Hepside güzel fotolar .Teşekkürler.:rendeer:
Yayında Ve Yapımda Emeği Geçen Cadı ya Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım + Katılımda Bulunan Bütün Akadaşlar hepinizin Ciğerine Tekerine Sağlık bea Senenin Organizasyonu Sayılabilecek Nitelikteydi(( Yalova Fest. Bakta Ağla ))
:d :d :d :d :d :d
Olurmu Bence Olur Hemde Çok Güzel Olur :cat:
dün kü gezinin en güzel tarafı kimseden kaza haberi gelmemesi
en kötü gününüz hep böyle olsun arkadaşlar :rendeer:
dün kü gezinin en güzel tarafı kimseden kaza haberi gelmemesi
en kötü gününüz hep böyle olsun arkadaşlar :rendeer:
çok haklısın her eve gidip biz döndük diye arayandan sonra bi derin nefes aldım. çok şükür herkes sagsaglim ulaştı evine....
not: c.tesi beni arayıp telefona baban baktı evde unutmuşsun diyen arkadaşlar.... telefonuma bakan meçhul erkek abimmiş sabah annem yaptı açıklamasını![]()
mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.deniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri:rendeer:
:cat::cat::cat: bencede...
:farao::farao::farao: yok yaa bidaha mı arı soksun? papaz herzaman pilav yemez usta..
Trafik berbattı hakikaten Şile ışıklardan Ömerliye kadar konvoy vardı milim milim ilerleyen trafik
Motorçulara yol vermeyen araçlar yolda kalan araçlar
Allahım iyiki motorum var![]()
mt istanbul ailesine teşekkür ederim.çağla ablaya teşekkürler.büyüklere teşekkürler,arkadaşım furkana da teşekkürler güzel vakit geçirdik.deniz ve yemekler çok güzeldi.he ben arjantinli69 un oğlu batuhan.MT nin küçükleri:rendeer:
benden kaç tane çagrı geldiginide saydınmı sen cumartesi akşamı :queen:
bize o saatte adrinalin yaşattıgın için yolda 3 çakal 1 kurt 4 köpek 1 ceylan
önümüze cıktı gece saat 3 biz şilenin karanlık yollarındayız :wiinkk:
bu arada bana ısmarladıgın sigara hala cantada duruyor unutmuşum sana ulaştırmayı kusura bakma canımcım:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------
hoşgeldin ufaklık :rendeer:
ben memnun kaldım bir daha soksun arı![]()
Şile cıkışında beyaz fort münübüs yol vermemek için çok uğraş verdi bir iki seferde
yeşil vadini orada yolumu bilinçli kesmeye kaktılar :farao:
Haset bunlar ya![]()
var bazı iyi niyetliler de tabi
mesela bana giderken tel numarası verenler falan
birde büyük makine olsa kendimi düşünemiyorum yaniheralde bi avrupa yaparım :queen:
hesabını sen yap işte, fulledim tepeleme, 167 km yol yapıp tekrar benzin aldım, 29 tl aldı tam:cherry:
Sonunda toprağı öpmemim (kimin nazarı deydiyse artık :queen:) ve dönüş trafiğinin dışında herşey çok güzeldi çok eğlendim.
Emeği geçen herkese çoooookkk teşekkürler. :rendeer:
) Evet ya ben alıştım zaten, Allahtan hep durduğum yerde düşüyorum
.
Bencede trafiğe rağmen güzeldi birlikte yolculuk. Ayrıca teşkür ederim Korkut beni mööölere toslamaktanda kurtardınİkazını görmeseydim artık benmi inekleri ezerdim ineklermi beni bilmiyorum :queen: Bu gezide inekte çıkabilir, ayıda çıkabilir, taşta düşebilir tabelalarının gerçikliğinide bizzat öğrenmiş oldum
)
![]()
ben memnun kaldım bir daha soksun arı![]()
arı ile kadirin arasına girme hanedan :cherry:
çok memnunsun demek.. bigün arı seni pompişten sokarsa ameliyat gerekir ve ben zevkle yaparım o ameliyatı demedi deme..
iso aramıza gireceğine (zehiri çıkarırken..) onun yerine sen yapsaydın ya.. daha o dakka bişiyim kalırsa yüzüme tükür.. zımba gibi olurdum.. zaten o dakkadada dedim ben dimi "iso fırsattan yararlanıyosun bak" dedim.. güldünüz bide yaa..
isonun panzehiri iyigelmiş sana :queen:
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
KyCd, teror+, dostdark, STeReO+, newceri, crayzboyone+, uzzy, alpher81+, hasanpinar0537+, bluebox, askon, cengizhankavak, pampi, hanedan12+, HAZER, onuray
seni itinayla kınıyorum terör.. o kadar davete icabet etmedin.. :farao: