[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

herşey çok güzeldi :cat:
gelen herkese teşekkürler :rendeer:
cumartesi sabahtan gitmiş olmak daha güzeldi :mrgreen:

cadıma kocaman kocaman teşekkürler :rendeer:

dönüşteki o trafik neydi ya :silent: yazık millete :pale:

Demek artık bensizde çok güzel oluyor :salut: Artık buralardan şapkamı alıp gitmek kalıyor bana :bounce::mrgreen:

arkadaşlar nsl rahat geldiniz mi ben yaklaşık 1-1buçuk saattir evdeyim bence çok güzel ve eğlenceli bir geziydi herkese tekrar tekrar teşekkürler...:cherry:

Super Moderator
Saat 5 gibi hala yolda olan, giden var mıydı? Dönüş yolunda rastladım da birkaç motora...:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Edii ciğim bu mesaj sana :D

kanka istanbuldan cıkarken fulledik kamp alanına geldiğimizde bir tık bnzin gitmişti toplam 8 tık var sanırım.. orada gezdik dolaştık bi tıkta öle yedik.. dönüşte çıkarken altı diş vardı altısına yedi :silent::silent: yokuş aşağı stop edip boşta saldım,, düz yollarda boşa alıp hareket ettim... sonra bi benzinci buldum otuz lirayı bi kaptım istanbula gelene kadar üç diş yedim :queen::queen::queen::queen: seninki ?

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler Cadı,iso şerif gürkan ve aklıma gelmiyen herkes.:cat::):rendeer:
Bendeki bazı fotolar yavaş yavaş yükleniyor

DSCN5908.jpg

DSCN5909.jpg

DSCN5910.jpg

DSCN5911.jpg

DSCN5912.jpg

DSCN5913.jpg

DSCN5914.jpg

DSCN5915.jpg

DSCN5917.jpg

DSCN5918.jpg

DSCN5919.jpg

DSCN5920.jpg

DSCN5924.jpg

DSCN5928.jpg

DSCN5929.jpg

DSCN5931.jpg

DSCN5937.jpg

DSCN5938.jpg

DSCN5939.jpg

DSCN5944.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar nsl rahat geldiniz mi ben yaklaşık 1-1buçuk saattir evdeyim bence çok güzel ve eğlenceli bir geziydi herkese tekrar tekrar teşekkürler...:cherry:

kanka kaçta cıktın yolada 9da evde oldun merak ettim :silent::queen:

asden o fotoyu buldum aga çok uzaktan çekilmiş ama olsun hatıra olur birazdan koyarım :)

ahada kodum: asden'in kırık bujisinin dahiyane tamiri akabinde harekete kalınılan yerden devam etmeden az önce :)

Osbourne çok teşekkürler herşey için yanımda olmasaydınız napardım valla bilmiyorum.

Evdeyim sonunda.Biraz geç katıldım ama iyiki gelmişim çok güzel vakit geçirdim.En başta cadıya,etlerimizi pişiren mangalcı şerife , korkuta ve diğer herkese çokteşekkürler.Ha birde motorun anahtarını koltuğun altına koyup kapatan beni kurtaran ,koltuğu kastırarak anahtarı çıkaran Dilaver ve adını bilmediğim woswagen boralı diğer arkadaşa çok teşekkürler....

Bu arada siyah ninjalalı Derya arkadaşımızdan özür dilerim motoruna nazar ettim sanırım çok güzel temiz makinaymış dedim kız düştü yaaa..valla kötü niyetim yoktu..Tekrar özür dilerim...

Ayrıntıları yazacağım ama emeği geçen herkese teşekkürler..
Başta kuyucadısı, ismet ve tavuk kesen arkadaş (nickini unuttum :silent:) resmen telef oldular..çok teşekkürler..
Şuanda vücudumun üst kısmı ve suratım 3. derece yanık haldeyim yahu neden söylemediniz pancar gibi olduğumu krem mrem sürerdim eve geldim şoka girdim aynaya bakınca :mrgreen:

Yani deniz de o derece güzeldi hatta beklemediğim kadar güzeldi..
evet Kurfallı Köyü Seferoğulları camping alanı ve Orman Sendikası :queen: böyle bir grup görmemiştir..Herkse eyvallah..

şimdilik son not: Gözlüğümün kaldığı şahıs bak nickini bilmiyorum, ben muhammet abiyi tanırım gözlüğümü ondan bilirim ona göre iyi bak :p

asden o fotoyu buldum aga çok uzaktan çekilmiş ama olsun hatıra olur birazdan koyarım :)

ahada kodum: asden'in kırık bujisinin dahiyane tamiri akabinde harekete kalınılan yerden devam etmeden az önce :)

Merak etme gözlüğünü Taylandan alırız . Bir gün caddede buluşuruz hallederiz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------

ikinci posta resimler başlıyor
DSCN5946.jpg

DSCN5949.jpg

DSCN5951.jpg

DSCN5952.jpg

DSCN5954.jpg

DSCN5958.jpg

DSCN5960.jpg

DSCN5961.jpg

DSCN5962.jpg

DSCN5964.jpg

DSCN5965.jpg

DSCN5969.jpg

DSCN5970.jpg

DSCN5972.jpg

DSCN5976.jpg

DSCN5977.jpg

DSCN5978.jpg

DSCN5979.jpg

DSCN5980.jpg

DSCN5981.jpg

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
gerçekten herşey çok güzeldi... deniz bir başka güzelliğe sahipti,,, emeği geçen herkese teşekkürler ayrıca site tatlı cadısınada teşekkürler....

kanka kaçta cıktın yolada 9da evde oldun merak ettim :silent::queen:

8 buçukta kadıköyde oldum abi deli trafik vardı ya aralardan geçmekten anam ağladı:salut: yarım saat sadece kaptıra bildim düşün artık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------

ama gerçekten cadı çok çalıştı ya şaşırdım vallah...:cat:

:rendeer:herkese iyi akşamlar bu benim ilk gezimdi gezi için emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim özellikle cadıya çok keyifli zaman geçirdim yayında ve yapımda emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar