Anlaşılması gereken mantıgın cep telefonu bataryası-pil şeklinde kuru olmadıgını anlatmak idi amacım.ve eminim birçok kuru akü kullanıcısı aküsünün prformansı düştügünde su ilavesi yapılabildigini bilmiyor.ve aküyü çöpe atıyor daha kullanım ömrü bitmeden.Bunu biliyormuydunuz.Ben sizin bildiginizi umuyorum.Biliyordunuzda neden açıklamadınız öyleyse.(cevabımdaki amacım nasıl olur dendiginde bunu açıklamak idi,ama siz beni mantıksızlıkla daha baştan suçladınız.)(#9)
ExTReMa
Alıntı:
piranha dört Nickli Üyeden Alıntı
Dikkat:kuru denen akülerin içi sulu tip.Gizli kapaklı.Ve fiyat durumu ele veriyor.satıcının hilesine kanmayın.
Zaten kuru akülere 1 seferliğine su koyulur..
Satıcı hilesi v.s. yok bu durumda biraz mantıklı dusunmek yeterdi aslında bunu çözmeye
Golden'in aküsünü aldım arkadaşlar gönül sulu istiyordu ama susuz varmış bakımsız mecbur aldım 40 lira
Metroda 12v 7 amp aküler 24 tl haberiniz olsun. Ben dün aldım çitf silindirli 250 motor var bende daha ilk çalıştırmada motor aldı. Yani gücü banagöre yeterli geldi . Ups aküsü ama olsun aynı görevi görür diyorlar
Aldığım akü bunun aynısı
![]()
yahu bu batarya, bu ışıldakta bile şarj deşarj derkene 1 yılda tüketiyo kendini!
yahu bu batarya, bu ışıldakta bile şarj deşarj derkene 1 yılda tüketiyo kendini!
YBR 125 ime akü alacağım arkadaşlar
Ama sulu mu yoksa susuz mu almam gerekiyor hangisi uzun ömürlü kullanışlı bilemiyorum ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Mutlu akünün motor için olanı var mı acaba bildiğim tek marka bu yardımlarınız iç in teşekürler.

Mutlu Akü, golden marka akü satıyor motorlar için. Eğer Ankara'da bulabilirsen Bauhaus'ta Bosch marka motosiklet aküleri var sulu. Fiyatı da 40 Tl. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu gayet memnunum.