[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

gelemiyen arkadaşlara şunu deyim böyle bir hafta sonu için kaçırdıgınız güzelliklere yanın anacım :)

Yayında Ve Yapımda Emeği Geçen Cadı ya Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım + Katılımda Bulunan Bütün Akadaşlar hepinizin Ciğerine Tekerine Sağlık bea Senenin Organizasyonu Sayılabilecek Nitelikteydi :) (( Yalova Fest. Bakta Ağla ))

:d :d :d :d :d :d

güzel bir organize olursak neden olmasın derim :rendeer:

mesela şilede ist mt festivali :rendeer:

dün kü gezinin en güzel tarafı kimseden kaza haberi gelmemesi

en kötü gününüz hep böyle olsun arkadaşlar :rendeer:

çok haklısın her eve gidip biz döndük diye arayandan sonra bi derin nefes aldım. çok şükür herkes sagsaglim ulaştı evine....

not: c.tesi beni arayıp telefona baban baktı evde unutmuşsun diyen arkadaşlar.... telefonuma bakan meçhul erkek abimmiş sabah annem yaptı açıklamasını :p

mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.:pdeniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri:rendeer:

çok haklısın her eve gidip biz döndük diye arayandan sonra bi derin nefes aldım. çok şükür herkes sagsaglim ulaştı evine....

not: c.tesi beni arayıp telefona baban baktı evde unutmuşsun diyen arkadaşlar.... telefonuma bakan meçhul erkek abimmiş sabah annem yaptı açıklamasını :p

benden kaç tane çagrı geldiginide saydınmı sen cumartesi akşamı :queen:

bize o saatte adrinalin yaşattıgın için yolda 3 çakal 1 kurt 4 köpek 1 ceylan
önümüze cıktı gece saat 3 biz şilenin karanlık yollarındayız :wiinkk:

bu arada bana ısmarladıgın sigara hala cantada duruyor unutmuşum sana ulaştırmayı kusura bakma canımcım:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------

mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.:pdeniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri:rendeer:

hoşgeldin ufaklık :rendeer:

Trafik berbattı hakikaten Şile ışıklardan Ömerliye kadar konvoy vardı milim milim ilerleyen trafik
Motorçulara yol vermeyen araçlar yolda kalan araçlar
Allahım iyiki motorum var :)

heralde giderken arabadakiler bizden iyi bahsetmediler :queen:

malum onlar duruyor biz yardırıyoruz:queen:

Şile cıkışında beyaz fort münübüs yol vermemek için çok uğraş verdi bir iki seferde
yeşil vadini orada yolumu bilinçli kesmeye kaktılar :farao:
Haset bunlar ya :)

sen o güzel gözlü yakışıklımısın :bounce:
canım benim babana söle seni artık daha sık getirsin yanımıza olurmu :rendeer:

benden kaç tane çagrı geldiginide saydınmı sen cumartesi akşamı :queen:

bize o saatte adrinalin yaşattıgın için yolda 3 çakal 1 kurt 4 köpek 1 ceylan
önümüze cıktı gece saat 3 biz şilenin karanlık yollarındayız :wiinkk:

bu arada bana ısmarladıgın sigara hala cantada duruyor unutmuşum sana ulaştırmayı kusura bakma canımcım:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------

hoşgeldin ufaklık :rendeer:

çakallar size napar be onlar korkmuşlardır sizden bişey yaparsınız diye :p

ben memnun kaldım bir daha soksun arı :)

arı ile kadirin arasına girme hanedan :cherry:

Şile cıkışında beyaz fort münübüs yol vermemek için çok uğraş verdi bir iki seferde
yeşil vadini orada yolumu bilinçli kesmeye kaktılar :farao:
Haset bunlar ya :)

var bazı iyi niyetliler de tabi
mesela bana giderken tel numarası verenler falan

birde büyük makine olsa kendimi düşünemiyorum yaniheralde bi avrupa yaparım :queen:

Aslında arı şifa vermiş kadire romatizması varsa iyi gelir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

var bazı iyi niyetliler de tabi
mesela bana giderken tel numarası verenler falan

birde büyük makine olsa kendimi düşünemiyorum yaniheralde bi avrupa yaparım :queen:

Sen yaparsın usta sende o cesaret var :cat:

hesabını sen yap işte, fulledim tepeleme, 167 km yol yapıp tekrar benzin aldım, 29 tl aldı tam:cherry:

GKN ım 175 kuruş yakmış kmde...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 PM ----------

Sonunda toprağı öpmemim (kimin nazarı deydiyse artık :queen: :p) ve dönüş trafiğinin dışında herşey çok güzeldi çok eğlendim. :D Emeği geçen herkese çoooookkk teşekkürler. :rendeer:

geçmiş olsun DERYA,
önemli birşey yok bildiğim kadarıyla...
motorda birşey var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------

:queen:
:)) Evet ya ben alıştım zaten, Allahtan hep durduğum yerde düşüyorum :p.

Bencede trafiğe rağmen güzeldi birlikte yolculuk. Ayrıca teşkür ederim Korkut beni mööölere toslamaktanda kurtardın :p:p İkazını görmeseydim artık benmi inekleri ezerdim ineklermi beni bilmiyorum :queen: Bu gezide inekte çıkabilir, ayıda çıkabilir, taşta düşebilir tabelalarının gerçikliğinide bizzat öğrenmiş oldum :)) :p

bendensin sende...:queen:

ben memnun kaldım bir daha soksun arı :)

çok memnunsun demek.. bigün arı seni pompişten sokarsa ameliyat gerekir ve ben zevkle yaparım o ameliyatı demedi deme..

arı ile kadirin arasına girme hanedan :cherry:

iso aramıza gireceğine (zehiri çıkarırken..) onun yerine sen yapsaydın ya.. daha o dakka bişiyim kalırsa yüzüme tükür.. zımba gibi olurdum.. zaten o dakkadada dedim ben dimi "iso fırsattan yararlanıyosun bak" dedim.. güldünüz bide yaa..

çok memnunsun demek.. bigün arı seni pompişten sokarsa ameliyat gerekir ve ben zevkle yaparım o ameliyatı demedi deme..

iso aramıza gireceğine (zehiri çıkarırken..) onun yerine sen yapsaydın ya.. daha o dakka bişiyim kalırsa yüzüme tükür.. zımba gibi olurdum.. zaten o dakkadada dedim ben dimi "iso fırsattan yararlanıyosun bak" dedim.. güldünüz bide yaa..

isonun panzehiri iyigelmiş sana :queen:

Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
KyCd, teror+, dostdark, STeReO+, newceri, crayzboyone+, uzzy, alpher81+, hasanpinar0537+, bluebox, askon, cengizhankavak, pampi, hanedan12+, HAZER, onuray

seni itinayla kınıyorum terör.. o kadar davete icabet etmedin.. :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------

isonun panzehiri iyigelmiş sana :queen:

ya anlatıcam ben sana olayı.. dur sen.. adam 32 yılın hasretini çıkartır gibiydi şelepsizim.. :mrgreen: tırstım lan bi an.. dedim bu niyeti bozdu.. bizi götürecek.. :mrgreen::mrgreen:

Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
KyCd, teror+, dostdark, STeReO+, newceri, crayzboyone+, uzzy, alpher81+, hasanpinar0537+, bluebox, askon, cengizhankavak, pampi, hanedan12+, HAZER, onuray

seni itinayla kınıyorum terör.. o kadar davete icabet etmedin.. :farao:

buna gelinmicekse hangi geziye geninecek dimi kadirim :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar