Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mrb. arkadaşlar,uzun zamandır hyosung almayı planlıyordum daha önce cbr 125 vardı ve askerden önce satmıştım.Bir ay oldu askerlik biteli ve memlekete ayağımızı bastık,tabi basar basmaz motor sevdamız kıpraşmaya başladı :p hyosung gv250 yada gt 250r modelleri arasında gidip geliyorum.Çok farklı tarzlar ama bendede biraz ayran gönüllülük var sanırım.Nakit yok tabi haliyle tamamını kredi çekip alacağım motoru, biriktirmeye kalksam seneye yaza anca bir araya gelir bu nedenle yanlış bir tercih yapmak istemiyorum.İlanları inceliyordum ve şu ibare dikkatimi çekti ' gerçek hyosung gt 250r (dağılan replika modellerle karıştırmayın gerçek hyosungtur.. s&t kanuni değildir!!! ) bunu biri bana açıklaya bilirmi birde gerçeklik payı varmı.İstanbul avcılardayım gt 250r modelini kullanıpta bu taraflarda bulunan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,en azından almadan önce yakından detaylı bir inceleme fırsatım olur.Şimdiden herkese tşk. ederim...

Mrb. arkadaşlar,uzun zamandır hyosung almayı planlıyordum daha önce cbr 125 vardı ve askerden önce satmıştım.Bir ay oldu askerlik biteli ve memlekete ayağımızı bastık,tabi basar basmaz motor sevdamız kıpraşmaya başladı :p hyosung gv250 yada gt 250r modelleri arasında gidip geliyorum.Çok farklı tarzlar ama bendede biraz ayran gönüllülük var sanırım.Nakit yok tabi haliyle tamamını kredi çekip alacağım motoru, biriktirmeye kalksam seneye yaza anca bir araya gelir bu nedenle yanlış bir tercih yapmak istemiyorum.İlanları inceliyordum ve şu ibare dikkatimi çekti ' gerçek hyosung gt 250r (dağılan replika modellerle karıştırmayın gerçek hyosungtur.. s&t kanuni değildir!!! ) bunu biri bana açıklaya bilirmi birde gerçeklik payı varmı.İstanbul avcılardayım gt 250r modelini kullanıpta bu taraflarda bulunan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,en azından almadan önce yakından detaylı bir inceleme fırsatım olur.Şimdiden herkese tşk. ederim...

avcılarda muhtar kazım akgül caddesi kulaç sokakta kanuni servisi var MOTOPARK 2008 model siyah st kanuni satıyorlar . bayağı temizdi bugun servise gidince gördüm , çok iyi insanlar hizmet süper... gidip motora bakmanı tavsiye ederim

avcılarda muhtar kazım akgül caddesi kulaç sokakta kanuni servisi var MOTOPARK 2008 model siyah st kanuni satıyorlar . bayağı temizdi bugun servise gidince gördüm , çok iyi insanlar hizmet süper... gidip motora bakmanı tavsiye ederim[/QUOT] Yarın ilk işim oraya uğramak ozaman.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lasti havalarını ;

Arka ; 36

ÖN ; 34 Şeklinde ayarlayın arkadaslar :)

ya naptınız arkadaşlar? ön : 29, arka 32'dir. kullanım kitabında da böyle yazar. kaldı ki, ön lastik ebatı ile arka lastik ebadı arasında hatrı sayılır bu kadar fark varken arkayı 36 önü ise, fabrikanın arka lastik için tavsiye ettiği ölçünün bile üzerinde yapmanın mantığı var mı?

bi de servis öne arkaya aynı bastı diyen arkadaş vardı. ne servisi bu, nasıl servis bunlar? yuh artık diyorum, başka da bir şey demeye gerek yok...

Lasti havalarını ;

Arka ; 36

ÖN ; 34 Şeklinde ayarlayın arkadaslar :)
ön 29 arka 32 kitapçıkta böyle yazıyor.2 kişi oluncada arka 33 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
ee kitapcıkta 29-32 lastik üstünde 34-36 yazıyor
bugun gittiğim servistede adam 35 diyor hangisi doğru :silent:

29-32 biraz saçma geldi bana cbr 125le aynı hava basıncı :silent:

34-36 mantıklı gibi

: )

ön 29 arka 36 vuruyorum 2 kişi isen ön yine 29 arka 38 vuruyorum bu arada 2006 model siyah motorumu satıcam sanırım,pek binemiyorum bari motor tutkunu birisi binsin.8450 km de kırığı cırığı yok sahibinden.com ilan vericem fiyat 4999 tl ama burdaki arkadaşlara inidirim yapılır.ilan aktif olursa link verrim

Arkadaslar motorum konusunda ne kadar titiz olduğumu biliyosunuz. Kaç kişi burda Oturma odasında muhafaza ediyor ki :p

29 ile 40 arasında her PS de kullandım ön arka orantılı olarak... En verimli Performansı; 36 ya 34 te veriyor... Deneyin sarmazsa değiştirirsiniz arkadaslar :rendeer:

bu bir sorun yaratır mı ? :s

ndn gv-250 yazıyor :S
çünkü gv 250 ile aynı motoru kullanıyor, bu motoru kullanıp bunu bilmemeniz garip:silent:

yeni kasalarda tek renk yok mu arkadaşlar sırf krmzı ya da sarı gbi..?
sarı hiç yok, kırmızı siyah var bide
Arkadaslar motorum konusunda ne kadar titiz olduğumu biliyosunuz. Kaç kişi burda Oturma odasında muhafaza ediyor ki :p

29 ile 40 arasında her PS de kullandım ön arka orantılı olarak... En verimli Performansı; 36 ya 34 te veriyor... Deneyin sarmazsa değiştirirsiniz arkadaslar :rendeer:

yav öne 30 üzeri hop hop en ufak çıkıntıda zıplıyor motor 29-30 en ideali gibime geliyo

Valla öyle yağlama ile geçmiyo arkadaslar :)

Rulmanlardan gelen normal bi ses imiş zaten :) öNemli değil :)

Memo cum; 29-32 li rakamlarda Motor yolda cok ağır kalıyor... 32-34 veya 34-36 en ideali :)

ee kitapcıkta 29-32 lastik üstünde 34-36 yazıyor
bugun gittiğim servistede adam 35 diyor hangisi doğru :silent:

29-32 biraz saçma geldi bana cbr 125le aynı hava basıncı :silent:

34-36 mantıklı gibi

arkadaşlar kafam karıştı yav tam olarak bir oranyokmu haydaaaa.:pale:

Ya kardeşim burda konusuyoruz değil mi :)

29 ile 40 PS arasında her rakamı denedim orantılı olarak... En ideali 32-34 ile 34-36 :)

Ya kardeşim burda konusuyoruz değil mi :)

29 ile 40 PS arasında her rakamı denedim orantılı olarak... En ideali 32-34 ile 34-36 :)

çako bak senin hassasiyetine güveniyorum:p gidip 32-34 yapacağım sonra zıplatırsa hesabını sorarım ona göre:cherry:
bende çekişinden şikayetçiydim bi ara banada lastiklerim yumuşak gibi geldi:) inşaallah doğru orandır çakocan

Kardeşim cidden bak; az hava olunca Çekiş düşüyor... Ama dediğim gibi yapınca zıplama felan olmuyor... cekişi de yerine geliyor.. Sen dediğimi dene beğenmezsen değişirsin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar