siz gidin işte soguksuya bu hafta zaten ayakyolu olur oralar ehlıyetı alınca :mrgreen:
pazar günkü ufak buluşmaya gelir suku.
serkan, çok uzak değil abi, bir hafta daha bekleyeceğiz.
tırtlar toplaşması mı var gürselcim
18:00'da ordayım beybifeys :rendeer:
hacı dün gittim doktora, eskisinden iyi olmuş dizin dedi. abartma lan lavuk dedim, güvenliği çağırdı
biliyorum mekanı çiçeem, hatta şu an penceremden görebiliyorum. kendine yap sen tarifi
jr., souvarine ve diğer arkadaşlar, gelirseniz bekleriz, yanlış anlaşılmalarda olduğu gibi gruplaşmalarla ilgili kaygılarımız yok, ankara mt'nin eskiden beri yaptığı toplantılardır bunlar. maksat tanışmak, sohbet, sema ablayı zengin etmek
attır bi kroki gürselim yol danışmam :rendeer:
bu vasıta sakat emre bilgisayara benzemez dikkat etartık motorların beynini programlarsın :queen:
ehliyeti olmayan arkadaslar ehliyetsiz kullanmanın cezası 750 tl artı otopark masrafalrı felan ayrıca kaza durumunda sucsuz hatasız bıle olsanız sız yuzde yuz sculu durumuna dusuyorsunu bunları unutmayın ehlıyetı alana kadar ana yollara merkezlere girmeden sehiricinde motor kullanmaya calısın polisin sagı solu belli olmaz
erman kuralları biraz bilince işler değişiyor...eger polis memuru size ehliyetsizlikten ceza yazarsa 280 ytl ama siz de B ehliyeti varsa polis size ehliyetsizlikten ceza yazamaz yetersiz ehliyetten ceza yazar bu da geçen yıl 170 ytl idi...
ve de sunu asla unutmayın tüm arkadaşların aklında olun eger ruhsatınızda herhangi bir problem yoksa (motorunuz suçsuzsa) polis ehliyetiniz yetersiz oldugu için motorunuzu bağlayamazzzz...
ehliyeti olan biri gelip motoru götürebilir...bu gercekten önemli bir husus.bu kuralları bildiğinizi karsınızdaki polis memuruna hissettirirseniz motorunuzu bağlayamaz (tabi ehliyeti olan bi tanıdıgınız gelip motoru götürürse)
ben daha önce 2 kez ehliyetsiz yakalandım 1 yılda başkasının ehliyetini taşıdım...o zamanlar polisi görünce kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyodu heyecandan ama şimdi dıtt korna basıyorum polislere...