elveda cbr 125 , hoşgeldin gt 250r

24 mart 2008 de aldıgım cbr 125 imi sattım... ve 24,07,2009 de bir st kanuni gt250r ım olduu...
2009 model 4600 kmde =)

Son düzenleme:
Olm keşke haber verseydin çakalaz ile bugün senden konuştuk..
Senin motora müşteri bulmuştuk peşin paraya..
Neyse sağlık olsun diyelim
Engin olm bu topiği okuduğunda kara bahtına lanet ediceksin :p

oo h.oLsun gt250r ehlıyetı aldıktan sonra Allah izin verirse bir tanede ben alacagım.

eger senın ıcın bır sorun yaratmayacaksa ne kadara aldıgını ögrenebılırmıyım?

Olm keşke haber verseydin çakalaz ile bugün senden konuştuk..
Senin motora müşteri bulmuştuk peşin paraya..
Neyse sağlık olsun diyelim
Engin olm bu topiği okuduğunda kara bahtına lanet ediceksin :p

napim yav motoru satarken topıcmı acıyım satıom die :D ne zamandır satmaya çalışıom kısmet dünmüş...200 kapora aldım belkı gelıp almaz motoru ozaman tekrardan konusuruz =)

Vay kardeşim hayırlı olsun ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin.. Artık Şileye yeni makinanla gelirsin.:rendeer:

hayırlı uğurlu olsun ama nerde kaporayı veripte motoru almaktan vazgeçen hemde 200 vermiş :p

hayırlı uğurlu olsun ama nerde kaporayı veripte motoru almaktan vazgeçen hemde 200 vermiş :p

saol ama ne biliyim almaya bilir.. olsun ztn almasada benım ıcın sorun olmaz her zaman satılcak bir motor ve çok uygun fiyata anlastık 2008 model kırmızı 7900 kmde 3400e verdim ...

Evet bügün Emrah ile müşteri bulduk sana :) Neise hayırlısı olsun!

Bu arada motorun da Hayırlı olsun; Allah kaza göstermesi ve önemli bir durum daha ; Allah SORUN yaşatmasın :)

Evet bügün Emrah ile müşteri bulduk sana :) Neise hayırlısı olsun!

Bu arada motorun da Hayırlı olsun; Allah kaza göstermesi ve önemli bir durum daha ; Allah SORUN yaşatmasın :)

daha önce söyleseydınızya 3400e gitti motorcuk =)
saol :rendeer: inşallah sorunsuz teslim alırım motoru...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsn kardeşim Allah KAzasız Belasız Bir Hayat nasip Etsin... Ama O Kawa Sticker Larını Sökersin inş :) :p

hayırlısı olsn kardeşim Allah KAzasız Belasız Bir Hayat nasip Etsin... Ama O Kawa Sticker Larını Sökersin inş :) :p

saol. he yav onları sökcem sevmem kawasaki ducati yazcamm :p şaka bi yana depodakini sökmeye niyetim yoq sökersem kanuni izi var o gözükür :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol. he yav onları sökcem sevmem kawasaki ducati yazcamm :p şaka bi yana depodakini sökmeye niyetim yoq sökersem kanuni izi var o gözükür :D

Bir Tabelacıya Daha Büyüğünü Kestir Hyosung Yazanını meseLa :) Bak Tekay Motorda Var Bitane Siyah Hyo Gt 650 R :) İçeri Girdim içeride Arka Tarafta PArlıyo Bişiyler Dikkatli Baktım DUCATI Yazıyo :) Adaş Eray Kaskı getirmeye Gitti Yaklaştım Makineye :pp Hyo :D Yuh Dedim Koskoca Tekay bile Çakma Ducati Satıyo :pP

Bir Tabelacıya Daha Büyüğünü Kestir Hyosung Yazanını meseLa :) Bak Tekay Motorda Var Bitane Siyah Hyo Gt 650 R :) İçeri Girdim içeride Arka Tarafta PArlıyo Bişiyler Dikkatli Baktım DUCATI Yazıyo :) Adaş Eray Kaskı getirmeye Gitti Yaklaştım Makineye :pp Hyo :D Yuh Dedim Koskoca Tekay bile Çakma Ducati Satıyo :pP

bayağıdır o motor orda:D bizim arkadaş 4-5 ay önce cbr e ordan devil egsoz almıstı ozaman gormustum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar