[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam benim gitme işim yarın belli olacak bu direksiyon sınavı var eğer cumartesi yaparlarsa ister cumartesi akşamdan çıkabilirz ister pazar sabah farketmez yarın sabah belli olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ctesi gün icinde çıkıp gidip yerleşecek kimse yok mu yav ? :D gece yolda napcaksınız by_star oraya varınca karanlıkta cadırı flan nasıl kurcaksınız ? ctesi gününüde değerlendirelim erken cıkalım ?

demekki sen cumartesinden gelicen seni gidi seni :queen:

ne tesadüf cumartesi nöbetçiyim

Hocam hayırdır? sen gelmiyormusun yoksa??

yok usta cem olmadığı yerde bende yokum

bu dilaver denilen arkadaş o gün dragos ta kahvaltıdan sonra caddebostan a indiğimizde benim motosikleti kurcalayan çocuğa ayar veren arkadaş değilmi? :mrgreen:

hee o benim

ctesi gün icinde çıkıp gidip yerleşecek kimse yok mu yav ? :D gece yolda napcaksınız by_star oraya varınca karanlıkta cadırı flan nasıl kurcaksınız ? ctesi gününüde değerlendirelim erken cıkalım ?

ben varım cumartesi 14 veya 17 arası diğer gelecek arkadaşlara göre çıkıcam zincirlikuyu bp den :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

bahçeşehirden çıkacağım yola :cat:

birlikte gidicez dimi:pale::pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------

erken gidip hem günü kurtaralım erkenden çadırlarımızı kurup belkide denize gireriz:cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben varım cumartesi 14 veya 17 arası diğer gelecek arkadaşlara göre çıkıcam zincirlikuyu bp den :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

birlikte gidicez dimi:pale::pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------

erken gidip hem günü kurtaralım erkenden çadırlarımızı kurup belkide denize gireriz:cat::cat:

Saat 10da Levent bp de buluşalım mı ctesi günü ??

cumartesi 10da levent bp nasıl fikir arkadaşlar ?

işten 1 de çıkıcam 2 ye kadar hazırlık 2 den sonra ne zaman isterseniz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

en iyi zaman 2 5 arası katılımda olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

double-tt de var gidecek birbirimizi bırakmayalım

0fffffffffffffffff yine pazar ve ben çalışmak zorundayım. eski arkadaşlarım sizleri çok özledim.

cumartesi çıkacaklar karışık çıkıyor ama herkes aşağı yukarı çıkacağı zamanı yazarsa cumartesi için sorun olmaz ben mesela 14-17 arası çıkmayı düşünüyorum gece beni bozar çünkü ben gece ağvadan şileye döneceğim :cat:

benim için saat farketmez bende o saatlerde çıkmayı düşünüyorum ama yolu bilmiyorum bilen birileri gerekli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

arkadaşlar çadır kuracağız çok geç olmasıda bence zorluk yaratır genede siz bilirsiniz şimdi cumartesi 5 gibi kim çıkacak ben kadıköydeyim buluşup gidelim bir yerlerde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
işten 1 de çıkıcam 2 ye kadar hazırlık 2 den sonra ne zaman isterseniz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

en iyi zaman 2 5 arası katılımda olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

double-tt de var gidecek birbirimizi bırakmayalım

benim için saat farketmez bende o saatlerde çıkmayı düşünüyorum ama yolu bilmiyorum bilen birileri gerekli...

beyler [email protected] ekleyinde görüşelim... karara bağlayalım... kimler gelicek kimi nerden alıcaz bilen bir arkadaş var benimle beraber,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar