[Ankara - MT]

jr.

tamamdır isim güzel oldu..feysbuktaki guruba da yaziym belki birileri gelir.

rölanti ayarı olmasın o alın vıteslı bırakın su scooterları yahu her yola gırın cıkın yenı gelın gıbı arıza cıkarıyonuz sureklı :queen:

bak yaa..:) yok yok rölanti değil..ben benzin hava karışımını kısmıştım biraz..servisten sonra çok yakıyordu,benden sonra daha da cok yakmaya başladı..:queen: bugun kendı ustama bıraktım full bakımla pazara hazır..:wiinkk:bende isterdim eskisi gibi tekrar enduro sahibi olabılmeyı ama ne yapalım şimdilik bununla devam scu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------

tamamdır isim güzel oldu..feysbuktaki guruba da yaziym belki birileri gelir.

şu feysbuk şeysini bı ver bakam..gırıp bakalım bı..:)

2rqzjt3.jpg

hadi sucuk ekmeğe gel

face ölü grup canlanmıyor damarlara kan gıtmıyor, daha iyi bir isim lazım geziye mesela dolana ay dolana dolana jr'a dolana gezisi olsun :mrgreen:

jr.

ankara mt diye aratın facebooktan..ilanları orada yayınlıyorum ama 2 geziye de kimseden yanıt gelmedi..uzaya sinyal gondermeye devam :mrgreen:

Yav jr.'ım Evrenim sen beni de eklemişssin listeye de yanlış görmediysem, kardeş ben taaaa Kenya'dayım şimdi ( Konya da ben Kenya demeyi tercih ediyorum :mrgreen:) Daha kavuşamadım motoruma bi türlü..Döner dönmez ilk organizasyonda varım. Hatta yaz bitmeden bi uzun yola isterim bende topluca. Bak scu'da alıyomuş ehliyeti.

bence bu buluşmaya ferhat göçer de gelsin ve kendisini trt kavşağından karaali köyüne kadar motorların arkasında sürükleyerek götürelim
evil-smiley-face.jpg

Yav jr.'ım Evrenim sen beni de eklemişssin listeye de yanlış görmediysem, kardeş ben taaaa Kenya'dayım şimdi ( Konya da ben Kenya demeyi tercih ediyorum :mrgreen:) Daha kavuşamadım motoruma bi türlü..Döner dönmez ilk organizasyonda varım. Hatta yaz bitmeden bi uzun yola isterim bende topluca. Bak scu'da alıyomuş ehliyeti.

bi Antalya gideri var dimi..:queen:

msn kasıyor telefon var mı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------

ferhat göçer haydar haydar'ı söylüyor, bi süre yokum bu heriften bu şarkıyı dinleyemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar