[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

fotograflar içinde ihsan abiyi gördüm... onu nerde buldunuz?

teşekkürler kara kardeşim iyi geceler sana :rendeer:

Ne oldu Çağla ne yaptımda böle taş atıyorsun.

bişi yok korkut :cherry:

daha şimdi bir göz atayım dedim yeni...ya çok bi keyifli olmuş sankimmm...tüh...kısmet işte olmadı napalım ::saad:: başka sefere artık...cadıcık senle nice kopmalara zaten ya tadı damağımda kaldı :queen::rendeer:

ceydacım valla çok güzel bir hafta sonuydu... keşke sen ve ozide olsaydınız. neyse başka zamana artık. en yakın zamanda koparız gene
koppp koooppp koopppp :queen:

Ne nasıl yani Çağlayla kopuyormusunuz...:p:queen:

canım benim ne kadar istesekte sen kadir ve temel gibi kopamayız :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler dükkanın uykusuz sakinleri :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

bişi yok korkut :cherry:

ceydacım valla çok güzel bir hafta sonuydu... keşke sen ve ozide olsaydınız. neyse başka zamana artık. en yakın zamanda koparız gene
koppp koooppp koopppp :queen:

canım benim ne kadar istesekte sen kadir ve temel gibi kopamayız :p

ya evet bayağı güzel olmuş acı bir şekilde anladım ben onu fotolardan zaten::saad:: nese artık başka bahara...:)

bizde bu gezide korkut abiyle nays ı beklerken canım sıkıldı ve oyun havası yokmu demem üstüne kopmaya başladık :)

tabi yoldan geçenlerde bizle beraber kopuyolardı ama gülmekten :)

ya yazıları yeni yeni okuyorum
Derya kaza mı yaptı?
bişeyi yoktur inşallah

güzelim geçmiş olsun :rendeer:

Canım benim saol, Korkutun dedği gibi motoru çevirirken kaydım toprakta... slow motion toprağı öptüm :)) ne bende nede motorda hiiiiçç bişeycik yok. Kurtulamadın gene benden yaniiiiiiiiiiiiiii :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu gezininde Hit sözcüğü belli oldu . Bu geziye katılanların birer göbek nickleri olacak demekki.
Mesela gürkanınkide Kumdan adam olsun:queen:
Seninkide Gözlüğünü kaptıran adam .:queen:
Cadınınki Ekmek taşıyan kadın :queen:
Şerifinki Tavuk parçalayan adam:queen:

Edii ninki Yolda ninjasını bırakan adam:queen:
Erdeminki Benzinsiz giden adam:queen:.....................
Gerisinide siz ekleyin

vallaha abi haklısın benzinsiz döndüm neredeyse:queen: güzel lakap oldu :cat: ama SudanCıkmayanAdam da olabilirdi nickim:mrgreen::mrgreen: benim benzin hesabı şöyle oldu kaç km yaptığımı bilmiyorum 300-320 arası bişey yapmışımdır.. depoyu leventte fulledim 15tl aldı.. ağvadan dönüşte benzinin son diişine kalmıştım.. hemen bi benzinciye girip fulledim sonra bi gaz bi gaz 3 diş yedim :mrgreen::mrgreen:

ağvadan 40 dk'dageldin onu mu yazıyorsun buraya havamı atıyorsun, gazamı geliyorsun :))))) aynaya bakmadan gelmişsin ya şükür :))))

kimsem yoktu bu sefer abi tek tüfek tek tabanca sıktım geldim ;) havamız binbeşyüz biliyorsnu :p

kanka hararet yaptım yolda gördün ondan sonra bende senin gibi takıldım yokuş aşşağı stop edip saldım hasan sucunun birine omuz attı yoldan çekilmedi diye :D
ben istanbuldan çıkarken 60 lira benzin aldım geldiğimde biraz gazlıcak kadar kalmıştı :) :queen::queen::queen:

hararet he... sağda gidiş şeridinde olmayınca cıktım sola geliş şeridine 215 gördüm :queen::queen::queen: hararet 76ya indi :queen::queen:

Cümletten hayırlı akşamlar abiler :p Gerçekten çok güzel bir etkinliği daha geride bıraktık.Yalovaya gitmedim ama eminim ki bu etkinlik daha iyiydi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Başta Cadı ablam olmak üzere Ulaşımımı sağlayan Özdeş abime Beni artçı alan ve ilk defa Rr a artçı olamamı sağlayan erdem abime; motoruyla gezmemem izin veren Korkut abime çok çok teşekkür ederim(Bu sefer donumu çıkartmayıp sadece korkutan tayfaya da:queen: ):rendeer:

Korkut abim gibi bbenim de son etkinliğim olucak bu galiba.En yakın zamanda görüşmek ümidiyle:)

Elimdeki fotoları Atıyorum hemencecik 150 civarında fotom var + vidolar.Gürkan abinin deyişiyle günün videosunu faceye atmaya çalışacağım:)

Ailenizin Şipşak'ından sevgiler...

