Krank kırıyor cünkü dostum...
Bu arada zinciri azcık gevsettim; TıkTık sesi azaldı... Demek ki zincir ile ilgili bişeymiş![]()
ahanda başıma gene bela, lastikte sorun yok jantta çok ince ve ufak bi çatlak var... resimdeki kare içindeki çizgi kadar :S
![]()
şimdi bunada kaynak attıracağım herhalde ama nerde ve nasıl? varmı görüşü olan? yoksa yarın sanayide dolaşıp jantçı arayacağım![]()
sado geçmiş olsun. en azından lastik masrafından kurtardın. bu da züğürt tesellisi olsun bari...
bu arada aşağı yukarı fiyatlara da baktım. burda 6,5 liraya bile korna varken ve üstelik kargo bile ücretsizken ortalama bir kornaya gidip piyasada 10 liranın üzerinde vermem herhalde...
http://www.hepsiburada.com/Departme...030&gclid=CLf8osy59psCFQUUzAodWAkk-A&record=1
250 R ; Gercekten büyük cc li supersportlar için hazırlık motoru. Hem kasası hem kontrolü cidden alıştırıyor inanı
Arkadasım rahatca alıp kullanabilirsin; ilk motorun olacaksa ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama sonrasında alışırsın![]()
Arkadaslar bugün baktım motorun yağı seviyenin altına düşmüş. Sabah normal seviyesindeydi; az önce çarsıda baktım nerdeyse hiç yağ gözükmüyor.. Bugün sıcakta baya bi yol yaptım virajlı rampa yollarda ; yağ bundan azalmıs olabilir mi ?