Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bişey olmaz ya en fazla hilal kırarsın :p
Gerçekten doğan aşırı arttıysa vites dişlileri birbirine sürtüyor olabilir veya hilallerde biraz aşınma varsada yapar..
Kalite yağ kullan ve zamanından önce değiştir

Krank kırıyor cünkü dostum...

Bu arada zinciri azcık gevsettim; TıkTık sesi azaldı... Demek ki zincir ile ilgili bişeymiş :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahanda başıma gene bela, lastikte sorun yok jantta çok ince ve ufak bi çatlak var... resimdeki kare içindeki çizgi kadar :S
12062009628.jpg

şimdi bunada kaynak attıracağım herhalde ama nerde ve nasıl? varmı görüşü olan? yoksa yarın sanayide dolaşıp jantçı arayacağım:)

sado geçmiş olsun. en azından lastik masrafından kurtardın. bu da züğürt tesellisi olsun bari...

bu arada kornadaki sorunu buldum. kornanın üzerindeki kablo girişlerinden birisini ileri itince çalıyor, bırakınca çalmıyordu. ben de kornayı söktüm, taaa içine kadar dağıttım. içerdeki bobinin ucunun dıştaki sokete bağlantı yerinde temessızlık var diye o bölgeyi çekiçle biraz dövdüm. korna dağınık vaziyette test ettim, çalışıyordu. sonra paketi kapattım, tekrar bağladım, çalışmıyordu. çok adi bir korna kullanmışlar. ben de daha fazla uğraşmadım. yarın bisikletçilere uğrayıp onun gibi bi başka adi, ucuz bir korna alacağım. mevcut korna çalışsa da sanırım bir müddet sonra yine sıkıntı çıkarırdı, çünkü yapısal sorunları olan bir korna.

bu arada aşağı yukarı fiyatlara da baktım. burda 6,5 liraya bile korna varken ve üstelik kargo bile ücretsizken ortalama bir kornaya gidip piyasada 10 liranın üzerinde vermem herhalde...

http://www.hepsiburada.com/Departme...030&gclid=CLf8osy59psCFQUUzAodWAkk-A&record=1

Valla arkadaslar zinciri yağlayınca ses gitmedi; ama az bişey bollattım düzeldi :) Yine var ama cok az tabi :)

sado geçmiş olsun. en azından lastik masrafından kurtardın. bu da züğürt tesellisi olsun bari...

bu arada aşağı yukarı fiyatlara da baktım. burda 6,5 liraya bile korna varken ve üstelik kargo bile ücretsizken ortalama bir kornaya gidip piyasada 10 liranın üzerinde vermem herhalde...

http://www.hepsiburada.com/Departme...030&gclid=CLf8osy59psCFQUUzAodWAkk-A&record=1

sağolasın ahh birde zamanım olsa gidip halletsem 4gündür akbil kullanıyorum imanım gevredi 4 günde 20lira gitti birde acayip zaman kaybı yollarda, sıcak desen cabası:)

harbiden acayip dandirik korna yapmışlar kendim duymuyorum 100le giderken:) bi ebube korna lazım motora:p:p

Arkadaşlar merhaba,

Ben yakında 2.el bi gt250 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Sizce başlangıç için uygun mu?

Forumun son 50 sayfasını okudum. Baya bir şey öğrendim gt 250 ile ilgili. Çok yararlı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

250 R ; Gercekten büyük cc li supersportlar için hazırlık motoru. Hem kasası hem kontrolü cidden alıştırıyor inanı :)
Arkadasım rahatca alıp kullanabilirsin; ilk motorun olacaksa ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama sonrasında alışırsın:)

sorun çözüldü ...
servise goturdum bugun ışık yanar vaziyette adam arka kuyruktan jaklara 2 kablo soktu ve ekranda c21 kodu çıktı...katologdan baktık koda HAVA EMME ve ISI SENSÖRÜ bozukmuş aynı benım dedıgım gıbı motor ısınınca parça bozuk oldugundan hemen ışık yanıyor... sensörde 2 tel var ve tellerden biri kopuk, 30 tl bi fiyatı varmış parçanın yarın değişicek

Arkadaslar bugün baktım motorun yağı seviyenin altına düşmüş. Sabah normal seviyesindeydi; az önce çarsıda baktım nerdeyse hiç yağ gözükmüyor.. Bugün sıcakta baya bi yol yaptım virajlı rampa yollarda ; yağ bundan azalmıs olabilir mi ?

: )

Arkadaslar bugün baktım motorun yağı seviyenin altına düşmüş. Sabah normal seviyesindeydi; az önce çarsıda baktım nerdeyse hiç yağ gözükmüyor.. Bugün sıcakta baya bi yol yaptım virajlı rampa yollarda ; yağ bundan azalmıs olabilir mi ?

alakası yok kardeşim bunlar yağ yakmıyorki yağı bu kadar kısa sürede bitirsin bence sen motoru düz pozisyona getirde bak yani yan ayaklıkta bakma o zaman boş görünür : )) birisi motoru düz konumda tutsun öyle bak ok

Ben de o sekilde baktım zaten! Bu arada motor rolantide çalısır vaziyetteyken yağ normal mi gözükür? Yoksa yağı bakmak için stop mu etmeliyiz :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru stop etmeli ve motorun üst kısımlarındaki yağın kartere süzmesi için 2-3 dakika beklemelisin. ondan sonra seviyeye bakmalısın. yoksa yağın hatırı sayılır bir bölümü motorun iç kısımlarında olduğu için ve çalışırken de yağ sürekli hareket halinde döndüğü için doğru miktarı göremezsin.

Sonra azcık yağ ekledim şimdi de sınırı aştı :)

Fazla olmasının bi zararı var mı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar