[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

stero nun scooteri akşama kadar düm tek düm tek müzık caldı aküsü bıter ittiririz dedik bak kime kısmetmiş geçmiş olsun:rendeer:

resimler 10 numara :) campta 10 numara 10 du:))))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 PM ----------

dönüş kötü oldu be motorsuz olunca dönüş böyle oluyor demek:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuyucadısına teşekkür ederim gezi genel olarak güzeldi ben herşeyde kılcık aradığım için gözüme çok şey çarptı kamp alanı ofsayttı yani nerye oturucagımı napıcagımı şaşırdım hava kapalıydı ama deniz çok güzeldi birde içiçekler sıcacıktıya keşke önceden hazırlansaydı bilsem soguk su fln getirirdim.denizdeki şu sort çıkarma olayı çok nasıl söliyim kötüydü iyiki eşimle gelmemişim dedim kendi kendime çok sıcak kanlı arkadaşlar vardı marş motorum bozulmuş motoru iten arkadaşlara teşk ederim, dönüş yolunda ters şeride girdim daha önce tersten hiç gitmemiştim böle trafik ben görmedim dua ettim kaza yapmamak için aletide dün servisten aldıgım için huyunu bilmiyorum biraz bastım napim genel olarak eğlenceli ve çok yorucu bi gündü bide ben doymadım ya ekmegin içine bi parca eti zor bölüştürdüm :D dağıtan kız çok cimriydi anlaşılan :D bi tanemi et dedim evet dedi:D kuyucadısı ya olurmu ye fln dedi ama ben yemem abi orda başkasıda bi tane yediyse bende bi tane yerim birde benzinim bitti enayi gibi üstüme para almamıştım bana benzin atan arkadaş pm atsın, emeği geçen ve etkinlik için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Et konusunda, arkadaşlar yetmemesinden korkmuşlar ve başlarda az pay ederek dağıtmışlar sanırım. Aslında fazla fazla vardı. Ve maalesef herkes gittiğinde belki 10 kilo belki daha fazla tavuk artmış durumdaydı. Üzüldüm...:pale:

Cümletten hayırlı akşamlar abiler :p Gerçekten çok güzel bir etkinliği daha geride bıraktık.Yalovaya gitmedim ama eminim ki bu etkinlik daha iyiydi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Başta Cadı ablam olmak üzere Ulaşımımı sağlayan Özdeş abime Beni artçı alan ve ilk defa Rr a artçı olamamı sağlayan erdem abime; motoruyla gezmemem izin veren Korkut abime çok çok teşekkür ederim(Bu sefer donumu çıkartmayıp sadece korkutan tayfaya da:queen: ):rendeer:

Korkut abim gibi bbenim de son etkinliğim olucak bu galiba.En yakın zamanda görüşmek ümidiyle:)

Elimdeki fotoları Atıyorum hemencecik 150 civarında fotom var + vidolar.Gürkan abinin deyişiyle günün videosunu faceye atmaya çalışacağım:)

Ailenizin Şipşak'ından sevgiler...

(Bu arada MT de artık bir namım; şöhretim oluğuna karar verdim.Denize girdiğimde tanışamadığım arkadaşlarımız aynen şu şeklide:' Aaaa bu YAPMAYIN ABİLER diyen çocuk değilmi?' deyişi beni bitirdi :queen:)

ŞEKİL A

ŞEKİL B

çakışmalı cümleler kurma kardeşim :pP

Hacım Anlaşılmıyomuydu nası geçtiği :pp

Len Romeo musun nesin bu kelimeler cımbızla çektiğin kelimeler sonunda ne yazdığımı niye alıntı yapmadın leeeen.:mrgreen::queen:

Ben İstanbul Mt dedim .Herhalde birtek benden oluşmuyor değilmi İstanbul Mt. ???:silent::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar