[Ankara - MT]

Yav scu sen şimdi Evren'in planına da mı katılmıyosun ?

Ok Evren öyle olsun. Yaz bitmeden yalnız şöyle uzun bişeyler ayarlayalım ama..

jr.

pazar günkü ufak buluşmaya gelir suku.

serkan, çok uzak değil abi, bir hafta daha bekleyeceğiz.

pazar günkü ufak buluşmaya gelir suku.

serkan, çok uzak değil abi, bir hafta daha bekleyeceğiz.

Öyle de işte acaba ben o hafta sonu nerde olucam, "işte bütün mesele bu" :) Haftaya İstanbul'a gidicem, haftasonuna dönerim büyük ihtimalle ama bu kez bizim patron (eşim olur kendisi) caz yapacak zaten yoktun bi de haftasonu mu vs.vs.vs..diye..

Neyse bu haftasonu görüşelim de konuşuruz..:cat:

jr.

(ben demedim mi izin alamıyo diye :mrgreen:)

abi ikinci gezi açalım :), isteyen oraya gitsin. sonuçta bizim bölünmeme gibi bir kuralımız yok. ilan verme-uygulama sistemiyle çalışıyor ankara grubu. en güzel yanımız da bu zaten. herkes özgür. işine gelen yeni gezi önerir, aynı anda 3-5 fikir olur, işine gelen beğendiği birine gider. olay budur bizde. kimseye niye gelmedin niye bölündün yok :cat: benim en sevdiğim şey "tanıdık kalabalık"tır bu hayatta. ondan dedim abilerimiz de gelsin öyle gidelim diye

Selam dostlar. Bu akşam hoş sohbet bir kaç motorcu arkadaş Anatolia gösteri merkezinde Sema ablanın yerinde buluşup eccük muhabbet neyim edeceğizdir. Gelmek isteyen olursa haberi olsun dedim. Saat 18.00 dan itibaren oradayızdır.

Peşinen söyleyeyim başka siteye üye olan motorcular da gelecek. (Sonra ula bizi başka site buluşmasına çağırdın demeyin ha.)

hacı dün gittim doktora, eskisinden iyi olmuş dizin dedi. abartma lan lavuk dedim, güvenliği çağırdı :p

biliyorum mekanı çiçeem, hatta şu an penceremden görebiliyorum. kendine yap sen tarifi :)

jr., souvarine ve diğer arkadaşlar, gelirseniz bekleriz, yanlış anlaşılmalarda olduğu gibi gruplaşmalarla ilgili kaygılarımız yok, ankara mt'nin eskiden beri yaptığı toplantılardır bunlar. maksat tanışmak, sohbet, sema ablayı zengin etmek :)

attır bi kroki gürselim yol danışmam :rendeer:

Son düzenleme:

jr.

Kuvvetmira, katılmak isterdim ama 6da işten çıkabilmiş bile olamayacağım. İlk fırsatta tanışırız. İsteyen istediği yere gider no pırablım :) pazarları benimle gelsinler de :p

hacı dün gittim doktora, eskisinden iyi olmuş dizin dedi. abartma lan lavuk dedim, güvenliği çağırdı :p

biliyorum mekanı çiçeem, hatta şu an penceremden görebiliyorum. kendine yap sen tarifi :)

jr., souvarine ve diğer arkadaşlar, gelirseniz bekleriz, yanlış anlaşılmalarda olduğu gibi gruplaşmalarla ilgili kaygılarımız yok, ankara mt'nin eskiden beri yaptığı toplantılardır bunlar. maksat tanışmak, sohbet, sema ablayı zengin etmek :)

attır bi kroki gürselim yol danışmam :rendeer:

bu bulusma bugun mu? olacak bende katılabilirim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

abi birde tam olarak nerede bu yer bilemedım yahu

bu vasıta sakat emre bilgisayara benzemez dikkat et :p artık motorların beynini programlarsın :queen:
ehliyeti olmayan arkadaslar ehliyetsiz kullanmanın cezası 750 tl artı otopark masrafalrı felan ayrıca kaza durumunda sucsuz hatasız bıle olsanız sız yuzde yuz sculu durumuna dusuyorsunu bunları unutmayın ehlıyetı alana kadar ana yollara merkezlere girmeden sehiricinde motor kullanmaya calısın polisin sagı solu belli olmaz

erman kuralları biraz bilince işler değişiyor...eger polis memuru size ehliyetsizlikten ceza yazarsa 280 ytl ama siz de B ehliyeti varsa polis size ehliyetsizlikten ceza yazamaz yetersiz ehliyetten ceza yazar bu da geçen yıl 170 ytl idi...

ve de sunu asla unutmayın tüm arkadaşların aklında olun eger ruhsatınızda herhangi bir problem yoksa (motorunuz suçsuzsa) polis ehliyetiniz yetersiz oldugu için motorunuzu bağlayamazzzz...

ehliyeti olan biri gelip motoru götürebilir...bu gercekten önemli bir husus.bu kuralları bildiğinizi karsınızdaki polis memuruna hissettirirseniz motorunuzu bağlayamaz (tabi ehliyeti olan bi tanıdıgınız gelip motoru götürürse)

erman kuralları biraz bilince işler değişiyor...eger polis memuru size ehliyetsizlikten ceza yazarsa 280 ytl ama siz de B ehliyeti varsa polis size ehliyetsizlikten ceza yazamaz yetersiz ehliyetten ceza yazar bu da geçen yıl 170 ytl idi...

ve de sunu asla unutmayın tüm arkadaşların aklında olun eger ruhsatınızda herhangi bir problem yoksa (motorunuz suçsuzsa) polis ehliyetiniz yetersiz oldugu için motorunuzu bağlayamazzzz...

ehliyeti olan biri gelip motoru götürebilir...bu gercekten önemli bir husus.bu kuralları bildiğinizi karsınızdaki polis memuruna hissettirirseniz motorunuzu bağlayamaz (tabi ehliyeti olan bi tanıdıgınız gelip motoru götürürse)

sagol bılgıler ıcın benım zaten fazla bır sey kalmadı alıyorum bır hafta sonra :cherry: buraya kadar sabretmişim ,bilgiler için ayrıca sagol herkes icin faydalı olmuş..

ben daha önce 2 kez ehliyetsiz yakalandım 1 yılda başkasının ehliyetini taşıdım...o zamanlar polisi görünce kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyodu heyecandan ama şimdi dıtt korna basıyorum polislere...

ben daha önce 2 kez ehliyetsiz yakalandım 1 yılda başkasının ehliyetini taşıdım...o zamanlar polisi görünce kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyodu heyecandan ama şimdi dıtt korna basıyorum polislere...

ehliyeti alayım bende dıt dıt basacam onlara bol bol kızılaydan felan geccem :queen: sendeki tecrubenın onda bırı yok bende daha olur o kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Scuba, bak bu bilgi iyi geldi. En azından kanunu öğrenmiş olduk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir de trafik motosikletliler için bir genelgeden sonra denetim yapıyor. Aksi halde bir hata yapmazsanız sizi durduran yok. Ama en doğrusu elbette ehliyet alıp içiniz rahat çıkmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar