[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afiyet olsun :bounce: burda benim canım künefe çekerken iyi orda bogazında kalmamış ::miiz:: ::151::

düzce dediğin şurası geliriz tabi neolucak :p :rendeer:

Düzce dediğin şurası, Üsküdar dediğin burası, İznik dediğin orası....
Dünya çook küçük yahu...
:rendeer::rendeer::rendeer:

öğlen bi soru sordum hala cevap yok
kınıyorum hepinizi kın kın kın
:p

sayın kuyucadısı sizinle tanışmayı çok istiyorum ama maalesef ilgilenmediginiz için sorumla artık istemiyorum :queen:
şileye gidicez ama neresine bi cevap yaaa

3 saat önce motorumu sattım kapora aldım en geç haftaya carsamba parasını alıp teslım etcem . pazar günü şileyede abimin bisan 250 cc ile gelıom :mrgreen:

kuyucadısı evde canım sıkıldı anadolu yakası buluşma noktasının haritasını yaptım..
ilk sayfaya koyarsın istersen..

Arkadaşlar ilk motorum 250mct mi çarşamba günü teslim alacağımı beklerken pazartesi akşam yani bu dün akşam aldım ve ilk kez sürmeme rağmen sürüşümü arkadaşım ve ben beğendik :) alır almaz 100 km yaptım vakit olsa 200 300 yapardım herhalde. ve kendime güvenim gittikçe artıyo. şile ye gelebileceğimi düşünüyorum. bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.

Arkadaşlar ilk motorum 250mct mi çarşamba günü teslim alacağımı beklerken pazartesi akşam yani bu dün akşam aldım ve ilk kez sürmeme rağmen sürüşümü arkadaşım ve ben beğendik :) alır almaz 100 km yaptım vakit olsa 200 300 yapardım herhalde. ve kendime güvenim gittikçe artıyo. şile ye gelebileceğimi düşünüyorum. bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.

hayırlı olsun yeni motorun..
umarım ehliyetin vardır..

herkese günaydın (=
işe gitmeden önce bi yazıyım dedim

geziye gelemiyecek olmak üzücü ama mersinde silifke yaparak bu durumu telafi edicem kendimce (=

günaydın arkadaşlar :rendeer:

Valla canım benim durumu biliyorsun ancak öyle birşey olsa gölge garanti olur bu durumdada gelmeyi düşünebilirim... :mrgreen:

canımcım istanbul dışından gelenler için bunun ayarlaması yapılıyo seni güneşte bırakmayız merak etme :rendeer:

Düzce dediğin şurası, Üsküdar dediğin burası, İznik dediğin orası....
Dünya çook küçük yahu...
:rendeer::rendeer::rendeer:

gidilicek yol olsun yeterki :wiinkk:

öğlen bi soru sordum hala cevap yok
kınıyorum hepinizi kın kın kın
:p

sayın kuyucadısı sizinle tanışmayı çok istiyorum ama maalesef ilgilenmediginiz için sorumla artık istemiyorum :queen:
şileye gidicez ama neresine bi cevap yaaa

sen bişi sorma kızım ne zaman sana cevap vermeye kalksam site çöküyo :p

3 saat önce motorumu sattım kapora aldım en geç haftaya carsamba parasını alıp teslım etcem . pazar günü şileyede abimin bisan 250 cc ile gelıom :mrgreen:

hayırlı olsun ilhan :rendeer:

kuyucadısı evde canım sıkıldı anadolu yakası buluşma noktasının haritasını yaptım..
ilk sayfaya koyarsın istersen..

çok teşekkürler osbourne :rendeer:

hayırlı olsun arkadaşım. arkadaşın begenmiş ama sen yinede dikkatli ol. hatta tecrübesi olan bi arkadaşa artcı ol öyle gel. kendi hayatınıda başkasının hayatınıda riske atma arkadaşım :rendeer:

Eğlenceli olacak hemde çoooook.:cat:

bencede :p

nereden biliyon len...:bounce::bounce:

şüphenmi var arkadaşım :bounce:

herkese günaydın (=
işe gitmeden önce bi yazıyım dedim

geziye gelemiyecek olmak üzücü ama mersinde silifke yaparak bu durumu telafi edicem kendimce (=

sanada iyi tatiller bol eglenceler ilkaycım :rendeer:

ahududu takımı gidiyorur dimi

geliyodu son duydugumda :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar