büyükçekmece beylikdüzü avcılar tarafından giden varmı beraber katılabiliriz
bahçeşehirden çıkacağım yola :cat:
büyükçekmece beylikdüzü avcılar tarafından giden varmı beraber katılabiliriz
tamam benim gitme işim yarın belli olacak bu direksiyon sınavı var eğer cumartesi yaparlarsa ister cumartesi akşamdan çıkabilirz ister pazar sabah farketmez yarın sabah belli olur
b.düzündenım ancak pazar çıkıcam...büyükçekmece beylikdüzü avcılar tarafından giden varmı beraber katılabiliriz
ehliyet yok yani?
b.düzündenım ancak pazar çıkıcam...
demekki sen cumartesinden gelicen seni gidi seni :queen:
Hocam hayırdır? sen gelmiyormusun yoksa??
bu dilaver denilen arkadaş o gün dragos ta kahvaltıdan sonra caddebostan a indiğimizde benim motosikleti kurcalayan çocuğa ayar veren arkadaş değilmi? :mrgreen:
yok usta cem olmadığı yerde bende yokum
ctesi gün icinde çıkıp gidip yerleşecek kimse yok mu yav ?gece yolda napcaksınız by_star oraya varınca karanlıkta cadırı flan nasıl kurcaksınız ? ctesi gününüde değerlendirelim erken cıkalım ?
bahçeşehirden çıkacağım yola :cat:
gelmionmu cidden :silent:
yaa niye inanmıyorunuz
Yav Dilaver Paşam,
sensiz beach volley olur mu? sensiz gezi oılur mu? elini vicdanına koy ve düşün!!!!
ben varım cumartesi 14 veya 17 arası diğer gelecek arkadaşlara göre çıkıcam zincirlikuyu bp den :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------
birlikte gidicez dimiale:
ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------
erken gidip hem günü kurtaralım erkenden çadırlarımızı kurup belkide denize gireriz:cat::cat:
Saat 10da Levent bp de buluşalım mı ctesi günü ??
cumartesi 10da levent bp nasıl fikir arkadaşlar ?
cumartesi çıkacaklar karışık çıkıyor ama herkes aşağı yukarı çıkacağı zamanı yazarsa cumartesi için sorun olmaz ben mesela 14-17 arası çıkmayı düşünüyorum gece beni bozar çünkü ben gece ağvadan şileye döneceğim :cat:
işten 1 de çıkıcam 2 ye kadar hazırlık 2 den sonra ne zaman isterseniz:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------
en iyi zaman 2 5 arası katılımda olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------
double-tt de var gidecek birbirimizi bırakmayalım
benim için saat farketmez bende o saatlerde çıkmayı düşünüyorum ama yolu bilmiyorum bilen birileri gerekli...