[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çevremde gördüğüm şeyler;
-kendilerini grup sanan, çaldıkları şarkıların bestecileri orada olsaydı çok pis dayak yiyecek olan, eline enstrüman almış bikaç tane çocuk (basçı iyiydi ama, nasıl kandırmışlar nasıl onlarla çalmış anlamadım)
-sahnenin önüne 3 koldan gelip güzelim lastiklerini yakan arkadaşlar (dumandan sonra pek birşey görülmedi zaten)
-Yine sahnenin önünde kendinden geçen üst tarafı çıplak bi arkadaş
Ve etrafta cidden sıkılmış görünen insanlardı.

Cidden eğlenen kimseyi göremedim ben, çadırların arasında bile gezdim walla muhabbetten yakalarım belki birilerini siye :queen:

seninle bu hafta ilgilenicez merak etme sen :wiinkk::rendeer::queen:

Çevremde gördüğüm şeyler;
-kendilerini grup sanan, çaldıkları şarkıların bestecileri orada olsaydı çok pis dayak yiyecek olan, eline enstrüman almış bikaç tane çocuk (basçı iyiydi ama, nasıl kandırmışlar nasıl onlarla çalmış anlamadım)
-sahnenin önüne 3 koldan gelip güzelim lastiklerini yakan arkadaşlar (dumandan sonra pek birşey görülmedi zaten)
-Yine sahnenin önünde kendinden geçen üst tarafı çıplak bi arkadaş
Ve etrafta cidden sıkılmış görünen insanlardı.

Cidden eğlenen kimseyi göremedim ben, çadırların arasında bile gezdim walla muhabbetten yakalarım belki birilerini siye :queen:

heh işte o çıplak vatandaşın dans showu ve alkolle teker yakan vatandaşlar alanı terk edince biz eglenmeye başladık :cherry: gerçi o dakkalardada oralardaydık ama kendimizi göstermiyoduk :p

gürkancım hafta içi buluşulım özledim seni :rendeer:

heh işte olmuyo o, daha önceden de sölemiştim, yurt dışındayım bu hafta katılamıyooom
:(:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------

sence gerek varmı :queen:queen:

yalovaya gitmişler ben 10 kişi bi denize gidiyorum daga fazla resim çekiyorum be:bounce:

bir de künefe güzelse en az 4 porsiyon yerim, ona göre bulundurursanız artık ne zamana kısmetse mutlu olurum :D

bir de künefe güzelse en az 4 porsiyon yerim, ona göre bulundurursanız artık ne zamana kısmetse mutlu olurum :D

4 künefe de ısrarlımısın? :queen: sonra demedi deme..

ben 1 tane yiyince yetiyo.. :queen::queen: 4 tane yersem düşünemiyorum.. gürkan abi sen beni 4 künefe yedikten sonra düşünebiliyomusun? heralde iso ile temeli gömerdik şimdiye kadar.. :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------

olmaz sende gelicen :wiinkk:

bilmiyorum canım biraz daha ısrar etmen lazım.. :p

dizlerime kapan bakiim.. tamam tamam yeter kalk.. :queen: canımsın sen istedin de nereye gelmedim bi yer söle bana.. :rendeer:

heh işte o çıplak vatandaşın dans showu ve alkolle teker yakan vatandaşlar alanı terk edince biz eglenmeye başladık :cherry: gerçi o dakkalardada oralardaydık ama kendimizi göstermiyoduk :p

gürkancım hafta içi buluşulım özledim seni :rendeer:

yarın inş buluşalım diyorum tşortlarla ilgiliönemli gelişmeler var olumlu ve güzel :rendeer:

ben 1 tane yiyince yetiyo.. :queen::queen: 4 tane yersem düşünemiyorum.. gürkan abi sen beni 4 künefe yedikten sonra düşünebiliyomusun? heralde iso ile temeli gömerdik şimdiye kadar.. :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------

dizlerime kapan bakiim.. tamam tamam yeter kalk.. :queen: canımsın sen istedin de nereye gelmedim bi yer söle bana.. :rendeer:

walla künefe bildiğimiz künefeyse sorun değil, ama başka bi özelliği varsa bilemem :)

düşünemiyorum yani:queen:

heh işte olmuyo o, daha önceden de sölemiştim, yurt dışındayım bu hafta katılamıyooom
:(:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 PM ----------

tabi tabi anlıyorum seni bende gelmezdim yani bu kadar mesajdan sonra
:queen:..........................................:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------

walla künefe bildiğimiz künefeyse sorun değil, ama başka bi özelliği varsa bilemem :)

kimi maydonuz sevmez köftenin içinde kimide sever
yani adamına göre degişir :queen:

ben henüz başka bi özelliğini görmedim.. arkadaşlarda memnun kalıyo genelde.. motora biraz zarar veriyo ama arkadaş hatrına o kadarına katlanılıyo.. sen gel biz bi künefe yiyelim bak etkisini o zaman daha iyi anlarsın.. :mrgreen::mrgreen: böle anlatmakla olmuyo yaşaman lazım..

düşüniyim biraz söylerim :p

yarın inş buluşalım diyorum tşortlarla ilgiliönemli gelişmeler var olumlu ve güzel :rendeer:

tamam bende onu sorucaktım sana zaten :cat:

Cadı bu mesaj sana galiba :)

tamam ne kızıyosun :p

slm

merhaba arkadaşlar

honda cbr 125 motorsikletim ile gezinize katılabilirmiyim

"tabi tabi anlıyorum seni bende gelmezdim yani bu kadar mesajdan sonra" kısmı bana ait değil yanlışlıkla oraya yazdınız sanırım :)

....

Nerde yiycez künefeyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar