Günaydın:rendeer:Günaydın abi
herkeze günaydın
yarın büyük gün
Ne gibi büyük gün:silent:
Günaydın:rendeer:Günaydın abi
herkeze günaydın
yarın büyük gün
Dilaver;c.tesiden bahsediyorsun heralde gelmiyeceğim diye?Pazar ordasınız ama değilmi?
günaydın arkadaşlar :rendeer:
ben topikte okumadıgım sayfaları okuyup listemizi güncelliyim sonra yine gelirim :cherry:
ben topikte okumadıgım sayfaları okuyup listemizi güncelliyim sonra yine gelirim :cherry:
0fffffffffffffffff yine pazar ve ben çalışmak zorundayım. eski arkadaşlarım sizleri çok özledim.
53_0081yavuz
herkese iyi geceler,
bende katılıcam ama işten sabah 9,00 de çıkıcam plan ı değiştirmişiniz hareket saatini yakalamaya çalışırım yada 15 dk geç katılırım
eğer bir aksilik olmazsa kesin geliyorum arkadaşlar...
arkadaşlar cumartesi gecesi 10 da tekirdğadan cıkıyoruz 12 de gürkan abi ve beraberindeki arkadaşlarla köprüden geçmiş oluruz.. o saatlerde gelmek isteyen katılabilir .)
tamam benim gitme işim yarın belli olacak bu direksiyon sınavı var eğer cumartesi yaparlarsa ister cumartesi akşamdan çıkabilirz ister pazar sabah farketmez yarın sabah belli olur
yaa niye inanmıyorunuz
Günaydın Çağla.İyi çalış dersine![]()
Günaydın![]()
Günaydın Çağla:rendeer: Dün akşam niye gelmedin:cyclopsan:silent:
Günaydın cnm.. :rendeer:
Günaydın![]()
Günaydın..
canım işim çıktı gelemedim malesef :rendeer:
Hep öyle oluyor zaten .Ne hikmetse benim geldiğim günler işin çıkıyor.:silent:
edii günaydın nasılsın?
Dilaver gelmiyormuş gibi bir hata yapma Geleceğim dedin gel Bende 24 saat nöbet tutacağım ve yinede geleceğim .Gelmeme gibi bir lüksün yok. Canım benim:cat::rendeer:cadı çarşamba akşamından beri ayferi görmüyorum ve pazar sabahına kadarda göremiyeceğim.
anlayacağın nöbetlerim var tatilin acısı çıkıyor.
bu sebepten gelemiyeceğim.
ne tesadüfse hep ben nöbetteyken buluşuyorsunuz
sen ne zaman geliyon ki? bi aydır piyasada yoksun.. zam gelicek sigara gibi ara ara bulamıyosun..