(Bu arada MT de artık bir namım; şöhretim oluğuna karar verdim.Denize girdiğimde tanışamadığım arkadaşlarımız aynen şu şeklide:' Aaaa bu YAPMAYIN ABİLER diyen çocuk değilmi?' deyişi beni bitirdi :queen:)

benim icin bir zevkti Şahinciğim :rendeer::rendeer:
ayrıca sana şaka yapıp benim donuumu alıp giden tayfanın taaa a :queen::queen:

bu arada erdem resimleri yüklemedin daha

resimler geliyorrrrr.. ama ben yüzmekten ve sağa sola konuşmaktan dolayı fotoo cekmeye pek vakit bulamamışm foto makinesi cadırımın bi tarafında kalmış :queen::queen:

Bluebox Erdem, Hlmky Helim, Hackiso İsmail, cengizhankavak cengiz abi ve arkadaşı, doublett ismini unuttum babo :silent: , kundo79 ömer, ve bize daha sonradan katılan Uzman ve Sevgilisi Aygül bnim cektiğim resimlerde başrole oynamışlar :queen::queen:

reno kangoo da hasan ve tayfası igrenc bir görüntü eşliğinde gelmişsiniz, hepinize cektiğiniz kahır icin teşekkür ediyorum :queen::queen:

Ercan'ım yolda bize azda olsa eşlik ettiğin icin sana ve Yasin'ede ayrıca teşekkür etmek istiyorum

Emre bide sana bişey sorucam yolda sizi trafikte yakaladım ya,, durdum flan lafladık sonra ben uzadım.. sesim uzaktan naslı geliyor :silent::silent: :)

ve fotolarr ilk kez bu kadar resim yüklüyorum umarım olucak :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 AM ----------

[/COLOR]ohaaaa.. bu resimleri bir yönetici küçültebilir mi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 AM ----------

ya evet bayağı güzel olmuş acı bir şekilde anladım ben onu fotolardan zaten::saad:: nese artık başka bahara...:)

sana al sevgilini gel dedik ama dinletemedik sevgilinde Antalyalardaymış maşallah :mrgreen::mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
neee oyun havası mı?!demeyin bana böle şeyler ama ya çok hassasım ben bu konularda...mangal,deniz,oyun havası,kop kop,çayır çimen fln en hassas olduğum konulardır yani lütfen...::lac:: anlayışa davet ediyorum sizi arkadaşlar!!yok ama yani tam final zamanımda olmazki böle geziler meziler arkasından ballandıra ballandıra anlatmalar fln aaaaaa lütfen ama ::miiz1::::miiz::::158::::158:::p:p:p

::blusssh:::blusssh:::asker::::comico::

Canım benim saol, Korkutun dedği gibi motoru çevirirken kaydım toprakta... slow motion toprağı öptüm :)) ne bende nede motorda hiiiiçç bişeycik yok. Kurtulamadın gene benden yaniiiiiiiiiiiiiii :p

sevindim canım benim kurtulamadıgıma :mrgreen: :rendeer:

arkadaşlar eminim çok eğlenmişsinizdir bende çok gelmek istedim ama malum pazarda olsa iş :( inş. birdahakini ölmezsem kaçırmam :((

unutmadan bana ileri dalış tekniklerini, takla atmayı ve bogulmayı :p ögreten yüzme hocama teşekkür ederim :mrgreen:
erdem çektiklerinde ben yokum ismimi kullanma :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
unutmadan bana ileri dalış tekniklerini, takla atmayı ve bogulmayı :p ögreten yüzme hocama teşekkür ederim :mrgreen:
erdem çektiklerinde ben yokum ismimi kullanma :queen:

çektiğm bir fotoda Uzman var, sende onun kalbindesin görmedin mi :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar