[Ankara - MT]

offf.. olurdu olmazdı derken en sonunda olacak galiba.. iki gündür aralıksız ev arıyorum. bitap düştüm ama mutluyum.

Ula ne evi? Ne araması? Ne olması? Ne işler çeviriyorsun sen yine? Delimanyağım benim. :p:p:p

Arkadaşlar Serdar (serdarcogen) ve ben (İsmail) , bugün kızılcahamama doğru yol almayı planlıyoruz.

Maksat , yol yapmak , soğuksu milli parkının içinden tepeye doğru çıkıp temiz havayı ciğerlerimize doldurmak, biraz dolanıp gelmek, yani öyle şunu yapacaz bunu yapacaz diye belli bi amacımız yok.

Gelmek isteyen arkadaşları bekleriz :

Yer : Ankamall otoparkı
Saat : 13:45 - 14:00

Katılımcılar :

1-AydoganX
2-Serdarcogen
...

İyi eğlenceler dilerim beyler. Msj geldi lakin malesef ben katılamıyorum. benim için de eğlenin tamam mı?. :rendeer:

valla aniden ismaille konusurken karar verdik sizinle paylaşmak istedik genede musaatseniz bekleriz zaten sırf sürüş olacak sanırım

evet biraz ani karar oldu.BAktıp yapılacak plan program yok
kızılcahamam yapalım dedik.
Gelmek isteyen arkadaşları bekleriz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------

İyi eğlenceler dilerim beyler. Msj geldi lakin malesef ben katılamıyorum. benim için de eğlenin tamam mı?. :rendeer:

Gürsel abicim sen pazar günleridemi açıyorsun tükanı ?
Hava da çok güzel yahu keşke gelseydin :)

aydoğan ve serdar arkadaşlara iyi eğlenceler...

ben isterim hala ahlatlıbel'e gitmek, öveçlerde oturuyorum civarda oturan biraz yol yapmak isteyen olursa eşlik ederim memnuniyetle...bilg başında yemeyelim bu pazarı da

Arkadaşlar hepinize iyi gezmeler. Mümkün olsaydı da gelebilseydim keşke.:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 PM ----------

kalın bi çivi girmiş gibi delik vardı, fitille tamir ettiler.. bunları sökemiyoruz makinede, levyeyle sökersek de yanaklara zarar verebilir hep böyle yapıyoruz dedi lastikçi..

teşekkür ederim, iş başa düşünce mecburen hallettim :)

bide ben o gün akşama kadar sürekli acaba lastik mi patladı, inmiş mi diye arkadaşlara sorup duruyordum, en sonunda diye diye patlattım yani :)

İnternette de bulabileceğin bir fitil seti var. Hiç lastiği sökmeden sende aynı işlemi yapabilirsin. 50 TL 'ye İstanbul'da Özen Honda'da vardı.

süpermiş ama ne içeriyor bu set? yanımda taşıyabileceğim şekilde ufak bişeyse hakkaten çok kullanışlı olur.. gerçi artık söker takarım acemiliği attım :)

biz murat(souverin) namı deger vecihi:mrgreen: arkadasımızla ahlatlıbel ıncek ordan umıtkoy yapmaya cıkıyoruz gelmek ısteyen gelebılır cinnah caddesinden cıkıyoruz farabi cinnah kösesinde bulusuyoruz 14.30 a kadar ordayız

aydoğan ve serdar arkadaşlara iyi eğlenceler...

ben isterim hala ahlatlıbel'e gitmek, öveçlerde oturuyorum civarda oturan biraz yol yapmak isteyen olursa eşlik ederim memnuniyetle...bilg başında yemeyelim bu pazarı da

ben saat 15.30 gibi uygun olurum gölbaşı tarafında dolaşabiliriz haymana da ii oludu ama bidahakine artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 PM ----------

biz murat(souverin) namı deger vecihi:mrgreen: arkadasımızla ahlatlıbel ıncek ordan umıtkoy yapmaya cıkıyoruz gelmek ısteyen gelebılır cinnah caddesinden cıkıyoruz farabi cinnah kösesinde bulusuyoruz 14.30 a kadar ordayız

saat 15 de anlaşalım geçerken keklik pınarı tarafından alın beni olur mu
ahlatlıbelin oralara da gelebilirim yakın bana

Son düzenleme:

jr.

haftaya gelebiliyorsam çarşambadan size bildiririm. planı da yaparız, biletimi de alırım oooh o zaman bakın siz benim keyfe :)

bu hafta mangal başında da kızılca planını netleştirdik mi sucuklar daha bir cozurdar, ekmekler daha bir çıtırdar, hatta serkanın eksoz bile daha bi ısınır :mrgreen:

gezen varsa bugün koysun resimleri de gezmiş kadar olalım. kafamızdaki şantiye tozunu toprağını unutalım. mesela suku gezmeden duramaz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12103539.asp?gid=229

arkadaşlar bu habere 18:33te yorum yapan adam motosiklet olayı hakkında ne demeye çalışmış?

Ha bir de çikolata var..ben birşey anlamadım..var mı anlayan?:mrgreen:

Serdar ve ben kızılcahamam yaptık geldik.
Resimler upload aşamasında birazdan buraya yazarım :)

[/COLOR]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12103539.asp?gid=229

arkadaşlar bu habere 18:33te yorum yapan adam motosiklet olayı hakkında ne demeye çalışmış?

Ha bir de çikolata var..ben birşey anlamadım..var mı anlayan?:mrgreen:

Bende o yorumdan bişey anlamadım jr.
gerçekten ne alaka motosiklet?
motosikletindemi yasaklanmasını istiyor ?

jr.

millet kafayı yemiş ya. bu bilgisizliğin cehaletin sonu hiçbir zaman gelmeyecek. bu tip insanların akılsızlığı sonucu, doğal seleksiyona uğrayıp yeryüzünden silineceğiz..HEPİMİZ ÖLÜCEEEEZ!!:queen:

scu erman grk gürkan bi de souvarine murat bu gün güzel gezdik...scu ile farabide buluştuk, ordan güvenlik caddesi-çetin emeç, öveçler üzerinden konya yoluna çıkasıya tam neziroğlunun önünde bi baktık çevirme var, geri döndük neziroğlundan, cevizlidere caddesinden dikmen'e ordan da oran kavşağından ahlatlıbel üzerinden inceğe doğru giderken ışıklarda gürkan'la karşılaştık...ben ona sürekli görkem dedim tabi o ayrı...
neyse ordan incekte biraz soluklandık, incekten alacaatlı köyüne geçtik ve orda şöyle kareler oluştu...three horsemen gibicesine :p

IMG_5010.jpg

IMG_5011.jpg

IMG_5015.jpg

ordan da tekrar geldiğimiz yoldan ahlatlıbel'e çıktık, az sohbet muhabbetten sonra ayrılındı dönüldü evlere...o şekilde oldu

jr.

HAH HAH HAAAAAA pozlara bak :mrgreen:..ermanın göbek fotolara damgasını vurmuş:mrgreen:

boşver abi alışık o ben de gökhan deyip duruyordum. :mrgreen:

ekibin iyi bir fotocuya ihtiyacı olduğunu düşünürken, konusunda altın değerinde bir arkadaşla tanışmış olduk. muratla tanışmak için can atıyorum. makinenin hakkını vermiş :cat:

tebrik ederim fotolar super..sukucum senin de göbek süper :mrgreen: istersen erhan abiden rica edeyim şemal versin vücuda :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

murat, bunun 12-15 motorculusunu yapabilir miyiz bu haftasonu..biraz ter döktürelim sana

ermanın göbek ve benim amele yanıkları güne damgasını vurdu :)

asıl fotocu erman orda, ben üç beş efekt verdim sadece, açıları o ayarladı hatta koca taşı tripod niyetine taşıdı yolun ortasına :)

yaparız müdür...benim kafamda bi kaç enstantane var zaten, yan yana motorları dizip her birinin ön çatala yanındakinin ön tekerinin uç noktasını denk getirip öyle bi persfektif oluşturmak...bu arada da herkes aynı açıyla aynı yere bakarsa çok kıyak grup fotosu olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar