırırız olmazsa..

slm arkadaşlar ben çorludan erdinç size eşlik etmekten mutluluk duyarım pazar günü çorluda sizi beklerim oradan beraber harekete geçer ve tekirdağa doğru rotanızda size eşlik edebilirim
tekirdağ mt ye msj. yazdım çorlu ve tekirdağ grublarından arkadaşlarında katılacağını umut ediyorum yanlız çorluya kaç gibi gelirsiniz ve sizi nerede karşılayacağım hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası irtibata geçelim
istersenizde bana bir saat sölerseniz çorlu girişinde orionun karşısında sizi bekliyor olabiliriz. şimdiden görüşmek üzere yolunuz açık olsun arkadaşlar.
Olmazsa sende Tekirdağ'a gelirsin beraber gideriz oradan uçmakdere-şarköy'e..
tekirdağ kesmez beni edirneye ciğer yemeye gidelim.
Şarköy e şarap almaya gidelim hele oradan duruma göre ciğer de olur kuzu kokoreş te :mrgreen:

Geliyormusunuz şimdi ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

http://www.sahibinden.com/tekirdag_...unal_camp-86WQQaXQQ15028496WQQpXQQdisplayitem

:) bende rıvaya gıtmeyı dusunuyom tekırdagda ola bılır cumartesı ogleden sonra gelırım tekırdag olursa beraber takılırmıyız ordan kofteye gıderız ?

sen cumartesi den kampa mı gideceksin şimdi? hatta gittin mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abicim 1 hafta ya fazla değil evde otursak :)

ben bu hafta ve haftaya nöbetciyim artık istanbul içi dolaşır dururum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaktırıcaksınız bana motoru en sonunda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar