iyi akşamlar arkadaşar.bakıyorum da nostalji yapmışsınız.mete han abi bile duygulanmış herhal sesi çıkmaz olmuş![]()
ömer abi fotoğrafları şiddetle bekliyoruz.bende nişanlımla geçenlerde biraz dolaştım çok keyif aldım.merak eden olursa diye resmilerin linkini veriyorum.çok keyifli bir geziydi.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...turlerimizden-esintiler-ile-kazak-vadisi.html
herkese iyi geceler.keyifli sürüşler..
hımm işin uzmanı o şekilde söylediyse yapacak bişi yok galiba metehan abi![]()
dostum savaş abi ve sülüman çaresiz vaka kelimeler kifayetsiz artık...
ömer şirin kendi hallerine bırak dedi...
haklarından Mustafa Topaloğlu gelirmiş...:queen:
size bişey söyleyeyim arkadaşlar,şu anda masamda karayolları haritası var,kendime bir sahil kasabası beğenip basıp gideceğim,kuvvetle muhtemel orası mecidiye/suluca plajı olacak,bırakalım şu marka bayraktarlığını,gelin işi kolay kılıp önümüzdeki hafta minimum bir gün kalmak üzere buraya gidelim.herkes tedarikli gelsin,migros, kipa şarabımdan ve tuvalet kağıdımdan vermem,efendim sonra neden vermedin, efendim sonra bu nasıl "yoldaşlık" diye beni sorguya çekmesin.malum yaz bitimine,hüznün başlamasına az kaldı.bu arada herkes herkesi kendi haline bıraksın ve sadece önümüzdeki hafta içi nereye kaçabilirizin hesabını yapsın.gün kaçma ve markası ne olursa olsun motosikleri güneşli günlere sürme zamanıdır..ilanen duyurulur.
Abi Mete gelemez İstanbul da motorsiklet yağı kalmamış. Okadar yol giderse motorunda hem yağ kalmaz hemde totoşu seleye yapışır birdaha üstüne oturamaz![]()
hava ayarını yaparken motor sıcak olsun.
1. hava ayar vidasını 2-2.5 tur sık.
2.motoru çalıştır. ( rolantide durmaz stop eder.)
3.rolanti ayarını yükselt ( normalden biraz fazla)
4.azar azar hava ayarını gevşet ( rolanti yükselmeye başlar)
5. rolanti ayarını biraz düşür
6. hava ayarını rolantinin en yüksek olduğu konumda bırak .
7. rolanti yi son bi defa ayarla .
işlem tamam . :cherry:
Abi evde papates kızartması yaptığım kullanılmış yağım da var onu süzeyim de yolda onuda kullanır Metehandro cincinati
Ben eminim Lifan yazısını söküp yamaha yazsan ve Metehandroya al bunu kullan desen abi müthiş bir motor bu harika bir japon der.Zaten bir tur attıktan sonra "abi güzel motor ya" demedimi
Onun takıntısı etikette. Motorla bir sorunu yok halbuki.

olum asıl sizi kendi halinize bırakmak lazım,
Sizinki garanti kapsamı dışında, tamamen kullanıcı hatası
Yaşasın markalara takılı kalmamış motorcu kardeşliği
![]()
size bişey söyleyeyim arkadaşlar,şu anda masamda karayolları haritası var,kendime bir sahil kasabası beğenip basıp gideceğim,kuvvetle muhtemel orası mecidiye/suluca plajı olacak,bırakalım şu marka bayraktarlığını,gelin işi kolay kılıp önümüzdeki hafta minimum bir gün kalmak üzere buraya gidelim.herkes tedarikli gelsin,migros, kipa şarabımdan ve tuvalet kağıdımdan vermem,efendim sonra neden vermedin, efendim sonra bu nasıl "yoldaşlık" diye beni sorguya çekmesin.malum yaz bitimine,hüznün başlamasına az kaldı.bu arada herkes herkesi kendi haline bıraksın ve sadece önümüzdeki hafta içi nereye kaçabilirizin hesabını yapsın.gün kaçma ve markası ne olursa olsun motosikleri güneşli günlere sürme zamanıdır..ilanen duyurulur.
hüooop Mete sana söylüyor![]()
![]()
![]()
Abi Mete gelemez İstanbul da motorsiklet yağı kalmamış. Okadar yol giderse motorunda hem yağ kalmaz hemde totoşu seleye yapışır birdaha üstüne oturamaz![]()
burası Trakya,
Kolza yağı, çicek yağı ne bulursak yolda bırakmayız arkadaşımızı![]()
Abi evde papates kızartması yaptığım kullanılmış yağım da var onu süzeyim de yolda onuda kullanır Metehandro cincinati
boşuna değildir Mete'nin İstanbul'dan Çorlu'ya gelirken acıktım bahanesi ile Değirmenköy'e uğraması![]()
Ben eminim Lifan yazısını söküp yamaha yazsan ve Metehandroya al bunu kullan desen abi müthiş bir motor bu harika bir japon der.Zaten bir tur attıktan sonra "abi güzel motor ya" demedimi
Onun takıntısı etikette. Motorla bir sorunu yok halbuki.
yok onun takıntısı motora değil
senle bana kitleyecek
sinir edecek,sonra da seyredip kih kih gülecek
]
tecrübe konuştu galibagaliba sizin küçükken başınıza bir hal geldide bu sendrom başladı...bir abiniz gezdirdi galiba motörle...:cherry:
sülo yaz motorcusu savaş abi sen adli tatil motorcusuuu....sen oku..:queen: